walenie konia w miejscach publicznych |
Autor | Wiadomość |
onesa onesa
Wiek: 34 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5568 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 28 Paź, 2016 |
|
| Anonimlatek, to jeszcze wszystko przed tobą tylko czy chcesz zostać przyłapanym ? heh | |
| |
|
Anonimlatek
Wiek: 26 Dołączył: 06 Maj 2015 Posty: 128 Skąd: Jelenia Góra | Wysłany: Sob 29 Paź, 2016 |
|
| onesa, to zależy przez kogo i od nastawienia tej osoby do takich rzeczy 😁 | _________________ Zapraszam do oceny moich filmów i dzielenia się swoimi!
Galeria Zdjęć -> Filmy! - nasze produkcje | |
| |
|
PomkaPL86 Wiek: 38 Dołączył: 01 Gru 2016 Posty: 18 Skąd: gliwice | Wysłany: Czw 01 Gru, 2016 |
|
| Hej a wiec jesli chodzi o mnie to
- walilem w autobusie niejednokrotnie
-kiedys wracajac z holandi w busie (obok spala fajna laska - musialem =)
-na klatce schodowej - spuczczalem sie na buty sasiadki , a ostatnio na buty mojej dziewczyny jej siostry i ich matki ==)
- na ambonie w lesie | |
| |
|
penis.com.pl | |
|
wytrysk_spermy Dołączył: 06 Gru 2016 Posty: 5 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 06 Gru, 2016 |
|
| Ja sobie dzisiaj zwaliłem przy pisuarze w Galerii Krakowskiej. Popołudniu wszedłem do toalety i przy pisuarze stał gościu, który się masturbował. Podszedłem więc do pisuaru obok niego i waliłem razem z nim. Doszedłem wcześniej niż on. Miał mega sztywnego, grubego kutasa i całą odsłoniętą żołądź. | |
| |
|
lolloko Dołączył: 04 Sty 2015 Posty: 93 Skąd: Katowice | Wysłany: Sro 07 Gru, 2016 |
|
| Nikt inny tam nie wchodził / nie wychodził ? | |
| |
|
wytrysk_spermy Dołączył: 06 Gru 2016 Posty: 5 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 07 Gru, 2016 |
|
| Byli przy innych pisuarach. jak ktoś stawał przy naszych to zaprzestawalismy ostentacyjnego walenia a potem szliśmy na maksa. Poza tym to większą adrenalina jak się wali wśród odlewajacych się dookoła gości. Polecam Panowie! | |
| |
|
dam988 Wiek: 26 Dołączył: 19 Lut 2016 Posty: 24 Skąd: Śląsk | Wysłany: Sro 07 Gru, 2016 |
|
| wytrysk_spermy napisał/a: | Byli przy innych pisuarach. jak ktoś stawał przy naszych to zaprzestawalismy ostentacyjnego walenia a potem szliśmy na maksa. Poza tym to większą adrenalina jak się wali wśród odlewajacych się dookoła gości. Polecam Panowie! |
Zdecydowanie polecam też lubię się tak zabawiac super uczucie ;D | |
| |
|
wytrysk_spermy Dołączył: 06 Gru 2016 Posty: 5 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 07 Gru, 2016 |
|
| Dzisiaj było jeszcze ciekawiej. Miejsce to samo. Konia waliłem z dwoma facetami. Jak wszedłem to się najpierw odlałem bo mnie strasznie cisnęło i zobaczyłem że dwóch kolesi dyskretnie ręką sobie masuje kutaski. Więc jak skończyłem lać to się do nich przyłączyłem. Niestety miałem mało czasu i nie doszedłem, ale muszę pójść na dokończenie. Nie myślałem że te wszystkie historie o waleniu przy pisuarach są prawdziwe. A jednak przekonałem się o tym na własne oczy. | |
| |
|
dam988 Wiek: 26 Dołączył: 19 Lut 2016 Posty: 24 Skąd: Śląsk | Wysłany: Sro 07 Gru, 2016 |
|
| Ja też nigdy nie wierzyłem ale ostatnio się o tym przekonałem i powiem że chyba też w jak najszybszym czasie pójdę odwiedzić galerie | |
| |
|
sikor17 Wiek: 33 Dołączył: 07 Sty 2009 Posty: 149 Skąd: katowice/gliwice | Wysłany: Sob 10 Gru, 2016 |
|
| Kurczę u mnie tylko jeden raz się zdarzyło, że widziałem chłopaka który ewidentnie czekał na okazję by sobie wspólnie zwalić xD a tak to nigdy nie widziałem. Ale teraz trzeba uważać, bo często chodzą też ochroniarze sprawdzać, a np. z tego co słyszałem to w galerii katowickiej mają zamontowane kamery w pomieszczeniach z pisuarami. Tragedia jakaś xD | |
| |
|
onesa onesa
Wiek: 34 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5568 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 10 Gru, 2016 |
|
| sikor17, myślałam że to żart, wygooglowałam i okazało się to prawda... co jeszcze wymyślą | |
| |
|
dam988 Wiek: 26 Dołączył: 19 Lut 2016 Posty: 24 Skąd: Śląsk | Wysłany: Nie 11 Gru, 2016 |
|
| Ale zgodnie z prawem nie mogą mieć zainstalowanych kamer w toaletach. Więc nie wiem czy to do końca taka prawda chyba że mega naciągają to. Sikor17 w Forum w Gliwicach ochrona nie chodzi haha xd | |
| |
|
onesa onesa
Wiek: 34 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5568 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 11 Gru, 2016 |
|
| dam988, u nas w damskiej jeszcze kamer nie zainstalowali no wy faceci to możecie sprawdzić. | |
| |
|
penis.com.pl | |
|
sikor17 Wiek: 33 Dołączył: 07 Sty 2009 Posty: 149 Skąd: katowice/gliwice | Wysłany: Pon 12 Gru, 2016 |
|
| dam988 napisał/a: | Ale zgodnie z prawem nie mogą mieć zainstalowanych kamer w toaletach. Więc nie wiem czy to do końca taka prawda chyba że mega naciągają to. Sikor17 w Forum w Gliwicach ochrona nie chodzi haha xd |
Niby nie są zgodne, ale i tak zainstalowali. Mówili nawet o tym w jakimś programie. Tłumaczą, że kamera jest ale ze względu na przegrody przy pisuarach niby nic nie widać. Ale mogą zobaczyć jeżeli ktoś za długo stoi albo dziwnie rusza ręką
O widzisz, muszę zajrzeć do Forum xD jest jakaś ulubiona toaleta? | |
| |
|
dam988 Wiek: 26 Dołączył: 19 Lut 2016 Posty: 24 Skąd: Śląsk | Wysłany: Pon 12 Gru, 2016 |
|
| Tak na pierwszym piętrze Wejdź do ostatniej kabiny i poczekaj ktoś się na pewno dołączy | |
| |
|
|