Sikanie w nietypowych miejscach |
Czy często sikasz w nietypowych miejscach? |
Tak |
|
43% |
[ 14 ] |
Nie |
|
56% |
[ 18 ] |
|
Głosowań: 32 |
Wszystkich Głosów: 32 |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
gzm17268 Wiek: 32 Dołączył: 11 Lut 2017 Posty: 3 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 11 Lut, 2017 Sikanie w nietypowych miejscach |
|
| Hej, od jakiegoś czasu zastanawiam się gdzie sikają mężczyźni w miejscach publicznych. Chciałbym poznać wasze przeżycia i historie . Chętnie poczytam bo podnieca mnie sikanie. Może kiedyś wybiorę się do jednego z miejsc które opiszecie. Opowiadajcie z jak największą ilością szczegółów . Jeżeli ktoś ma jakieś filmiki ze sikania też chętnie popatrzę | |
| |
 |
men78 Dołączył: 03 Sty 2017 Posty: 55 Skąd: szcze | Wysłany: Sob 11 Lut, 2017 |
|
| ja sikam do pisuaru w miejscu pubiznym zawsze | |
| |
 |
gzm17268 Wiek: 32 Dołączył: 11 Lut 2017 Posty: 3 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 11 Lut, 2017 |
|
| Chodziło mi bardziej o jakieś miejsca poza toaletą. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 12 Lut, 2017 |
|
| Poprawiłam nazwę tematu. | |
| |
 |
gzm17268 Wiek: 32 Dołączył: 11 Lut 2017 Posty: 3 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 12 Lut, 2017 |
|
| Dziękuję, myśle że była ok bo poza ankietą jest też pytanie w poście, ale taka może zostać | |
| |
 |
zbychwawawa Dołączył: 10 Lip 2014 Posty: 999 Skąd: wawa | Wysłany: Pią 17 Lut, 2017 |
|
| Nie wiem co w tym takiego fajnego.. mam potrzebę to idę gdzieś na bok w krzaki albo do publicznej toalety. Nie stawiam innych ludzi w niekomfortowej sytuacji, nie robię specjalnie tak żeby ktoś mnie na tym przyłapał, nie sikam po ścianach czy kamienicach. Historie z sikania tego jeszcze nie było na tym forum... | |
| |
 |
DTTPO Wiek: 40 Dołączył: 21 Lis 2016 Posty: 465 Skąd: Szczecin | Wysłany: Nie 05 Mar, 2017 |
|
| Cóż nie każdego sikanie kręci, możliwe, że nawet mniejszość sie tym jara.
Na początku mojej intymnej znajomości z żoną powiedziała, ze by chciała zobaczyć / potrzymać "mnie" w trakcie sikania, żeby zobaczyć jak to jest z sikaniem u facetów. Wykręciłem się, że jak ona mnie weźmie w rękę, to z sikania nici, co pewno bylo prawdą, nie wróciliśmy do tego tematu, a szkoda.
Ja raczej w miejscach publicznych nie sikam, a przynajmniej staram sie tego nie robić. Choc jak jest jakas robota, gdzie nie ma toalety, to wtedy sie chodzi gdzies w krzaki sika sie by najlepiej nikt nie widział i tyle.
Za to niektórzy sie mniej ukrywają, niedawno widziałem faceta, wyszedł z tramwaju, i 10m dalej byl przy chodniku plot od ogrodkow dzialkowych, oparl sie pod skosem o ten plot i sikal. No ale tez się zaslanial, bo wszyscy za nim szli w tym samym kierunku i do nich byl plecami. Zawsze lepiej, ze sikal tam niż pod murem, bo tam deszcz zmyje i nie śmierdzi, a w bramach cY innych zadaszeniach to porażka potem. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | |
| |
 |
zbychwawawa Dołączył: 10 Lip 2014 Posty: 999 Skąd: wawa | Wysłany: Sro 29 Mar, 2017 |
|
| onesa, no my faceci mamy ułatwione zadanie szybki sik na boku. Wy babki to macie trochę ciężej | |
| |
 |
cardin 
Dołączył: 02 Kwi 2017 Posty: 197 Skąd: łdz/wwa | Wysłany: Nie 02 Kwi, 2017 |
|
| Zdarza mi się - w szczególności podczas picia na mieście - jakaś brama, mur, płot. | |
| |
 |
zbychwawawa Dołączył: 10 Lip 2014 Posty: 999 Skąd: wawa | |
| |
 |
cardin 
Dołączył: 02 Kwi 2017 Posty: 197 Skąd: łdz/wwa | Wysłany: Pon 22 Maj, 2017 |
|
| W wielu miastach chyba z czegoś takiego korzystają/mają zamiar. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 23 Maj, 2017 |
|
| Ja o czymś takim nie słyszałam.
cardin, w których miastach w Polsce? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Góral86 Wiek: 39 Dołączył: 22 Maj 2017 Posty: 7 Skąd: Sanok | Wysłany: Sro 24 Maj, 2017 |
|
| Ja kiedyś z kumplem jeszcze za czasów studenckich sikałem z kładki na drogę położoną pod spodem. Było to oczywiście w nocy przy minimalnym ruchu ale uczucie było fajne jak strumień leciał tyle metrów na dół. Ogólnie to nie mam problemu z sikaniem w miejscach publicznych jak przyciśnie ale nie robię też tego na widoku kobiet i dzieci. Jeżeli idzie jakiś inny facet to nie przeszkadza mi to, że zobaczy jak sikam. | |
| |
 |
owen21.1 Dołączył: 11 Lis 2013 Posty: 10 Skąd: Oleśnica | Wysłany: Pon 09 Paź, 2017 |
|
| Ja lałem w krzakach, pod płotami, za opuszczonymi budynkami, a raz nawet z kolegami po pijaku na moście w centrum miasta | |
| |
 |
|