Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     STARY FACET A MłODA DZIEWCZYNA - PRAWDA CZY FAłSZ?!?
Autor Wiadomość
Gość

Wysłany: Czw 30 Lis, 2006   STARY FACET A MłODA DZIEWCZYNA - PRAWDA CZY FAłSZ?!?

Ciekawe jak to jest kasa czy miłość , ja uważam że kasa i bezpieczeństwo bo z miłością nie ma to nic wspólnego. :(

Gość

Wysłany: Czw 30 Lis, 2006   

Chcialbys zeby Twoja byla , Twoja przyszla miala przed Toba starszego faceta. Co o tym myslisz???

Gość

Wysłany: Czw 30 Lis, 2006   Re: STARY FACET A MłODA DZIEWCZYNA - PRAWDA CZY FAłSZ?!?

robo55 napisał/a:
Ciekawe jak to jest kasa czy miłość , ja uważam że kasa i bezpieczeństwo bo z miłością nie ma to nic wspólnego. :(

wydaje mi sie ze czsaami to tylko kasa a czsaami rzeczywiscie milosc. moja mamajest od mojego taty o 10 lat mlodsza a jednak polaczylo ich prawdziwe uczucie:)

penis.com.pl
orgasm contol
Gość

Ja mowie o wiekszych roznicach od 15-20 lat roznicy wzwyz. A sama jaki masz do tego stosunek tylko szczerze , moglabys czy nie .Czy to taka zalegalizowana prostytucja???

Gość

robo55 napisał/a:
Ja mowie o wiekszych roznicach od 15-20 lat roznicy wzwyz. A sama jaki masz do tego stosunek tylko szczerze , moglabys czy nie .Czy to taka zalegalizowana prostytucja???

ja bym nie mogla uprawiac seksu bez uczucia a w dodatku ze straszym ode mnie az tak duzo...ohoh.. no ale jesli bym sie zakochala(w co szczezre watpie ze bym mogla sie zakochac w 45 latku:P) to kto wie...ale traczej nawet nie mysle o takich panach w kategorii partnerow:)

harold mckee 

Wysłany: Pią 01 Gru, 2006   

zgadza sie, to raczej normalne ze sobie tego nie wyobrazasz :P

zola 

Ja mam kolege ktory ma 19 lat i ma kobiete ktora jest ostro bogata i ma 35 lat i sa razem, on twierdzi ze ją kocha, ale mim zdaniem on jest z nia tylko dla kasy.

Gość

Tez chce ja poznac . Tak na powaznie to ciekawe czy nie skrzywi mu to troche psychiki??

zola 

niewiem, ale ona nie wyglada na swoj wiek, wyglada na gora 25 lat

Gość

To tym bardziej chce ja poznac. Mniam . Zartuje . Ale chodzi mi o jego psyche. Pewnie jest dumny z tego ale jest druga strona ...

harold mckee 

Wysłany: Sob 02 Gru, 2006   

jaka druga strona ?

zola 

A, ze pobawi sie nim i go zostawi.

Gość

To tez ale dojrzala kobieta ma inne wymagania , zwlaszcza seksualne, to wlasnie moze nie przekladac sie na pozniejsze "dobre" zwiazki z rowiesniczkami.

penis.com.pl
viamax
harold mckee 

Wysłany: Nie 03 Gru, 2006   

roboMOD napisał/a:
To tez ale dojrzala kobieta ma inne wymagania , zwlaszcza seksualne, to wlasnie moze nie przekladac sie na pozniejsze "dobre" zwiazki z rowiesniczkami.

jak wszystko - ma swoje dobre i zle strony :)

biggi82

Wysłany: Nie 03 Gru, 2006   

Być ze starym, To tak jakby ocieplać blok eternitem z domieszką azbestu, a nie styropianem lub inną nowszą technologią :P ..

Odpowiedz do tematu