| jak sprobować 1 raz..? |
| Co zrobić ;]? |
| Klepnąć go po tyłku... i rozwałczyć go <lol> |
|
9% |
[ 8 ] |
| Położyć sie nago obok... |
|
20% |
[ 17 ] |
| Położyć sie NA GO nago... |
|
7% |
[ 6 ] |
| Poprostu zapytać czy ma ochote...?// |
|
63% |
[ 53 ] |
|
| Głosowań: 84 |
| Wszystkich Głosów: 84 |
|
|
|
| Autor | Wiadomość |
Wacek Dołączył: 13 Maj 2007 Posty: 7 Skąd: PLN? | Wysłany: Nie 13 Maj, 2007 jak sprobować 1 raz..? |
|
| Mam dobrego kolege (homo) z którym jade niedulgo na wycieczke za granice. No wiecie, 2osobowe pokoje, kibelki itp. Tak sobie myśle czy by nie po.yy.rzymać ale chyba mam ochote napiszcie jak mozna zaczac.
Moim zdaniem położy sie obok i złapać go za byle co (chociażby udo ;]), ja chyba wiem jakbym zareagował jakby mnie on złapał za coś
albo zapytać czy ma ochote na... (oczywiście jak już zrobie to wyżej czyli będe leżał)
Jade 16MAJA czyli niedulgo. | | | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Nie 13 Maj, 2007 Re: początki...? jak...? |
|
| | Wacek napisał/a: | | poyrzymac |
Co to znaczy??? | |
| |
 |
ankylosaurus 
Dołączył: 09 Maj 2007 Posty: 96 Skąd: kraków | Wysłany: Nie 13 Maj, 2007 Re: początki...? jak...? |
|
| | Wacek napisał/a: | Mam dobrego kolege (homo) z którym jade niedulgo na wycieczke. Tak sobie myśle czy by nie poyrzymac napiszcie jak mozna zaczac. tylko nie jak w filmach, ze trzeba wpaść na kogoś. |
Chodzi o to, że chcesz dygnąć się z kumplem? xD | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
mlody1986 Dołączył: 11 Maj 2007 Posty: 23 Skąd: podkarpacie | Wysłany: Nie 13 Maj, 2007 |
|
| dotykaj go co jakis czas niby przypadkiem, a jak bedziecie w pokoju to najwyzej sie usmiechnij i zapytaj czy by nie chcial | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Nie 13 Maj, 2007 |
|
| Dygnąć czyli przespać??
A nie lepiej zrobić to tak ze będziesz z nim w pokoju, zdejmij koszulkę ze niby się przebierasz, usiądź na łóżku, niech ci stanie w spodniach i będzie to widać, jak on to zauważy to wsadz sobie rękę w spodnie i zapytaj się go czy ma ochotę powalić wspólnie konika, a po tym to jakoś już pójdzie Ja w ten sposób namówiłem już kilku kolegów na wspólną masturbacje | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
ankylosaurus 
Dołączył: 09 Maj 2007 Posty: 96 Skąd: kraków | Wysłany: Nie 13 Maj, 2007 |
|
| | zola napisał/a: | | Dygnąć czyli przespać?? |
Taaa... dygnąć, znaczy przespać xD | |
| |
 |
pablo115 Dołączył: 25 Kwi 2007 Posty: 90 | Wysłany: Nie 13 Maj, 2007 |
|
| | Ja bym na to poleciał ;] | |
| |
 |
Vassil Wiek: 39 Dołączył: 03 Kwi 2007 Posty: 158 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 13 Maj, 2007 |
|
| Albo poprostu jak będziesz się przebierał (nago) przy nim to powiedz, że masz ochotę się spuścić i czy on też jak powie tak, no to do dzieła, a jak nie to będziesz wiedział przynajmniej na czym stoisz
Później napisz koniecznie jak było
No i nie wstydź się go zapytać czy ma ochotę | _________________ Vassil | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Pon 14 Maj, 2007 |
|
| | malapalka napisał/a: | | Zmiencie nazwe tego forum na : ... FORUM |
Nie podoba się - nie czytaj. | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Pon 14 Maj, 2007 |
|
| | Albo zrób to po pijanemu, tak jak ja | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
mateusz_papuga Dołączył: 21 Maj 2006 Posty: 92 | Wysłany: Pon 14 Maj, 2007 |
|
| a mnie tam panowie którzy maja troszeczke inna orientację odemnie w niczym nie przeszkadzają:) Przynajmniej jestem dla nich zajęty | _________________ kochaj i żyj na wysokich obrotach...
