Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Nadmierny śluz i Nadwrażliwość Penisa
Autor Wiadomość
jastrzombek

Wysłany: Wto 05 Wrz, 2006   Nadmierny śluz i Nadwrażliwość Penisa

Witam
Mam nastepujacy problem ,moze ktos z was mial to samo.
Otoz podczas gry wstepnej z mojego penisa wydzielana jest duza ilosc sluzu, wiem ze to naturalne ale jego jest wprost ZA duzo ,przez to zanim dojdzie do penetracji penis szybko oklapuje (podczas przerwy miedzy pieszczotami a zalozeniem gumki jest juz nie zdolny).

Druga sprawa to nadwrazliwosc penisa mianowicie zoledzia i jego czesci. Nie mozliwe jest prawie dotykanie go nie mowiac o pieszczotach ktore sprawiaja bol. Wykluczone jest tagrze seks oralny w takim przypadku.
Co robic ? Czy to jest normalne podczas dojrzewania (mam 17lat) i czy przestanie samo czy trzeba udac sie z tym do urologa?

da2ve

Wysłany: Czw 07 Wrz, 2006   

hmmm a ja mam właśnie problem odwrotny gdyż również mam 17 lat ale u mnie tego śluzu o którym piszesz nie ma wogóle ale to chyba dlatego że późno zaczołem dojrzewać :oops: może ktoś napisać czy to źle jesli nie ma tego śluzu :( z góry dziekuje ....

Ziuuuteek

Wysłany: Pią 08 Wrz, 2006   

da2ve napisał/a:
hmmm a ja mam właśnie problem odwrotny gdyż również mam 17 lat ale u mnie tego śluzu o którym piszesz nie ma wogóle ale to chyba dlatego że późno zaczołem dojrzewać :oops: może ktoś napisać czy to źle jesli nie ma tego śluzu :( z góry dziekuje ....
Nie masz się absolutnie czego obawiać. :) Ilość tego "śluzu" nie jest adekwatna do wieku w jakim się znajdujesz. :wink: Po prostu jedni go mają więcej a inni mniej. Ja też mam go stosunkowo mało i jego większa ilość pojawią się u mnie dopiero wtedy gdy się podniecę... :lol:

penis.com.pl
orgasm contol
da2ve

Wysłany: Sob 09 Wrz, 2006   

nom tylko że ja nawet jak sie podniece to go nie mam .... nawet podczas masturbacji nie mam nic takiego mimo swojego wieku :oops: nie wiem może jeszcze sie pojawi jesli to takie ważne.. mam nadzieje... :oops:

skos 

Wysłany: Sob 09 Wrz, 2006   

ja mam tak samo jak da2ve

vooltan 

Wysłany: Nie 10 Wrz, 2006   

Hmmmm zgodzę sie z jednym z przedmówców, że ilość śluzu zależy od stopnia podniecenia. Im Tobie i Wacusiowi jest jest lepiej, tym więcej wydzielanego jest śluzu 8)

jastrzombek

Wysłany: Nie 10 Wrz, 2006   

ale jesli jego jest tak duzo ze az zalewa bielizne?
dosyc to nie przyjemny widok ,przeszkadzajace jest kiedy nawet podczas dluzszego calowania zaczyna sie on wydzielac i na jasnych spodniach zaczyna widac jakby plamki od wody... :/

Ziuuuteek

Wysłany: Pon 11 Wrz, 2006   

Każdy człowiek jest inny i każdy wacek też. To czy macie mniej lub więcej tego "śluzu" zależy tylko i wyłącznie od waszego organizmu. :wink: Więc radzę się z tym pogodzić bo i tak nic nie zrobicie w tym kierunku... :P

Artas92

Wysłany: Pią 09 Lut, 2007   

Moglibyscie napisac cos o nadwrazliwosci penisa ;-) ? mam to samo chciałbym sie dowiedzieć jak temu zapobiec

kocurek 

Wysłany: Pią 09 Lut, 2007   

Artas92 napisał/a:
Moglibyscie napisac cos o nadwrazliwosci penisa ;-) ? mam to samo chciałbym sie dowiedzieć jak temu zapobiec

wg mnie chodzi tu o nastawienie psychiczne. np. w trakcie sexu oralnego jest to coś "nowego" i na początku może być nieprzyjemne a potem zamienia się w rozkosz. kwestia przyzwyczajenia. jeżeli natomiast permanentnie odczuwasz ból to pójdź do lekarza, on stwierdzi co jest ewentualnie tak.

Odpowiedz do tematu