Preparaty do masturbacji - domowe - dyskretne sposoby? |
Autor | Wiadomość |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 20 Lis, 2016 |
|
| tcq, spoko spytałam to odpowiedziałeś, nic złego się nie stało. Dzięki za info, może kiedyś będę miała okazję coś tam zamówić.
Ale wróćmy do głównego tematu. | |
| |
 |
DTTPO Wiek: 40 Dołączył: 21 Lis 2016 Posty: 465 Skąd: Szczecin | Wysłany: Pon 21 Lis, 2016 |
|
| Cześć - mój pierwszy post.
Ja do masturbacji polecam olej rzepakowy, zwykły najtańśzy, bez dodatków, Kujawski, czy Wyborny Ekstra (z Biedronki), byle czysty, zwykły. Do walenia super, bo nie ma potem podrażnień żołędzia, czy napletaka Wystarczy kilka kropel
IMO olej jest lepszy od żelowych lubrykantów, bo nie wysycha, nie klei się potem. gdy nie przesadzimy z ilością, to potem tylko spermę wytrzemy a członka mamy ładnie natłuszczonego i wiele więcej nie trzeba z nim robić
Oczywiście oleju nie można stosować z prezerwatywami!
Tylko nie bierzcie jakiś mieszanek, kiedyś wziąłem jakiś z dodatkiwm olizy z oliwek, to po minucie już mnie piekło, a czerwone schodziło z 2 tygodnie, mimo, że szybko umyłem żelem, jak tylko poczułem coś nie tak...
Polecam | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 22 Lis, 2016 |
|
| DTTPO, testowałeś na sobie wazelinę? też miałeś podrażnienia? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
zbychwawawa Dołączył: 10 Lip 2014 Posty: 999 Skąd: wawa | Wysłany: Sro 30 Lis, 2016 |
|
| ja tam nigdy żadnego nawilżenia nie stosowałem, no chyba że trochę śliny.
słyszałem że są takie żele co niby rozgrzewają itp ale czy to działa ? | |
| |
 |
DTTPO Wiek: 40 Dołączył: 21 Lis 2016 Posty: 465 Skąd: Szczecin | Wysłany: Pią 30 Gru, 2016 |
|
| onesa, wazelinę próbowałem. Podrażnień nie powoduje, jest spoko, ale do masturbacji dla mnie zbyt lepka/gęstą, przy oleju mam większy poślizg - więcej przyjemności.
Ta, którą próbowałem to Wazelina Biała Ziaja taka w pudełeczku, stosuje ja zima do ust, albo nieraz na strupki jakies, żeby rozmiękczyć. Do tego jest świetna
Może inne są bardziej miękkie, nie wiem.
Pozdrawiam | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 30 Gru, 2016 |
|
| DTTPO, rozumiem dzięki za odpowiedź | |
| |
 |
|