Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Niepokojace jądro....
Autor Wiadomość
Pawello17

Wysłany: Nie 17 Wrz, 2006   Niepokojace jądro....

Witam... chce sie wybrać do lekarza od dłuższego czasu ale jakoś nie potrafie sie zmobilizować... tak więc na lewym jadrze mam miesista substancje(galaretowata....) czasem jej prawie niema a czasem jest jej tyle ze czuje sie jakbym mial 3 jadro) trudno mi powiedziec czy jest to polaczone z moim lewym jądrem... wygląda na to że jest to ciało które żyje nie połączone z moim jadrem... nie boli mnie to ale czasem gdy jestem bardzo długo w ruchu.... np piłka nożna to zaczyna mi dokuczac lekki ból. czy ktos z was mial kiedys tkai problem a moze ma? bardzo prosze o odpowiedz....

harold mckee 

Wysłany: Sro 20 Wrz, 2006   

to najprawdopodnij sa pozostalosci po rozwinieciu sie jadra ... - przydawki czy przydatki ... sa ona polaczone z wokiem mosznowym ... do niczego nie sa potrzebne ... sam mialem usuniety taki jeden bo mi sie skrecil i tak mnie napier**** ze nie moglem wytzymac ... dlatego jesli Ci to przeszkadz a idz do lekarza .. on napewno Ci powie co i jak z tym zrobic .. ale sadze ze to napewno to ...

jesli czujesz dyskomfort powiedz mu to i ze chcialbys sie tego pozbyc ... tylko pamietaj .. - to zawsze operacja .. a reka chirurga tesh bywa omylna .. ;>

Pawello17

Wysłany: Czw 21 Wrz, 2006   

dzięki bardzo za odpowiedz... napewno z tym pójdę i mam nadzieje że to jest tylko to co ty miałeś.... no trochę mi to przeszkadza .... jądra wyglądają tak nierówno a do tego ból po dłuższym uprawianiu sportu(nie zawsze)

penis.com.pl
penilarge krem
Pawello17

Wysłany: Sob 23 Wrz, 2006   jeszcze jedno..

to coś co posiadam przy lewym jadrze jest dosyć duże(coś jakby 3 jądro tylko że galaretowate ) jak czuje jakby to było połączone z jądrem... mozesz opisać dokładniej swój przypadek? jak to z tobą było? u mnie jak odkrywam jadra znajduje się to powyżej mojego lewego jądra...

Odpowiedz do tematu