Masturbacja |
Autor | Wiadomość |
vooltan Wiek: 39 Dołączył: 12 Wrz 2005 Posty: 24 Skąd: Wyszków | Wysłany: Czw 14 Wrz, 2006 |
|
| Raczej nie, ale może doprowadzic do tego, że jak będziesz miał zamiar kochać się z dziewczyną, to Ci nie stanie, a to dlatego, bo jedyną rzeczą która będzie Cię podniecała, to walenie sobie | |
| |
 |
vooltan Wiek: 39 Dołączył: 12 Wrz 2005 Posty: 24 Skąd: Wyszków | Wysłany: Pią 15 Wrz, 2006 |
|
| Wyleczenie jest możliwe, ale czasochłonne i wymaga dużo poświęcenia z Twojej strony, dlatego wal z umiarem | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 16 Wrz, 2006 odp |
|
| Ja odkąd mam dziewczyne już nie wale. Jak nie miałem waliłem 2x w tyg | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
okmokm Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 4 | Wysłany: Nie 17 Wrz, 2006 |
|
| co do Twojego pytania, to czy będzie stawał czy nie nie jest takie tragiczne, gorsze jest to, że zbyt częste walenie może doprowadzić do bezpłodności, a chyba chciałbys kiedys mieć dzieci, a co do uzależnienia od mastrbacji to polecam stronę http://www.onanizm.pl | _________________ Onanizm.pl | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Nie 17 Wrz, 2006 |
|
| A jak sex uprawiasz co 2-3 dni albo codziennie to masz jakis problem? Moim zdaniem bez sensu jest zastanawianie sie nad tym. | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 19 Wrz, 2006 |
|
| nie dygaj nic sie nie stanie ;p to tylko twoja przyjemnosc ;p ale lepiej ogranicz to z deczka ;D hehe bo pozniej moze to byc klopotliwe ;p wiem cos o tym ;d ja przez kilka lat potrafilem nawet o kilku razy dziennie - maniak hehehe ;p a teraz staram sie jakos tak 2-3-4 razy w tyg .. ;p czasem raz ;] a nie raz codziennie ;D hahahah ;] zalezy od dnia samopoczucia .. z reszta co Ci bede mowil ;p | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 20 Wrz, 2006 |
|
| 17 ;p teraz ;]
ale wole bardziej z pewna Pania ;p
no tylko nie zawsze sie da ;p - odleglosc wiesz ;p | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 21 Wrz, 2006 |
|
| mowiaco pewniej pani mowilem o seksie ;p hehe
odleglosc .. to wiesz - aluzja to tego ze nie da sie na odleglosc uprawaiac sexu ;] i nie raz jak dluzej sie nie widzimy to mam ochote sobie zwalic i to robie ;] | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 21 Wrz, 2006 |
|
| aaaa jush wiem o co Ci chodzi ;p hehe
wiesz to dziala jak pewnego rodzaju narkotyk ;D coraz wiecej coraz wiecej ;] klopot z tym ze nie zawsze masz okazje ;D hehee
z reszta no nie wiem moze bedziesz umial to opanowac ;p - watpie ;p | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pią 22 Wrz, 2006 |
|
| nie sadze ;p
dziewczyna tak na Ciebie zadziala ze uuuuu ;D
dopiero to poznasz ;p | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pon 23 Paź, 2006 |
|
| hmmm, sam nie wiem, ale moze poprostu u Ciebie proces dojrzewania odbywa sie troszke dluzej, to znaczy jest bardziej rozciagniety w czasie :p rozumiesz o co mi chodzi ? wszelkie zamiany zachodza wolniej... | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Joe_Kos Dołączył: 19 Paź 2006 Posty: 102 Skąd: Z Kądowni | Wysłany: Pon 23 Paź, 2006 |
|
| jedni maja wiekszy poziom testosteronu,inni mniejszy, tonie jest przesądzone - wystarczy tylko pomyslec o seksie,a juz poziom skacze | _________________ Co ma być to będzie, I trzea sie z tym zmierzyć | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pon 23 Paź, 2006 |
|
| no nie komiecznie o sexsie hehe niektorych podniecaja samochody hehe..
joke ofc :p | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 24 Paź, 2006 |
|
| z tego co pamietam sila wzwodu rosla w sile wprost proporcjonalnie z wiekiem... | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 24 Paź, 2006 |
|
| hehehe spoko zawsze do uslug | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|