Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Kąpiele pod prysznicem
Autor Wiadomość
onesa 
onesa

Wysłany: Czw 18 Sie, 2016   

jan_kaz, każdy jest inny, jeden ma większe opory drugi nie ma ich wcale. Dobrze że w koedukacyjnej ludzie potrafią się zachować :)

bear834 

Wysłany: Pią 19 Sie, 2016   

jak bylem nieco mlodszy, na zagranicznych wakacjach trafilem do fajnego basenu-a wlasciwie mniejszego aquaparku. nie wiem czy tam byly jakies specjalne ustalenia/regulamin na to pozwalal (nie znalem ich jezyka) ale byly spore koedukacyjne szatnio-prysznice i jakies 70% osob przebierala sie i kapala bez strojow bez skrepowania. z racji mlodego wieku, towarzystwa kumpli z polski - czulismy sie jak w raju, wszyscy prawiczki a tu tyle nagosci. wspominam to milo bo bylo tam naprawde sporo niezlych milfow. i jakos nikt tam sie nie kryl, nie gapil, nie przejmowal. po prostu wymyl sie, przebral i wychodzil. normalna naturalna czynnosc. my za to musielismy tam dziwnie wygladac, gapiac sie czy tez zerkajac na biorace prysznic laseczki,

nie bede dodawal ze tam byly tez sauny, rowniez koedukacyjne. zero textyliow, tak jak etka korzystania z sauny nakazuje,. siedzielismy tam we 3 z palami jak ze stali:)

jan_kaz 

W połowie września wy wybieram się na baseny z saunarium -jeszcze na takich nie byłem bardzo jestem ciekaw jak tam będzie i jak się zachowam gdy będą gołe kobiety i goli panowie. Czy też mi będzie stał jak słup? Jak wrócę to napiszę.

penis.com.pl
tabletki penilarge
onesa 
onesa

jan_kaz, czekamy na relację.

Shnitzel 

Wysłany: Pon 22 Sie, 2016   

Byłem, nie staje. Nie kręci tak jakby się mogło wydawać.

jan_kaz 

Wysłany: Wto 20 Wrz, 2016   

Witam, fakt, nie staje, nawet nie drgnął. Nagich spotkałem tylko w saunach i to parowych, gdzie nic nie było widać, raz w suchej pojawiło się kilka osób bez ręcznika, ale wiek... Poza tem wszyscy chodzili w ręcznikach, a w saunie aromatycznej, gdzie nie było pary, wszyscy siedzieli w ręcznikach. Jedynie na basenie, gdzie ręcznik zostawić trzeba było na wieszaku i przejść do wody, paradowali nago. Ale jak na innym forum ktoś napisał, każdy zajmuje się sobą i nie gapi się na innych. Nie wiem, czy na mnie wówczas patrzono, bo mam kolczyki, ale nie zwracałem na to uwagi - przeszedłem, zanurzyłem sie w wodzie - i tyle. Może gdyby więcej było młodych, wówczas może by drgnął, ale tego dowiem sie kiedyś indziej, jak znów będę w saunarium.

bear834 

jan_kaz a gdzie to saunarium? moze znacie fajne tego tupu miejsca w PL?

onesa 
onesa

jan_kaz, to do kolejnego razu :)

jan_kaz 

Do bear834
Termy Chochołowskie - polecam !

bear834 

Wysłany: Czw 22 Wrz, 2016   

Te termy musze kiedys odwiedzic :)
Tak przy okazji to fajnie gdyby powstal temat z polecanymi miejscami w ktorych mozna bez skrepowania korzystac z saun, atrakcji wodnych nago. jak znacie to podzielcie sie :) bo w tych co do tej pory bylem to wiekszosc ludzi i tak lata w strojach, a jak juz sie trafia nago to raczej starsi - no i przewaznie lampia sie na moja pania;)

jan_kaz 

Żeby była jasność - w saunach część siedziała i spacerowała nago, ale po korytarzach chodzili owinięci w ręczniki, chociaż zdarzało sie widzieć golasów też (ale mało). Ciekaw jestem natomiast saunarium w innych krajach - czy po korytarzach też biegają w ręcznikach, czy jak powinno być - bez nich.

onesa 
onesa

jan_kaz, możesz zostać ekspertem i sam sprawdzić, porównać sanatoria w Polsce i za granicą;)

Odpowiedz do tematu