masturbacja |
Autor | Wiadomość |
rokoo Dołączył: 30 Lip 2006 Posty: 49 | Wysłany: Wto 01 Sie, 2006 |
|
| kurde mam kolejny problem im dluzej masturbuje tym bardziej mnie skurka swedzi wczoraj jeszcze mnie nie bolala dzisiaj wstalem i chcialem sprwdzic ibolalo jak probowalem... czy to normalne na poczatku??tzn swedzi mnie ta skurka i nie moge zabardzo nizej jej brac a wczoraj tego problemu jeszcze nie mialem | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Wto 01 Sie, 2006 |
|
| Daj mu odpocząć... Nie możesz co chwile sie masturbować a jak już koniecznie chcesz co chwilę to nie dziw się że boli A dlaczego swędzi? Nie wiem za bardzo ale mnie czasem zaswędzi jak żołądz wyschnie (tzn podczas masturbacji) może i ty tak masz... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
rokoo Dołączył: 30 Lip 2006 Posty: 49 | Wysłany: Wto 01 Sie, 2006 |
|
| ale chodzi mi oto ze zoledz mnie nie swedz itylko skurka ktora sciagam.a masturbowalem sie od wczoraj 3 razy wiec to chyba nie zaduzo... i wczoraj moglem skorke na sam dol prawie sciagnac a teraz do polowy bo swedziec zaczela.. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Wto 01 Sie, 2006 |
|
| To nie wiem czemu swędzi. |Zmęczenie materiału| Myśle że raz dziennie spokojnie wystarczy. | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Wto 01 Sie, 2006 |
|
| jestem chyba juz czlowiekiem starej daty...z tych postow czesto i gesto wynika, ze libido mlodych mezczyzn skoczylo do gory o 200 a nawet 300% od czasow mojej mlodosci...(3-4 razy w ciagu 24h...kosmos...)
poza tym ten zoledz rokoo to nie taki z drzewa...w anatomii ma forme zenska...no i przede wszystkim skórka...nie skurka...
pozdrawiam/ | |
| |
 |
|