Byle by łózek nie łamać ;]
Pozdr. | |
| |
 |
Wacek Dołączył: 13 Maj 2007 Posty: 7 Skąd: PLN? | Wysłany: Pon 14 Maj, 2007 po pijaku?? |
|
| | zola napisał/a: | | Albo zrób to po pijanemu, tak jak ja |
Nie pije, więc nic z tego. nawet nie za baardzo mam zamiar prubować
a tak przy okazji. nie można tutaj żadnych ostrzeżeń dawać? bo o ile sie nie myle to jest PHP- Fusion, albo PHPBB awięc takim dawać ostrzeżenia za takie wychylanie sie. za 3 banicja albo co Nawet moderatorzy mogli by je dawać. (jade za 2 dni) | |
| |
 |
dar862 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 156 Skąd: z konopi | Wysłany: Pon 14 Maj, 2007 |
|
| Witam!
To chyba mój pierwszy post
do tej pory byłem biernym czytelnikiem, ale zauważyłem że czytanie tego forum zaczyna być bardzo wciągające przekonuję się, że nie jestem jedynym facetem, który odbiega w jakimś stopniu od społecznego wzorca mężczyzny(nie jestem homoseksualista, nie zrozumcie mnie źle) myślałem, że jestem inny bo mój sposób myślenia odbiega od społecznie utartych kanonów, a dzięki temu forum i Wam zaczynam akceptować swoją jakby to wielu powiedziało inność(w znaczeniu pejoratywnym) dochodze do wniosków, że "nic co ludzkie nie jest mi obce" i nie należy myśleć o o swoich upodobaniach, przekonaniach, podnietach w kategoriach zachowań dewiacyjnych...
Dzięki!! | | | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Pon 14 Maj, 2007 |
|
| | dar862 napisał/a: | Witam!
To chyba mój pierwszy post
do tej pory byłem biernym czytelnikiem, ale zauważyłem że czytanie tego forum zaczyna być bardzo wciągające przekonuję się, że nie jestem jedynym facetem, który odbiega w jakimś stopniu od społecznego wzorca mężczyzny(nie jestem homoseksualista, nie zrozumcie mnie źle) myślałem, że jestem inny bo mój sposób myślenia odbiega od społecznie utartych kanonów, a dzięki temu forum i Wam zaczynam akceptować swoją jakby to wielu powiedziało inność(w znaczeniu pejoratywnym)...
Dzięki!! | innosc czyli ze jest bi czy co bo nie czaje // a co do teamtu jezeli on jest homo to sie raczej zgodzi ale pamietajcie o zabezpieczeniu nie chce pozniej miec tematu "Przesapelm sie z kolega - mam AIDS czy Kiłe xD" | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
dar862 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 156 Skąd: z konopi | Wysłany: Pon 14 Maj, 2007 |
|
| hehe nie wiem czy bi czy nie bi(mam dziewczynę) alternatywy dla kobiety nie sprawdzałem chodzi o całośc! o dylematy, rozterki, ciekawośc, etc. po prostu wszystko to co czytam uzmysławi mi, że moje zachowania, odczucia i obawy są normalne i nie wynikają z tego, że jestem odmieńcem, jakby to "normalni" ludzie stwierdzili tylko zwykłym człowiekiem, chłopakiem! wiem, że zawile tego i poprzedniego posta napisałem, ale mam nadzieję, że rozkminicie sens | |
| |
 |
| |