Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Kłopotliwa erekcja
Autor Wiadomość
boyandmen 

Wysłany: Nie 05 Lut, 2017   Kłopotliwa erekcja

Pewnie każdy z nas choć raz dostał erekcji, która w danym momencie była kłopotliwa. Co to były za sytuacje i co wtedy robiliście ?? :)
Mi kiedyś stanął jak już miałem wychodzić z łazienki na obozie, na który pojechałem z moimi kumplami. Nie wiedziałem co mam robić, ale wróciłem pod prysznic i dokładnie przepłukałem go lodowatą wodą. Po jakimś czasie erekcja ustała i mogłem wracać xD :P

dam988 

Wysłany: Nie 05 Lut, 2017   

Kiedyś nauczycielka z maty mnie wołała do tablicy a mi przez prawie pół lekcji stał i musiałem ją błagać aby mnie nie brała do tablicy. Wymyśliłem, że tego nie umiem i źle się czuje. Serce mi waliło jak młot a pała stała :/

haster69 

Wysłany: Pon 06 Lut, 2017   

Kiedy koleżanki siadały mi na kolanach, to czasami bywało twardo. :oops:

penis.com.pl
penilarge krem
Per Rectum 

Wysłany: Pon 06 Lut, 2017   

Dla mnie dość kłopotliwe było kiedy masturbowałem się po szkole i mama wracała szybciej z pracy. Wiedziała, że jestem w domu i czekała aż otworzę jej drzwi. Z wciąż stojącą i nieopadającą pałką w spodniach było to upierdliwe. Otwierałem więc drzwi jak oparzony i czym prędzej odwracałem się na pięcie i zwiewałem do swojego pokoju. Mama patrzyła ze zdziwieniem, co mnie tak gna, że ledwo powiem dzień dobry i już mnie nie ma...
Inną taką sytuacją była erekcja podczas mycia pod prysznicem na basenie. Czasem długo musiałem odczekać aż opadnie na tyle, że można było iść dalej.
Raz niekontrolowany wzwód obrócił się w pewną korzyść. Zdarzyło się na początku liceum, że sikałem przy koledze. Ponieważ on bez skrępowania i z zaciekawieniem zaczął to obserwować, to mi, choć z tym walczyłem, solidnie stanął. Okazało się, że jeszcze nigdy nie widział takich rzeczy, a nawet się jeszcze nigdy nie masturbował. Był zupełnie zielony. Uświadomiłem go więc w najważniejszych męskich sprawach i pokazałem wszystko co trzeba umieć, żeby sobie zwalić. Namówiłem go nawet, aby mi trochę ręką pomógł. ;)

wojtekwojciech 

Wysłany: Wto 07 Lut, 2017   

Czasami nawet lodowata woda nie pomaga :/

DTTPO 

Wysłany: Czw 09 Lut, 2017   

W szkole to było notoryczne, ze na leklach bez powodu sam mi stawał i sie wtedy wierciłem, by juz się wyprostował do góry, troche na skos, wtedy go prawie nie bylo widać, bo byl blisko ciała (jeszcze jak luźny dlugi tshirt na to to luz) ale zanim sie tak ulozyl, to sie nameczylem nieraz.

Jako dorosłych to często listonosz mnie od walenia odciągał a wtedy największym problemem by szzybko zapiac spodnie i pasek - dresy sa lepsze, ale zazwyczaj dresów nie noszę, i jakas dluga koszula i można przesyłkę odebrać. Ale to juz bliżej tematu nachodzenia przy waleniu.

Po co to sie człowiek tak wstydzi, :/ .... Taka kultura...

onesa 
onesa

Wysłany: Pią 10 Lut, 2017   

Już to widzę jak jesteście tym tak bardzo zakłopotani :P

DTTPO 

Żeby to było takie proste... Zależy wszystko od towarzystwa... Ja w zyciu nie przebywalem w szerszym gronie w ktorym bym się nie wstydził erekcji. Co innego sam na sam z dziewczyną/żoną.

A kobiety sie wstydzą nieraz, że im "sutki stanęły"... Choćby z zimna to bylo. Nie miałaś onesa?

Nunak 

Też zdarzało mi się odbierać przesyłkę w takim "stanie".

Raz przytrafiło mi się w autobusie, chyba jakieś pozytywne wibracje generował.
Kiedy chodziłem ze zsuniętym napletkiem, to miałem kilka erekcji w trakcie jazdy na rowerze i kiedy zatrzymywałem się albo przejeżdżałem obok kogoś, to podnosiłem kolano w górę, żeby nie było nic widać. Swoją drogą, gdyby tak przez dłuższy czas szybciej pedałować, to może i nawet przyjemnie by się skończyło :-P

onesa 
onesa

Wysłany: Nie 12 Lut, 2017   

DTTPO, no wiesz jak nosisz stanik to tego nie widać :)

brooxx 

Wysłany: Nie 12 Lut, 2017   

Nunak, BTW Słyszałem o mężczyźnie który miał jakieś problemy neurologiczne i erekcję miał prawie zawsze i on właśnie poruszał się po mieście właśnie rowerem bo wtedy mógł to ukryć.

Więc cieszcie się z waszych niechcianych erekcji raz na jakiś czas, mogło być gorzej :P

zbychwawawa 

Wysłany: Pią 17 Lut, 2017   

haster69, to chyba już takie stare czasy ?:D

onesa 
onesa

Wysłany: Nie 19 Lut, 2017   

brooxx, ale bywają przypadki że niektórzy robią to specjalnie, lubią zwracać na siebie uwagę :p i tak chodzą po mieście czy jeżdżą metrem.

penis.com.pl
penilarge krem
haster69 

Wysłany: Pią 24 Lut, 2017   

zbychwawawa napisał/a:
haster69, to chyba już takie stare czasy ?:D

Nie do końca :)

zbychwawawa 

Wysłany: Wto 28 Lut, 2017   

haster69, no właśnie, według mnie jak facet ma taką erekcje to powinien się cieszyć że jest wszystko w porządku a nie robić z tego problem

Odpowiedz do tematu