Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     jak sprobować 1 raz..?

Co zrobić ;]?
Klepnąć go po tyłku... i rozwałczyć go <lol>
9%
 9%  [ 8 ]
Położyć sie nago obok...
20%
 20%  [ 17 ]
Położyć sie NA GO nago...
7%
 7%  [ 6 ]
Poprostu zapytać czy ma ochote...?//
63%
 63%  [ 53 ]
Głosowań: 84
Wszystkich Głosów: 84

Autor Wiadomość
Wacek 

Wysłany: Nie 13 Maj, 2007   jak sprobować 1 raz..?

Mam dobrego kolege (homo) z którym jade niedulgo na wycieczke za granice. No wiecie, 2osobowe pokoje, kibelki itp. Tak sobie myśle czy by nie po.yy.rzymać ale chyba mam ochote :twisted: napiszcie jak mozna zaczac. :twisted:

Moim zdaniem położy sie obok i złapać go za byle co (chociażby udo ;]), ja chyba wiem jakbym zareagował jakby mnie on złapał za coś :)
albo zapytać czy ma ochote na... (oczywiście jak już zrobie to wyżej czyli będe leżał)

Jade 16MAJA czyli niedulgo.

zola 

Wysłany: Nie 13 Maj, 2007   Re: początki...? jak...?

Wacek napisał/a:
poyrzymac

Co to znaczy???

ankylosaurus 

Wysłany: Nie 13 Maj, 2007   Re: początki...? jak...?

Wacek napisał/a:
Mam dobrego kolege (homo) z którym jade niedulgo na wycieczke. Tak sobie myśle czy by nie poyrzymac :lol: napiszcie jak mozna zaczac. tylko nie jak w filmach, ze trzeba wpaść na kogoś.

Chodzi o to, że chcesz dygnąć się z kumplem? xD

penis.com.pl
orgasm contol
mlody1986 

Wysłany: Nie 13 Maj, 2007   

dotykaj go co jakis czas niby przypadkiem, a jak bedziecie w pokoju to najwyzej sie usmiechnij i zapytaj czy by nie chcial ;) :P

zola 

Dygnąć czyli przespać??

A nie lepiej zrobić to tak ze będziesz z nim w pokoju, zdejmij koszulkę ze niby się przebierasz, usiądź na łóżku, niech ci stanie w spodniach i będzie to widać, jak on to zauważy to wsadz sobie rękę w spodnie i zapytaj się go czy ma ochotę powalić wspólnie konika, a po tym to jakoś już pójdzie :D Ja w ten sposób namówiłem już kilku kolegów na wspólną masturbacje

Pozdrawiam

ankylosaurus 

zola napisał/a:
Dygnąć czyli przespać??

Taaa... dygnąć, znaczy przespać xD

pablo115

Ja bym na to poleciał ;]

Vassil

Albo poprostu jak będziesz się przebierał (nago) przy nim to powiedz, że masz ochotę się spuścić i czy on też jak powie tak, no to do dzieła, a jak nie to będziesz wiedział przynajmniej na czym stoisz :mrgreen:
Później napisz koniecznie jak było :D
No i nie wstydź się go zapytać czy ma ochotę :P

adadverts 

Wysłany: Pon 14 Maj, 2007   

malapalka napisał/a:
Zmiencie nazwe tego forum na : ... FORUM

Nie podoba się - nie czytaj.

zola 

Albo zrób to po pijanemu, tak jak ja

Pozdrawiam

mateusz_papuga

a mnie tam panowie którzy maja troszeczke inna orientację odemnie w niczym nie przeszkadzają:) Przynajmniej jestem dla nich zajęty :D

Wacek 

Wysłany: Pon 14 Maj, 2007   po pijaku??

zola napisał/a:
Albo zrób to po pijanemu, tak jak ja

Nie pije, więc nic z tego. nawet nie za baardzo mam zamiar prubować
a tak przy okazji. nie można tutaj żadnych ostrzeżeń dawać? bo o ile sie nie myle to jest PHP- Fusion, albo PHPBB awięc takim dawać ostrzeżenia za takie wychylanie sie. za 3 banicja albo co :P Nawet moderatorzy mogli by je dawać. (jade za 2 dni)

dar862 

Witam!
To chyba mój pierwszy post :wink:
do tej pory byłem biernym czytelnikiem, ale zauważyłem że czytanie tego forum zaczyna być bardzo wciągające :) przekonuję się, że nie jestem jedynym facetem, który odbiega w jakimś stopniu od społecznego wzorca mężczyzny(nie jestem homoseksualista, nie zrozumcie mnie źle) myślałem, że jestem inny bo mój sposób myślenia odbiega od społecznie utartych kanonów, a dzięki temu forum i Wam zaczynam akceptować swoją jakby to wielu powiedziało inność(w znaczeniu pejoratywnym) dochodze do wniosków, że "nic co ludzkie nie jest mi obce" i nie należy myśleć o o swoich upodobaniach, przekonaniach, podnietach w kategoriach zachowań dewiacyjnych... :D
Dzięki!!

penis.com.pl
bathmate
Alex-sex 

dar862 napisał/a:
Witam!
To chyba mój pierwszy post :wink:
do tej pory byłem biernym czytelnikiem, ale zauważyłem że czytanie tego forum zaczyna być bardzo wciągające :) przekonuję się, że nie jestem jedynym facetem, który odbiega w jakimś stopniu od społecznego wzorca mężczyzny(nie jestem homoseksualista, nie zrozumcie mnie źle) myślałem, że jestem inny bo mój sposób myślenia odbiega od społecznie utartych kanonów, a dzięki temu forum i Wam zaczynam akceptować swoją jakby to wielu powiedziało inność(w znaczeniu pejoratywnym)... :D
Dzięki!!
innosc czyli ze jest bi czy co bo nie czaje :P // a co do teamtu jezeli on jest homo to sie raczej zgodzi ale pamietajcie o zabezpieczeniu nie chce pozniej miec tematu "Przesapelm sie z kolega - mam AIDS czy Kiłe xD"

dar862 

hehe nie wiem czy bi czy nie bi(mam dziewczynę) alternatywy dla kobiety nie sprawdzałem :P chodzi o całośc! o dylematy, rozterki, ciekawośc, etc. po prostu wszystko to co czytam uzmysławi mi, że moje zachowania, odczucia i obawy są normalne :) i nie wynikają z tego, że jestem odmieńcem, jakby to "normalni" ludzie stwierdzili tylko zwykłym człowiekiem, chłopakiem! wiem, że zawile tego i poprzedniego posta napisałem, ale mam nadzieję, że rozkminicie sens :wink:

Odpowiedz do tematu