Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Czy to może być stulejka ? to normalne w tym wieku ?
Autor Wiadomość
ZmarszczonyFred
[Usunięty]

Wysłany: Czw 17 Maj, 2012   

jesli napletek będzie sie stopniowo rozciągał i schodził coraz bardziej to może to w pewnym momencie spowodowac ''załupek'', więc pomoc chirurga w twoim przypadku może byc jedynym rozwiązaniem. Co do ceny zabiegu to jesli Twoi rodzice są ubezpieczeni, to zabieg bedzie darmowy...no chyba że będziesz chciał to zrobić w zaciszu prywatnego gabinetu. Nie znam jednak cennika wiec nie powiem jaka kwota wchodzi w gre, poza tym to też zalezy od gabinetu. Ja sam miałem operowana stulejke jakies 10 lat temu i wygladało to w ten sposób: poszedłem na wizyte do urologa prywatnie, zbadał mnie i wypisał skierowanie do poradni chirurgicznej w szpitalu (gdzie sam pracował). I pomimo, że był to szpital miejski to zabieg był wykonany z zachowaniem pełnej prywatności z udziałem lekarza i pielegniarki i bez niepotrzebnych formularzy i pytan rejestratorek. Mam tylko lekka blizne która w niczym mi nie przeszkadza :D

mis123 

aha ; D Ale byłeś dorosły robisz co chcesz.
Ja mam sporą rodzine szybko się rozejdzie , że coś ze mną nie tak a to wk...

Powiem to dopiero w wakacje . Teraz szkoła jest i trzeba poprawiać zagrożenia ; p
Wiem , że po zabiegu trzeba leżeć 3 tyg. to trochę dużo.

Szkoda, że to na mnie trafiło i akurat stulejka całkowita : (
Chyba maście i kremy nic nie pomoga ?

A co oni tam robią na tym zabiegu ? wycinają kawałem napletka czy co ?

[ Dodano: Czw 17 Maj, 2012 ]
lol widziałem zdjęcia podzczas zabiegu.
Nigdy nie pójde na zabiegg !!!!!!

ZmarszczonyFred
[Usunięty]

leżeć trzy tyg??? po operacji na otwartym sercu nawet tak długo sie nie leży :D ja na drugi dzień byłem już w pracy z opatrunkiem. Nie wiem jaki masz kontakt z rodzicami ale jakos ciężko mi sobie wyobrazić że rozpowiędzą wszystkim o twojej stulejce :? ja nie miałem aż tak ciasnego napletka i wycieto mi kawałek skóry w kaształcie cos jak półksiężyca :) pogadaj z rodzicami jak najszybciej będziesz miał to za sobą...im dłużej się zwleka tym większy stres :D

penis.com.pl
bathmate
mis123 

W moim przypadku co będą wycinać ?
Czy po tym będą jakieś blizny ?

Nie chce , żeby wyglądał jak po 2 wojnie światowej ...!

ZmarszczonyFred
[Usunięty]

lekarz wytłumaczy Ci wszystko co i jak Ci wytną i co Ci po tym pozostanie :) i nie bój się będzie operował skalpelem, a nie kałachem :twisted:

mis123 

Widziałem wypowiedzi innych po zabiegach , że powstawają często duże oponki i trzeba je także usuwać operacyjnie .

hmm .. a to uniemożliwia stosunek ? ; d

[ Dodano: Czw 17 Maj, 2012 ]
Nie są to miłe zdjęcia

http://www.stulejka.com/z...%20foto%202.JPG
http://www.stulejka.com/z...%20foto%201.JPG
http://www.stulejka.com/z...%20foto%208.JPG
http://www.stulejka.com/z...%20foto%206.JPG

andrzejgadarr 

Ale im dłużej masz stulejkę tym bardziej wrażliwa staje się żołądź. Osoby które miały wykonywany zabieg usunięcia stulejki w wieku 20-25+ lat dosyć długo męczą się potem z bólem. Więc im wcześniej tym lepiej. A już na pewno lepiej zrobić to jakiś czas przed rozpoczęciem współżycia.

ZmarszczonyFred
[Usunięty]

Mnie zmusił do zabiegu własnie dyskomfort podczas współżycia. Musiałem troche nasunąć napletek przed wytryskiem bo inaczej bolało...sam nie wiem dlaczego tak długo się męczyłem chyba tez się wstydziłem :lol: I nie katuj się tak tymi zdjęciami to jest widok zaraz po zabiegu kiedy wszystko jest napuchnięte i te szwy hamsko sterczą...potem wszystko się goi i wygląda spoko :)

Maciek000 

Też miałem stulejke, jak chcesz wiedzieć jak u mnie było to napisz na GG, nie będę tu pisał publicznie wszystkim ; D GG 42626690 Mam 15 lat :P

ZmarszczonyFred
[Usunięty]

Maciek000 napisał/a:
Też miałem stulejke, jak chcesz wiedzieć jak u mnie było to napisz na GG, nie będę tu pisał publicznie wszystkim ; D GG 42626690 Mam 15 lat :P

a czego sie tutaj wstydzisz??? dzieki temu może pomożesz innym, a przecież nikt Cie tutaj nie rozpozna po charakterze pisma :twisted:

mis123 

ok... ciężko mi było ale ... powiedziałem ; p
Mama chce iść ze mną do lekarza po skierowanie do szpitala ; D
Ale najlepiej zrobię to w wakacje .

Dziękuje wszystkim za wypowiedzi i wsparcie z waszej strony ; D
Może wyśle wam foty mojego wacława jak się wszystko wygoi.

P.S Trochę boje się tego zabiegu.

ZmarszczonyFred
[Usunięty]

GRATULACJE :D i powodzenia :lol:

mis123 

Wysłany: Pią 18 Maj, 2012   

Dzieki ; d

penis.com.pl
orgasm contol
Odpowiedz do tematu