| Stulejka czy nie? | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | Grzybeg   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pon 13 Mar, 2017   Stulejka czy nie? | 
 |                                              | 
 |                                              | Witam, mam pewien problem z penisem. Mianowicie w spoczynku mogę sciągnąć napletek całkowicie. Natomiast podczas erekcji bez żadnego nawilżenia nie jestem w stanie więcej niż na zdjęciu drugim. Natomiast podczas zabaw z dziewczyną, napletek bez problemu schodzi z całej żołędzi, jednak sprawia wrażenie.. ciasnego? Nie wiem czy mogę z czymś takim odbywać stosunek bez żadnego problemu z załupkiem czy zerwaniem wędzidełka. 
 Nie wiem gdzie wrzucic foto więc te są na chomiku, hasło do folderu : penisforum

http://chomikuj.pl/grzyburak/Foto
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Per Rectum   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pon 13 Mar, 2017 | 
 |                                              | Masz dość ciasny napletek (minimalną stulejkę), ale to nie będzie Ci przeszkadzać w stosunkach. Nie martw się załupkiem, ani zerwaniem wędzidełka (ciasny napletek nie oznacza krótkiego wędzidełka). Jeśli chcesz usprawnić działanie napletka, to proponuję zająć się jego rozciąganiem (najlepiej w ciepłej wodzie). Poczytaj inne, podobne, posty na ten temat.
 Pozdrawiam i życzę udanego seksu z dziewczyną
   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | onesa   onesa

|                                                                                                                             |  Wysłany: Wto 14 Mar, 2017 | 
 |                                              | Grzybeg, na przyszłość zdjęcia wrzucasz na jakiś hosting i dodajesz linki do posta. |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Fisdeetnut   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Wto 23 Sty, 2018 | 
 |                                              | Dzięki za link. Jest to bardzo przydatne. Naprawdę lubię |                                              | _________________ แทงหวยออนไลน์
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | onesa   onesa

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sro 24 Sty, 2018 | 
 |                                              | zamykam |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                        |  |