| Mój siusiak sie ślini |
| Autor | Wiadomość |
scor Dołączył: 02 Lis 2005 Posty: 2 | Wysłany: Sro 02 Lis, 2005 Mój siusiak sie ślini |
|
| Zawsze gdy sie podjaram to z penisa wyplywa mi przezroczysta wydzielina. Wiem, ze to nie jest nic dziwnego ale drazni mnie to i jest mi glupio gdy babka chce mi zrobic loda a tu dzieje sie cos takiego. Czy jest na to jakas rada | |
| |
 |
priest Dołączył: 16 Paź 2005 Posty: 2 Skąd: Pomorze | Wysłany: Sro 02 Lis, 2005 |
|
| | nie jaraj......proste...... | _________________ "Nie śmierci się boimy, lecz myśli o niej..." | |
| |
 |
Bruner Dołączył: 19 Paź 2005 Posty: 21 Skąd: Szczecin/Gorzów | Wysłany: Czw 03 Lis, 2005 |
|
| | To jest całkowicie normalne, czasami nawet przydatne, bo wytwarza dodatkowy poślizg kiedy jesteś w kobiecie i jest za mało nawilżona, lecz to że każdy facet na świecie to ma, nie jest to dobra wiadomość jeżeli nie chcesz mieć dzieci, ponieważ w tej malutkiej wydzielinie znajduje się już wystarczająca ilość plemników aby zapłodnić kobietę, więc uważaj gdzie kierujesz swoim instrumentem i jeżeli wydaje Ci się, że stosunek przerywany daje te 85% skuteczności to się grubo mylisz bo właśnie ta wydzielina odejmuje 40% z tej metody. A wydzielina jak wydzielina zapach i smak swój ma a w miłości francuskiej nie powinna przeszkadzać, bo jeżeli się zadowala kobietę to tej "wydzieliny" (śluz) jest o wiele wiele więcej prawda chłopaki?:) | _________________ Amator Seksuolog do Usług... | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Gość | Wysłany: Nie 22 Sty, 2006 |
|
| | też sie slinie czasem.. | |
| |
 |
Szymon7 Wiek: 37 Dołączył: 29 Lip 2005 Posty: 155 Skąd: Wrocław-okolice | Wysłany: Pon 23 Sty, 2006 |
|
| | ta wydzielina to prejakulat.... jest po to, aby zabezpieczyc plemniki przed dzialaniem kwasow w cewce moczowej. prejakulat ma odczyn zasadowy, wiec zobojetnia odczyn, ktory jest w cewce moczowej... | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Wto 24 Sty, 2006 |
|
| | mi to nieprzeszkadza wogóle... | |
| |
 |
Ziuuuteek Dołączył: 17 Lut 2006 Posty: 45 | Wysłany: Pią 17 Lut, 2006 |
|
| A ja mam znowu inny problem. Mój penis jest cholernie suchy. :/ Nawet jak jestem mocno podniecony to muszę wyciskać z niego ów nawilżacz jak resztki z tubki pasty do mycia zębów! :/ To chyba nie jest do końca normalne?! | |
| |
 |
doni 
Wiek: 38 Dołączył: 04 Mar 2007 Posty: 41 Skąd: Zabrze | Wysłany: Nie 04 Mar, 2007 |
|
| | Ziuuuteek napisał/a: | A ja mam znowu inny problem. Mój penis jest cholernie suchy. :/ Nawet jak jestem mocno podniecony to muszę wyciskać z niego ów nawilżacz jak resztki z tubki pasty do mycia zębów! :/ To chyba nie jest do końca normalne?! |
a ja z kolei mam na odwrot ;/ moj za bardzo sie slini jak na moje i to mnie dobija... bo wystarczy ze leze z moja partnerka, calujemy sie troche dluzej i dotykamy sie chociazby tylko przez ubrania, jakis czas a ten juz sie slini ;| wtf ?! i co najgorsze w ogole nie moge nad tym zapanowac... czasem sie staram zeby tylko stal ale nie slinil sie tak szybko ale jakos nie daje rady bo gdy tylko mi jest dobrze to i on sie slini ;/ Naprawde to jest dosc uciazliwe poniewaz po takich malych pieszczotach z partnerka, jeszcze w ubrankach, czasem mam nawet batki obslinione a to jest naprawde troche krepujace zwlaszcza gdy po tych malych pieszczotkach w ubranku moja kobietka ma ochote zrobic mi jeszcze lepiej... rozumiecie o co chodzi.. za kazdym razem czuje maly dyskomfort przez to i czasem sie zastanawiam czy Ona przez to nie mysli sobie jakos glupio o mnie albo cus.. ze ja taki mokry heh ^^
Co prawda sam osobiscie lubie jak moja kobietka jest juz mokra i lubie Ja lizac, jak chyba kazdy facet , ale kobiety moga troche inaczej do tego podchodzic...
