Pasek, trójkąt, na krótko czy na łyso ? |
Autor | Wiadomość |
Kamykkk1234 Dołączył: 20 Lut 2012 Posty: 40 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 01 Lis, 2016 Pasek, trójkąt, na krótko czy na łyso ? |
|
| Cześć. Jak preferujecie golić swoje miejsca intymne ? Bardziej interesuje mnie zdanie kobiet, ale każda odpowiedź mile widziana. Z racji, że mam dużo włosów na brzuchu, klacie nogach itd dziwnie wyglądało jako goliłem na 0. Wrzucam 2 fotki, co o tym myślicie ? Jakieś sugestie ?
 | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 01 Lis, 2016 |
|
| Kamykkk1234, zależy od kobiety. Są gusta i guściki, ale najważniejsze żeby było zadbanie:)
Zawsze można zmienić fryzurę:) | |
| |
 |
Kamykkk1234 Dołączył: 20 Lut 2012 Posty: 40 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 01 Lis, 2016 |
|
| onesa napisał/a: | Kamykkk1234, zależy od kobiety. Są gusta i guściki, ale najważniejsze żeby było zadbanie:)
Zawsze można zmienić fryzurę:) |
Wiadomo, zadbane to podstawa, a jakie są Twoje preferencje jeżeli można zapytać? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Kuba85 Dołączył: 28 Sie 2015 Posty: 373 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 01 Lis, 2016 |
|
| Ja golę na łyso i tego samego wymagam. Zapytaj się swojej partnerki co ją pociąga i będziesz miał odpowiedz jaką fryzurę utrzymywać na dole.
Jak masz dużo włosów na brzuchu i klacie to nic nie szkodzi, maszynka i to zetnie | |
| |
 |
Kamykkk1234 Dołączył: 20 Lut 2012 Posty: 40 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 01 Lis, 2016 |
|
| Kuba85 napisał/a: | Ja golę na łyso i tego samego wymagam. Zapytaj się swojej partnerki co ją pociąga i będziesz miał odpowiedz jaką fryzurę utrzymywać na dole.
Jak masz dużo włosów na brzuchu i klacie to nic nie szkodzi, maszynka i to zetnie |
Jeżeli chodzi o mnie to nie ma opcji żeby ściąć włosy na za klacie! /brzuchu. | |
| |
 |
Kuba85 Dołączył: 28 Sie 2015 Posty: 373 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 01 Lis, 2016 |
|
| Kamykkk1234 napisał/a: | Jeżeli chodzi o mnie to nie ma opcji żeby ściąć włosy na za klacie! | Dlaczego? | |
| |
 |
|
| Kuba85 napisał/a: | Kamykkk1234 napisał/a: | Jeżeli chodzi o mnie to nie ma opcji żeby ściąć włosy na za klacie! | Dlaczego? |
Po 1 nie potrafię sobie wyobrazić siebie bez włosów na klacie/brzuchu. A po 2 czułbym się jakoś niemęsko. | |
| |
 |
Nunak Dołączył: 29 Sie 2016 Posty: 154 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 01 Lis, 2016 |
|
| Też zacząłem się golić podobnie do autora, tylko zamiast paska odwrócony trapez.
A depilował się ktoś z was pastą cukrową? Ja próbowałem raz, ale ugotowałem trochę za twardą i ciężko się nią operowało. Chociaż jak już udało się ją nałożyć to rwała równo z ziemią! | |
| |
 |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Sro 02 Lis, 2016 |
|
| Przy takim rzadkim owłosieniu ogolenie klaty i brzucha wydaje sie koniecznoscia, zwłaszcza z wysportowanym ciałem, takie fryzury" to zwyczajny tandetnym wizualny i bawi bardziej niz gładkie penisy.
Szkdoa kryc ciało pod futrem. Z drugiej jednak strony najlepiej wygladam sam iedy mi odrasta czyli mam te 3-5mm długosci i na klaciei na brzuchu. | _________________ TereFere. | |
| |
 |
haster69 Dołączył: 14 Sty 2012 Posty: 380 Skąd: Wlkp. | Wysłany: Sro 02 Lis, 2016 |
|
| Ja golę na łyso. Była partnerka jak mnie goliła, to czasami zostawiała pasek | _________________ http://zbiornik.com/go/9L3w!/ <-- skopiuj całość i przejdź do mojego konta na zbiorniku | |
| |
 |
Kuba85 Dołączył: 28 Sie 2015 Posty: 373 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 08 Lis, 2016 |
|
| Kamykkk1234 napisał/a: | Kuba85 napisał/a: | Kamykkk1234 napisał/a: | Jeżeli chodzi o mnie to nie ma opcji żeby ściąć włosy na za klacie! | Dlaczego? |
Po 1 nie potrafię sobie wyobrazić siebie bez włosów na klacie/brzuchu. A po 2 czułbym się jakoś niemęsko. | Kiedyś też tak mówiłem, później doszedłem do wniosku, że pot kapiący po włosach nie jest zbyt elegancki i lepiej wygląda jak spływa po prostu po ciele. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 09 Lis, 2016 |
|
| Kuba85, tez racja, no i łatwiej utrzymać higienę. | |
| |
 |
Kuba85 Dołączył: 28 Sie 2015 Posty: 373 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 10 Lis, 2016 |
|
| onesa, o higienie już pisać nie chciałem, bo zaraz ktoś napisze, że myje się 3 razy dziennie i jest super. Temat rzeka i tyle. Wiem jedno, ten specyficzny zapach to nie pot który wyschnął na ciele tylko ten co powoli wysycha na włosach i zaczyna tworzyć kolonię bakterii. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 10 Lis, 2016 |
|
| Kuba85, na ten temat już było parę tematów, rozumiem Ciebie
wróćmy do tematu pasków, trójkątów itp.
Zapraszam do dyskusji. | |
| |
 |
lolloko Dołączył: 04 Sty 2015 Posty: 93 Skąd: Katowice | Wysłany: Sob 12 Lis, 2016 |
|
| Na krótko, ze wzgędu na owłosione nogi, klatę i brzuch dziwnie to wyglądało jak było na zero. Moja partnerka jak najbardziej mnie popiera. Przycinam nożyczkami co jakiś czas. | |
| |
 |
|