Czy to może być stulejka ? to normalne w tym wieku ? |
Autor | Wiadomość |
ZmarszczonyFred [Usunięty] | Wysłany: Czw 17 Maj, 2012 |
|
| jesli napletek będzie sie stopniowo rozciągał i schodził coraz bardziej to może to w pewnym momencie spowodowac ''załupek'', więc pomoc chirurga w twoim przypadku może byc jedynym rozwiązaniem. Co do ceny zabiegu to jesli Twoi rodzice są ubezpieczeni, to zabieg bedzie darmowy...no chyba że będziesz chciał to zrobić w zaciszu prywatnego gabinetu. Nie znam jednak cennika wiec nie powiem jaka kwota wchodzi w gre, poza tym to też zalezy od gabinetu. Ja sam miałem operowana stulejke jakies 10 lat temu i wygladało to w ten sposób: poszedłem na wizyte do urologa prywatnie, zbadał mnie i wypisał skierowanie do poradni chirurgicznej w szpitalu (gdzie sam pracował). I pomimo, że był to szpital miejski to zabieg był wykonany z zachowaniem pełnej prywatności z udziałem lekarza i pielegniarki i bez niepotrzebnych formularzy i pytan rejestratorek. Mam tylko lekka blizne która w niczym mi nie przeszkadza | |
| |
 |
mis123 Wiek: 27 Dołączył: 16 Maj 2012 Posty: 12 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 17 Maj, 2012 |
|
| aha ; D Ale byłeś dorosły robisz co chcesz.
Ja mam sporą rodzine szybko się rozejdzie , że coś ze mną nie tak a to wk...
Powiem to dopiero w wakacje . Teraz szkoła jest i trzeba poprawiać zagrożenia ; p
Wiem , że po zabiegu trzeba leżeć 3 tyg. to trochę dużo.
Szkoda, że to na mnie trafiło i akurat stulejka całkowita : (
Chyba maście i kremy nic nie pomoga ?
A co oni tam robią na tym zabiegu ? wycinają kawałem napletka czy co ?
[ Dodano: Czw 17 Maj, 2012 ]
lol widziałem zdjęcia podzczas zabiegu.
Nigdy nie pójde na zabiegg !!!!!! | |
| |
 |
|
| leżeć trzy tyg??? po operacji na otwartym sercu nawet tak długo sie nie leży ja na drugi dzień byłem już w pracy z opatrunkiem. Nie wiem jaki masz kontakt z rodzicami ale jakos ciężko mi sobie wyobrazić że rozpowiędzą wszystkim o twojej stulejce ja nie miałem aż tak ciasnego napletka i wycieto mi kawałek skóry w kaształcie cos jak półksiężyca pogadaj z rodzicami jak najszybciej będziesz miał to za sobą...im dłużej się zwleka tym większy stres | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
mis123 Wiek: 27 Dołączył: 16 Maj 2012 Posty: 12 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 17 Maj, 2012 |
|
| W moim przypadku co będą wycinać ?
Czy po tym będą jakieś blizny ?
Nie chce , żeby wyglądał jak po 2 wojnie światowej ...! | |
| |
 |
|
| lekarz wytłumaczy Ci wszystko co i jak Ci wytną i co Ci po tym pozostanie i nie bój się będzie operował skalpelem, a nie kałachem | |
| |
 |
mis123 Wiek: 27 Dołączył: 16 Maj 2012 Posty: 12 Skąd: Kraków | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Czw 17 Maj, 2012 |
|
| Ale im dłużej masz stulejkę tym bardziej wrażliwa staje się żołądź. Osoby które miały wykonywany zabieg usunięcia stulejki w wieku 20-25+ lat dosyć długo męczą się potem z bólem. Więc im wcześniej tym lepiej. A już na pewno lepiej zrobić to jakiś czas przed rozpoczęciem współżycia. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
|
| Mnie zmusił do zabiegu własnie dyskomfort podczas współżycia. Musiałem troche nasunąć napletek przed wytryskiem bo inaczej bolało...sam nie wiem dlaczego tak długo się męczyłem chyba tez się wstydziłem I nie katuj się tak tymi zdjęciami to jest widok zaraz po zabiegu kiedy wszystko jest napuchnięte i te szwy hamsko sterczą...potem wszystko się goi i wygląda spoko | |
| |
 |
Maciek000 Wiek: 28 Dołączył: 14 Cze 2011 Posty: 18 Skąd: Łódź | Wysłany: Czw 17 Maj, 2012 |
|
| Też miałem stulejke, jak chcesz wiedzieć jak u mnie było to napisz na GG, nie będę tu pisał publicznie wszystkim ; D GG 42626690 Mam 15 lat | |
| |
 |
|
| Maciek000 napisał/a: | Też miałem stulejke, jak chcesz wiedzieć jak u mnie było to napisz na GG, nie będę tu pisał publicznie wszystkim ; D GG 42626690 Mam 15 lat |
a czego sie tutaj wstydzisz??? dzieki temu może pomożesz innym, a przecież nikt Cie tutaj nie rozpozna po charakterze pisma | |
| |
 |
|
| ok... ciężko mi było ale ... powiedziałem ; p
Mama chce iść ze mną do lekarza po skierowanie do szpitala ; D
Ale najlepiej zrobię to w wakacje .
Dziękuje wszystkim za wypowiedzi i wsparcie z waszej strony ; D
Może wyśle wam foty mojego wacława jak się wszystko wygoi.
P.S Trochę boje się tego zabiegu. | |
| |
 |
|
| GRATULACJE i powodzenia | |
| |
 |
mis123 Wiek: 27 Dołączył: 16 Maj 2012 Posty: 12 Skąd: Kraków | Wysłany: Pią 18 Maj, 2012 |
|
| Dzieki ; d | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|