Kompleks z powodu penisa.... |
Autor | Wiadomość |
Logner Wiek: 34 Dołączył: 28 Paź 2015 Posty: 7 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 24 Sty, 2017 Kompleks z powodu penisa.... |
|
| Witam wszystkich użytkowników .
Mam 26 lat i jestem prawiczkiem .... chyba z wyboru[na innych forach "doradzano" mi udanie się do prostytutki żeby się przełamać itd..... ale nie chcę robić tego z kobieta za pieniądze] ale też w głównej mierze spowodowane jest to przez kilkanaście sytuacji w moim życiu gdzie "wycofałem" się ze "społeczeństwa" itd[spokojnie już wsztstko jest w normie
Mam 173 cm wzrostu 70 kg wagi i mój penis w stanie wzwodu ma 14-15 cm i 13 cm obwodu.
Tak wiem,że jest to średnia europejska itd ale gdy poznaje kobietę po jakimś czasie uruchamia mi się strach przed tym,że gdy zobaczy mnie nago,to mnie wyśmieje | |
| |
 |
tcq Dołączył: 08 Sie 2016 Posty: 58 Skąd: Wlkp | Wysłany: Wto 24 Sty, 2017 |
|
| Logner,
Z Twoim penisem wszystko jest ok nie wygląda na małego, a pozostałe walory estetyczne też są całkiem spoko.
Sądzę, że wizyta u psychologa dobrze by Ci zrobiła, bo te niepotrzebne kompleksy za pewne z czegoś wynikają, a to niepotrzebnie rzutuje na Twoje życie | |
| |
 |
Kaloryfer1995 Dołączył: 01 Cze 2015 Posty: 94 Skąd: z forum | Wysłany: Wto 24 Sty, 2017 |
|
| Normalny penis, dużo polaków ma 15cm w tym ja mam 15,5 i co? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
zbycho6868 Dołączył: 29 Gru 2016 Posty: 66 Skąd: lubelskie | Wysłany: Wto 24 Sty, 2017 |
|
| Logner,
liczy sie jakosc nie martw sie | |
| |
 |
bear834 Wiek: 42 Dołączył: 28 Maj 2015 Posty: 523 Skąd: wawa | Wysłany: Wto 24 Sty, 2017 |
|
| zamiast martwic sie na zapas zmien zle nawyki zywieniowe, idz na silke, zacznij dobrze sie odzywiac, zadbac o wyglad fizyczny a bedzie spoko:) do dobrego kaloryfera nie potrzeba duzej wajchy za to jak jest spory boiler to i spory kurek byc musi | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 24 Sty, 2017 |
|
| Logner, masz temat zbiorczy na zdjęcia. | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Sro 25 Sty, 2017 |
|
| Wszystko jest z Tobą ok. Penis jest w porządku (gruby, fajny; 15 cm to zupełnie wystarczająca normalna długość), ciało też miłe dla oka.
Żadna zdrowa na umyśle kobieta Cię nie wyśmieje, bo kompletnie nie ma z czego. Jesteś normalnym, atrakcyjnym mężczyzną.
Pozdrawiam, życzę powodzenia w podbojach. | |
| |
 |
zbychwawawa Dołączył: 10 Lip 2014 Posty: 999 Skąd: wawa | Wysłany: Sro 25 Sty, 2017 |
|
| Cytat: | uruchamia mi się strach przed tym,że gdy zobaczy mnie nago,to mnie wyśmieje |
chyba jesteś przewrażliwiony.. serio wyluzuj | |
| |
 |
DTTPO Wiek: 40 Dołączył: 21 Lis 2016 Posty: 465 Skąd: Szczecin | Wysłany: Czw 26 Sty, 2017 |
|
| Mam tej samej długości penisa i chyba nawet cieńszego i zona mnie zawsze zapewnia, ze się cieszy, ze nie większy, jestem jej w stanie uwierzyć, bo w niektórych pozycjach musze uważać, bo jak wejde za głęboko to ją boli.
Uszy do góry!
Jako, ze tez dlugi zylem bez seksu jak i z seksem a potem znowu jakies przerwy były to powiem, ze ogólnie w zyciu dla mnie nie ma znaczenia,czy jest seks czy nie, choc oczywiście jest miły, no i w związku poprawia poprawia go, ale jezeli sie nie jest w związku to życie bez seksu jest spoko. To jak zycioe bez czekolady, czekolada jest smacza, ale sa inne słodycze też, tak samo jak walenie tez jest dobre. | |
| |
 |
duzy21 Dołączył: 20 Paź 2020 Posty: 3 Skąd: nibylandia | Wysłany: Sro 21 Paź, 2020 |
|
| Ja mam problem właśnie bow zwisie 16 cm a jak stanie prawie 21 🤣 90% dziewczyn odpada 5przyv3/4 | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 22 Paź, 2020 |
|
| Serio?
Ale co Ci mowia jak go widzą? Że odpadają? | |
| |
 |
|