Powiększanie penisa kwasem hialuronowym - próbował ktoś? |
Autor | Wiadomość |
Zakompleksiony Dołączył: 20 Lut 2017 Posty: 6 Skąd: Zamość | Wysłany: Pon 20 Lut, 2017 Powiększanie penisa kwasem hialuronowym - próbował ktoś? |
|
| Hej, piszę w sprawie tej metody operacyjnej, która jest podobno mało inwazyjna i dość skuteczna, jednak w internecie nie znalazłem zbyt wiele opinii na jej temat, choć w Polsce jest dość sporo klinik, które ów zabieg oferują.
Próbowaliście tej metody albo znacie kogoś, kto próbował? Możecie coś więcej o niej napisać? Jakie kliniki polecacie itp.
Będę bardzo wdzięczny za wszelkie odpowiedzi!
Pozdrawiam! | |
| |
 |
bear834 Wiek: 42 Dołączył: 28 Maj 2015 Posty: 523 Skąd: wawa | Wysłany: Wto 21 Lut, 2017 |
|
| przylaczam sie do pytania,
jest troche zdjec na stronach klinik ktore takie cos robia z tym ze najczesciej sa to foty od razu po zabiegu. malo jest porownan w stanie erekcji.
moze ktos sie skusil? | |
| |
 |
Zakompleksiony Dołączył: 20 Lut 2017 Posty: 6 Skąd: Zamość | Wysłany: Wto 21 Lut, 2017 |
|
| Są to niestety porównania (zazwyczaj) w samym zwisie.
W stanie erekcji nie widziałem.
Jest jeszcze metoda powiększania penisa swoim własnym tłuszczem, ale podobno jest bardziej bolesna, z tymże niby może okazać się skuteczniejsza, bo kwas hialuronowy ulega biodegradacji. Tutaj jest ciekawy artykuł, w którym dr. Elsaftawy z Wrocławia opowiada o obu metodach.
https://www.wprost.pl/532...a-na-meskim-ego | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
User66 Dołączył: 21 Lip 2016 Posty: 29 Skąd: Sląsk | Wysłany: Sob 25 Lut, 2017 |
|
| Szkoda że nie ma chyba nikogo na forum kto by zdał relację z takiego zabiegu. Wydaje sie to najkrotsza ale i byc moze najbezpieczniejsza droga do wiekszego penisa. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 26 Lut, 2017 |
|
| User66, możesz spróbować pierwszy i zdać relację | |
| |
 |
zbychwawawa Dołączył: 10 Lip 2014 Posty: 999 Skąd: wawa | Wysłany: Wto 28 Lut, 2017 |
|
| User66, a orientowałeś się ile taki zabieg kosztuje ? | |
| |
 |
User66 Dołączył: 21 Lip 2016 Posty: 29 Skąd: Sląsk | Wysłany: Pią 10 Mar, 2017 |
|
| zbychwawawa napisał/a: | User66, a orientowałeś się ile taki zabieg kosztuje ? |
Sorry, dopiero teraz zauważyłem post. Koszt zabiegu to coś pomiędzy 3500-5500 zł, bazuje na googlowaniu. Nie byłem osobiście w klinice żadnej aby dowiedzieć się ceny osobiście.
Swoją drogą jest dosyć sporo miejsc gdzie oferują powiększanie hialuronem. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 10 Mar, 2017 |
|
| Może pewnego dnia któryś z użytkowników forum zdecyduje się na taki zabieg i opisze cały zabieg przed i po | |
| |
 |
bear834 Wiek: 42 Dołączył: 28 Maj 2015 Posty: 523 Skąd: wawa | Wysłany: Sob 11 Mar, 2017 |
|
| ja się w koncu odwazylem, efekt po jest bardzo dobry ale trzeba nieco czasu odczekac - u mnie ok 2 tygodni. penis wyraznie grubszy ale nie tak twardy jak naturalny, mi dalo to ok 1,5-2cm na obwodzie zalezy jak stoi. w zwisie wyraznie wiekszy sie zrobil. niestety minus taki ze zabieg trzeba powtarzac - ciekawe jak dlugo efekty ie utrzymaja u mnie... | |
| |
 |
Nunak Dołączył: 29 Sie 2016 Posty: 154 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 11 Mar, 2017 |
|
| Chyba nawet na youtube są filmiki z zabiegów. Osobiście dla mnie to jest to samo co mięśnie po syntholu. Jedna osoba ciężko trenuje żeby coś osiągnąć, druga wstrzyknie sobie daną substancję tu i tam i to jej to wystarczy.
Zdecydowanie nie dla mnie takie "oszustwo"?!
Bear jeśli wcześniejsze fotki, które tu wstawiałeś były Twoje i były sprzed zabiegu, to dla mnie głupotą jest to, że poddaleš się temu zabiegowi.. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 11 Mar, 2017 |
|
| Nunak, w internecie znajdziesz wszystko a ja mówiłam o użytkowniku forum, no i jest bear834 | |
| |
 |
User66 Dołączył: 21 Lip 2016 Posty: 29 Skąd: Sląsk | Wysłany: Sro 15 Mar, 2017 |
|
| bear834 napisał/a: | ja się w koncu odwazylem, efekt po jest bardzo dobry ale trzeba nieco czasu odczekac - u mnie ok 2 tygodni. penis wyraznie grubszy ale nie tak twardy jak naturalny, mi dalo to ok 1,5-2cm na obwodzie zalezy jak stoi. w zwisie wyraznie wiekszy sie zrobil. niestety minus taki ze zabieg trzeba powtarzac - ciekawe jak dlugo efekty ie utrzymaja u mnie... |
Odwagi na pewno potrzeba bo jest to jednak ingerencja w jak by patrzeć najważniejszy obok mózgu organ.
Ja najbardziej bałbym się uszkodzenia ciał jamistych. Po prostu lekarz za głęboko wbiłby igłę i aż strach pomyslec co by było dalej.
Wstawiłeś foty przed zabiegiem w erekcji to jakbyś chciał ciekawie byłoby porównać wygląd po. | |
| |
 |
bear834 Wiek: 42 Dołączył: 28 Maj 2015 Posty: 523 Skąd: wawa | Wysłany: Sro 15 Mar, 2017 |
|
| obecnie nie wiele sie rozni od tego co dalem na fotce, mialem spora przerwe od cwiczen, niestety spore spadki w rozmiarach. z racji tego ze juz mialem dosc cwiczen i wiedzialem jak dlugo zajeloby mi odpracowanie tego zdecydowalem sie na ten zabieg.
teraz praktycznie wymiary trzyma caly czas takie same. najwiecej dalo w stanie spoczynku-tutaj roznica jest od razu zauwazalna - bo tyl co mam teraz w stanie wiotkim mialem dawno temu (10 lat temu) jak zaczynalem przygode z powiekszaniem w 100 % stojce.
niestety u mnie efekty trenowania nie sa stale i po zaprzestaniu cwiczen dosc szybko wymiary spadaja. zobaczymy jak bedzie teraz. aleto co moge powiedziec to fakt ze fajnie to wyglada, dziewczyna sie podoba | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Marcinbarczynsk Wiek: 43 Dołączył: 19 Mar 2017 Posty: 3 Skąd: Katowice | Wysłany: Nie 19 Mar, 2017 |
|
| Nie próbowałem z kwasem hialuronowym | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 20 Mar, 2017 |
|
| Marcinbarczynsk, 2 ostrzeżenie | |
| |
 |
|