STARY FACET A MłODA DZIEWCZYNA - PRAWDA CZY FAłSZ?!? |
Autor | Wiadomość |
Gość | Wysłany: Czw 30 Lis, 2006 STARY FACET A MłODA DZIEWCZYNA - PRAWDA CZY FAłSZ?!? |
|
| Ciekawe jak to jest kasa czy miłość , ja uważam że kasa i bezpieczeństwo bo z miłością nie ma to nic wspólnego. | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Czw 30 Lis, 2006 |
|
| Chcialbys zeby Twoja byla , Twoja przyszla miala przed Toba starszego faceta. Co o tym myslisz??? | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Czw 30 Lis, 2006 Re: STARY FACET A MłODA DZIEWCZYNA - PRAWDA CZY FAłSZ?!? |
|
| robo55 napisał/a: | Ciekawe jak to jest kasa czy miłość , ja uważam że kasa i bezpieczeństwo bo z miłością nie ma to nic wspólnego. |
wydaje mi sie ze czsaami to tylko kasa a czsaami rzeczywiscie milosc. moja mamajest od mojego taty o 10 lat mlodsza a jednak polaczylo ich prawdziwe uczucie:) | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|
| Ja mowie o wiekszych roznicach od 15-20 lat roznicy wzwyz. A sama jaki masz do tego stosunek tylko szczerze , moglabys czy nie .Czy to taka zalegalizowana prostytucja??? | |
| |
 |
|
| robo55 napisał/a: | Ja mowie o wiekszych roznicach od 15-20 lat roznicy wzwyz. A sama jaki masz do tego stosunek tylko szczerze , moglabys czy nie .Czy to taka zalegalizowana prostytucja??? |
ja bym nie mogla uprawiac seksu bez uczucia a w dodatku ze straszym ode mnie az tak duzo...ohoh.. no ale jesli bym sie zakochala(w co szczezre watpie ze bym mogla sie zakochac w 45 latku:P) to kto wie...ale traczej nawet nie mysle o takich panach w kategorii partnerow:) | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pią 01 Gru, 2006 |
|
| zgadza sie, to raczej normalne ze sobie tego nie wyobrazasz | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Pią 01 Gru, 2006 |
|
| Ja mam kolege ktory ma 19 lat i ma kobiete ktora jest ostro bogata i ma 35 lat i sa razem, on twierdzi ze ją kocha, ale mim zdaniem on jest z nia tylko dla kasy. | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pią 01 Gru, 2006 |
|
| Tez chce ja poznac . Tak na powaznie to ciekawe czy nie skrzywi mu to troche psychiki?? | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Pią 01 Gru, 2006 |
|
| niewiem, ale ona nie wyglada na swoj wiek, wyglada na gora 25 lat | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pią 01 Gru, 2006 |
|
| To tym bardziej chce ja poznac. Mniam . Zartuje . Ale chodzi mi o jego psyche. Pewnie jest dumny z tego ale jest druga strona ... | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 02 Gru, 2006 |
|
| jaka druga strona ? | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Sob 02 Gru, 2006 |
|
| A, ze pobawi sie nim i go zostawi. | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sob 02 Gru, 2006 |
|
| To tez ale dojrzala kobieta ma inne wymagania , zwlaszcza seksualne, to wlasnie moze nie przekladac sie na pozniejsze "dobre" zwiazki z rowiesniczkami. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 03 Gru, 2006 |
|
| roboMOD napisał/a: | To tez ale dojrzala kobieta ma inne wymagania , zwlaszcza seksualne, to wlasnie moze nie przekladac sie na pozniejsze "dobre" zwiazki z rowiesniczkami. |
jak wszystko - ma swoje dobre i zle strony | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
biggi82 Dołączył: 21 Paź 2006 Posty: 90 Skąd: Łódzkie | Wysłany: Nie 03 Gru, 2006 |
|
| Być ze starym, To tak jakby ocieplać blok eternitem z domieszką azbestu, a nie styropianem lub inną nowszą technologią .. | _________________ Gdy Ona mnie całuje w szyję... | |
| |
 |
|