Najlepszy seks oralny |
Autor | Wiadomość |
cardin 
Dołączył: 02 Kwi 2017 Posty: 197 Skąd: łdz/wwa | Wysłany: Sro 05 Kwi, 2017 Najlepszy seks oralny |
|
| Jaki był Was najlepszy seks oralny? Co sprawiło, że był tak wyjątkowy? Z kim i kiedy to było? Jak długo wytrzymaliście? Jakie warunki muszą być spełnione podczas idealnego loda? Gdzie kończycie? Lubicie jak wszystko zostanie połknięte? Opowiadajcie!
Oczywiście możecie być w tym wątku stroną dającą rozkosz lub ja przyjmującą. | |
| |
 |
Nunak Dołączył: 29 Sie 2016 Posty: 154 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 05 Kwi, 2017 |
|
| Wybrałbym "drugi" raz w moim życiu. Kobieta była ode mnie starsza o jakieś 5 lat. Było świetnie chyba dlatego, że naprawdę dobrze się czułem w jej towarzystwie.
Po kilku minutach delikatnego orala, przesunęła się wyżej i chwilę się całowaliśmy, po czym wróciła niżej i zabawa zaczęła się od nowa. Właśnie to mi się tak spodobało. Trwało to jakieś 10 minut. Nie było finału.
Nie mam swojego ideału (może jeszcze nie mam ).
A finał chyba każdy podoba mi się tak samo, zwłaszcza jeśli drugiej stronie też się to bardzo podoba.
Jesli chodzi o połykanie, to właściwie w ogóle mi na tym nie zależy. | |
| |
 |
redman32 
Dołączył: 08 Lis 2014 Posty: 691 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 05 Kwi, 2017 |
|
| Ja za oralem nie przepadam, w szczególności jeśli kobieta ma wąskie usta i drapie mnie zębami | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
zbychwawawa Dołączył: 10 Lip 2014 Posty: 999 Skąd: wawa | Wysłany: Pon 22 Maj, 2017 |
|
| redman32, no u ciebie jest problem z wielkością
zabawy mogą skończyć się tak (to makeup jak coś )
 | |
| |
 |
cardin 
Dołączył: 02 Kwi 2017 Posty: 197 Skąd: łdz/wwa | Wysłany: Pon 22 Maj, 2017 |
|
| Przy takich dużych to tylko główka do ssania albo musi być wyćwiczony zawodnik. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 23 Maj, 2017 |
|
| zbychwawawa, a fuj. dobrze że to makeup | |
| |
 |
zbychwawawa Dołączył: 10 Lip 2014 Posty: 999 Skąd: wawa | Wysłany: Nie 25 Cze, 2017 |
|
| cardin, czyli jeden wniosek - ci co mają średnie rozmiary to mają Najlepszy seks oralny | |
| |
 |
lolloko Dołączył: 04 Sty 2015 Posty: 93 Skąd: Katowice | Wysłany: Pon 26 Cze, 2017 |
|
| Swój pierwszy oral miałem pare lat temu, w sumie początkowo wydawało mi sie że jest spoko, ale po pewnym czasie było coraz lepiej i lepiej. Orgazm przeogromny...... Ogólnie oral jest bardzo wskazany raz na jakiś czas ! | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 27 Cze, 2017 |
|
| lolloko napisał/a: | Ogólnie oral jest bardzo wskazany raz na jakiś czas |
Po czym takie wnioski? | |
| |
 |
lolloko Dołączył: 04 Sty 2015 Posty: 93 Skąd: Katowice | Wysłany: Sro 28 Cze, 2017 |
|
| Zycie takie wnioski nasunęło | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 28 Cze, 2017 |
|
| lolloko, bardzo ogólnikowo | |
| |
 |
lolloko Dołączył: 04 Sty 2015 Posty: 93 Skąd: Katowice | Wysłany: Czw 28 Gru, 2017 |
|
| onesa napisał/a: | lolloko, bardzo ogólnikowo |
Oral ma to cos po prostu, że mi sie strasznie podoba. To jest zupełnie inny seks niż tak klasycznie i moja partnerka też mi lubi robić tak dobrze. Jedynie nie chce żebym kończył w jej ustach i szczerze nie wiem jak ja przekonać do tego ;( | |
| |
 |
zbychwawawa Dołączył: 10 Lip 2014 Posty: 999 Skąd: wawa | Wysłany: Pią 29 Gru, 2017 |
|
| lolloko, albo sama się przekona albo nie, na siłę to może się zniechęcić całkowicie i będzie po lodziku | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|