Ból 3 lata po obrzezaniu całkowitym |
Autor | Wiadomość |
Fiut Dołączył: 23 Wrz 2016 Posty: 7 Skąd: Nibylandia | Wysłany: Pią 23 Wrz, 2016 Ból 3 lata po obrzezaniu całkowitym |
|
| Witam wszystkich,
jestem 3 lata po obrzezaniu całkowitym. Zabieg bardzo pozytywnie wpłynął na higienę, jednak jest nadal pewien problem. Dotyk w okolicy żołędzi i pod nią jest dla mnie bolesny i nieprzyjemny. Niektóre punkty są zupełnie niewrażliwe na dotyk, a inne są nadwrażliwe, ale ich dotyk nie jest przyjemny. Uczucie podobne jak przy dotykaniu poparzonej skóry.
Czy da się coś z tym zrobić? | |
| |
 |
Kuba85 Dołączył: 28 Sie 2015 Posty: 373 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 23 Wrz, 2016 |
|
| Po takim czasie to już dawno żołądź powinna się przyzwyczaić do "świeżego powietrza" i nie powinno ją wzruszać ocieranie o materiały. Może to jakieś zmiany alergiczne (np, na płyn do płukania), chyba że to od samego początku tak wyglądało. | |
| |
 |
Fiut Dołączył: 23 Wrz 2016 Posty: 7 Skąd: Nibylandia | Wysłany: Pią 23 Wrz, 2016 |
|
| Ten problem nigdy nie minął, tzn. jest tak od samego początku po obrzezaniu. Z tym, że kilka tygodni po zabiegu ból był nie do zniesienia, a teraz sama bielizna aż tak mnie nie podrażnia. Jednak dotyk czy seks to jest już koszmarek - bardzo boli. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Koliber94 Wiek: 31 Dołączył: 23 Sie 2016 Posty: 172 Skąd: Wrocław | Wysłany: Pią 23 Wrz, 2016 |
|
| Fiut powinieneś się udać do lekarza z tym i sprawdzić czy wszystko jest ok. Niestety jak Cię boli od samego początku to jest chyba coś nie tak i nie jest to wywołane żadną reakcją alergiczną . A jeszcze ten czas 3 lat. Nie powinieneś dłużej czekać (bo i tak już czekałeś długo), tylko idź do specjalisty. | |
| |
 |
Kuba85 Dołączył: 28 Sie 2015 Posty: 373 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 24 Wrz, 2016 |
|
| Fakt, jeżeli to jest od samego początku, nie stawiał bym na alergię. Trzeba iść do specjalisty, niech przyjrzy się problemowi. | |
| |
 |
Fiut Dołączył: 23 Wrz 2016 Posty: 7 Skąd: Nibylandia | Wysłany: Sob 24 Wrz, 2016 |
|
| Zmotywowaliście mnie Do kogo powinienem się udać Waszym zdaniem - do urologa czy może dermatologa? A może jeszcze kogoś innego? | |
| |
 |
Kuba85 Dołączył: 28 Sie 2015 Posty: 373 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 25 Wrz, 2016 |
|
| Urolog na pierwszy ogień. Jak byś miał jakieś zaczerwienienia, krosty, zmiany skórne to dermatolog. | |
| |
 |
Fiut Dołączył: 23 Wrz 2016 Posty: 7 Skąd: Nibylandia | Wysłany: Nie 25 Wrz, 2016 |
|
| Nic z tych rzeczy, żołądź wygląda zupełnie normalnie. | |
| |
 |
Koliber94 Wiek: 31 Dołączył: 23 Sie 2016 Posty: 172 Skąd: Wrocław | Wysłany: Pon 26 Wrz, 2016 |
|
| Jeśli nie masz zmian skórnych, to bym radził udać się do urologa. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 29 Wrz, 2016 |
|
| Wizyta u urlologa powinna kosztować około 100 zł. Zależy jakie miasto. Czasami 80 zł. Myślę, że warto wydać te pieniądze, aby uchronić męskość przed nieprzyjemnymi konsekwencjami. | |
| |
 |
|