Rozumiem zeby po takiej zabawie wyplynela kropla lub dwie... ale nie zeby tak po 3h miec mokre batki ;x bo to troche obciachowe jak noje oko i co prawda wiem ze zawsze jest rozwiazanie typu.. nie podniecaj sie tak xD ale z kolei jak bede sie z Nia bawil a bede myslal sobie o czyms innym zeby moj sie znowu nie zaczął nadmiernie slinic to nawet sie nie obudzi i bedzie ciagle sobie lezal ;/ a wtedy jak moja partnerka sie za niego zabierze i zobaczy ze nawet nie wstal to jeszcze bardziej obciachowo bedzie niz jak sie slini ;x fajnie jakbym umial nad nim zapanowac gdy juz stoi ale jakos jak narazie nie potrafie zapanowac wylacznie nad jego slinieniem sie ;<
Awww denerwuje mnie to juz max bo przeszukalem nie jedno forum i nigdzie nie ma zadnej rady jak zapanowac nad tym, albo chociaz zmniejszyc ilosc wydzielanego preejakulatu. Juz chyba bylem na wszystkich stronach jakie mi google wyszukalo po wpisaniu "preejakulat"... i nigdzie nie znalazlem pomocy w tym temacie..
Mam nadzieje ze chociaz tutaj dostane jakies wskazowki, co z tym zrobic ograniczyc slinotok mojego malego przyjaciela
Co prawda temat juz widze dosc stary ale chyba nikt nie bedzie mial mi za zle ze go troszke odświeżę
pozdrawiam. | |
| |
 |
loozak17 Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 6 | Wysłany: Nie 04 Mar, 2007 |
|
| | ja mam ten sam problem co kolega wyzej.... jak tylko zaczne sie calowac z moja dziewczyna to po jakims czasie wydziela mi sie duzo sluzu ... glupio by mi bylo jakby zobaczyla ze mam mokre majtki co robic?? | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Nie 04 Mar, 2007 |
|
| Każdy dorosły facet i dorosła kobieta dobrze wie że kiedy sie podnieca robi się wilgotny(a).
I to jest okej. Niema więc co sie martwić,a że kobiety czasami nie lubią robić loda na mokrym to akurad te które wogóle ie lubią takiej zabawy. | |
| |
 |
snapee Dołączył: 27 Gru 2005 Posty: 126 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 04 Mar, 2007 |
|
| moj tez sie slini ) ale kiedys sprobowalem tej wydzieliny i jest maxx slodka | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 04 Mar, 2007 |
|
| dobrze jak masz wiecej wydzieliny w czasie sexu bez problemu wprowadzisz czlonka i nie bedzie kobitki bolalo i nie bedziesz musiał używac żadnych żeli czy innych pierduł
co do ograniczenia czy zwiekszenie nie znam metod:( | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
doni 
Wiek: 38 Dołączył: 04 Mar 2007 Posty: 41 Skąd: Zabrze | Wysłany: Nie 04 Mar, 2007 |
|
| heh no wlasnie moja jest lekko slonawa
no mam nadzieje ze mojej kobiecie to zbytnio nie przeszkadza chociaz w sumie jescze nie rozmawialem z Nia na ten temat, czy Jej to przeszkadza ze moj przyjaciel sie slini, chociaz skoro bierze go nie raz mimo to ze juz sie troche poslinil to mam nadzieje ze nie ma mu tego za zle heh ale to i tak nie zmienia faktu ze czasem troche glupio sie z tym czuje.
hmm chyba bede musial sprobowac jakiejsc diety owocowej albo cus i zobacze czy sie smak zmieni hehe ^_^ | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Nie 04 Mar, 2007 |
|
| Też miałem z tym problem. I co ciekawe przy samodzielnej zabawie śluzu aż tak dużo nie było, za to podczas seksu z kimś mały jeszcze dobrze nie stał, a już był cały mokry Trochę to krępujące, zwłaszcza jak się laska pyta "A co to? Mój poprzedni tak nie miał..."
Teraz już ten problem się zdecydowanie zmniejszył. Nie wiem - może to z wiekiem mija? Chociaż gdzieś kiedyś czytałem, że nadmiar śluzu prawdopodobnie powodowany jest przez chroniczną masturbację. I faktycznie - ostatnimi czasy rzadziej marszczę freda (kiedyś to było 1-2 razy dziennie, teraz - ok. 2 razy w tygodniu). Dalej co prawda śluz występuje, ale w małych ilościach i po dłuższym czasie wzwodu. I powiem, że nawet mi go trochę czasem brakuje | |
| |
 |
bad ziom Dołączył: 12 Lis 2006 Posty: 111 Skąd: Kraina Rozkoszy | Wysłany: Pon 05 Mar, 2007 |
|
| | a ja mam problem odwrotny - musze uzywac nawilzaczy :/ no niestety :/ | |
| |
 |
| |