Ideały... |
Autor | Wiadomość |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 14 Gru, 2006 Ideały... |
|
| Mam taki pomysł...opiszmy swoją aktualną partnerkę, ale chodzi mi o wyszczególnienie 3 najlepszych cech (fizycznych) które uważacie że ma idealne, najlepsze i nie chcialibyście tego "zmieniać" (oczywiście "zmieniać" każdy rozumie jak kocha to nic nie zmieni ale ogólnie)...
Moja ma idealby biust, nóżki i myszke. Tego nie zmieniłbym za żadne skarby | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
muchomorek 
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 14 Gru, 2006 odp |
|
| No własnie podobny...tam chodzi o coś innego niż tu. Tu mamy opisć obecną partnerkę a tam ogólnie. Temat też się różni... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 14 Gru, 2006 Re: Ideały... |
|
| Strikerx napisał/a: | Mam taki pomysł...opiszmy swoją aktualną partnerkę, ale chodzi mi o wyszczególnienie 3 najlepszych cech (fizycznych) które uważacie że ma idealne, najlepsze i nie chcialibyście tego "zmieniać" (oczywiście "zmieniać" każdy rozumie jak kocha to nic nie zmieni ale ogólnie)...
Moja ma idealby biust, nóżki i myszke. Tego nie zmieniłbym za żadne skarby |
ja dokladnie tak samo i ma jeszcze taki jedwabne delikatne raczki | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Czw 14 Gru, 2006 |
|
| moze ja sie przyczepie ale tam na dole jest cala kategoria realni partnerzy czyli tacy z ktorymi teraz jestescie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 14 Gru, 2006 odp |
|
| Jejku po co ta wojna?????? | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
|
| nie ma wojny tylko niektorzy forumowicze kompletnie nie czytaja co jest dostepne i co sie dzieje na forum | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 14 Gru, 2006 |
|
| moze przez to ze ... nie ma nowych interesujacyh tematow.. nie widza sensu by tu zagladac .. ;p | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Strikerx 
|
| Właśnie... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
|
| Czekam na propozycje . Kazda . | |
| |
 |
|
| Jestescie tutaj codziennie , inni tu nie zagladaja . Dlaczego . Nie maja jak , nie potrafia znalezc czy sie wstydza? | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 14 Gru, 2006 |
|
| nie wiem .. naprawde .. ja jestem codziennie .. to fakt hehe kiedys bylo wiecej ludzi .. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Czw 14 Gru, 2006 |
|
| A nie mówiłem.... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 15 Gru, 2006 odp |
|
| No właśnie na forum jest tak naprawdę tylko garstka ludzi. Wejdzcie z samą galerie ile tam było wiary. Troche dziwne każdy wstawił fotkę jednorazowo? | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pią 15 Gru, 2006 |
|
| Tak naprawde codziennie forum odwiedza kilkaset osob ale tylko garstka sie wypowiada , niestety problemy mezczyzn sa caly czas tematem tabu i uznawane za przejaw slabosci lub perwersji seksualnej lub cos w ten desen.
Z taka tematyka nie mozna sie w Polsce reklamowac nie zwracajac na siebie uwagi tych ktorym to przeszkadza. Bez szczegolow . A problemy sa , istnieja i beda istniec dopoki milosc fizyczna bedzie najbardziej fascynujaca czlowieka dziedzina zycia (meskiego zycia). Nie dyskryminuje kobiet oczywiscie.
Pozdrawiam MOD | |
| |
 |
|