Depilacja intymna |
Autor | Wiadomość |
hellohumans Dołączył: 26 Gru 2016 Posty: 10 Skąd: Londyn | Wysłany: Czw 29 Gru, 2016 Depilacja intymna |
|
| Hej, czy ktoś z Was stosował ten krem? Polecacie go? Po jakim czasie Wam odrastają włoski? Stosowaliscie go gdzie indziej niż na penisa? Opowiadajcie . | |
| |
 |
MattHalliwel Dołączył: 08 Lis 2015 Posty: 6 Skąd: Dolnośląskie | Wysłany: Czw 29 Gru, 2016 |
|
| Stosowałem do depilacji pena, jąder i okolic tyłka. Polecam. Włosy odrastają zależnie od organizmu, więc trudno stwierdzić - w moim wypadku to było ok. tygodnia. Obecnie się nie depiluję, bo przy tym kremie trzeba poświęcić trochę czasu, a innych form depilacji nie toleruję Poza tym strasznie swędzi skóra jak włoski odrastają | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 29 Gru, 2016 |
|
| Ja stosowałem do tych samych miejsc co MattHalliwel, włosy dość szybko zaczynają odrastać. już po 2-3 dniach zaczynają wychodzić (najwcześniej chyba na worku) i wtedy zaczyna mocno swędzieć niemniej jak dla mnie jest to najwygodniejsza metoda pozbywania się zbędnego owłosienia z moszny i rowka, maszynką ciężko uzyskać tak dokładny efekt. | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
zbychwawawa Dołączył: 10 Lip 2014 Posty: 999 Skąd: wawa | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 02 Lut, 2017 |
|
| temat zdublowany | |
| |
 |
|