Czasem nawet nie mogę założyć prezerwatywy... Ultrasprinter. |
Autor | Wiadomość |
kotełmm Wiek: 34 Dołączył: 12 Sie 2016 Posty: 5 Skąd: Kato | Wysłany: Pon 22 Sie, 2016 |
|
| sory admin ale dla mnie to chore. napisałem nazwe produktu i ostrzeżenie. ludzie ale wy macie znieczulice. w dodatku nie tylko nazwa zostala usunieta a pol mojego komentarza. Witam i żegnam jednoczenie. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 22 Sie, 2016 |
|
| kotełmm, czytanie ze zrozumieniem się kłania.
Cytat: | Jeżeli twój post został edytowany przez moderatora to nie dopisuj po raz kolejny tego samego. Leci ostrzeżenie. |
Tutaj masz wyjaśnione za co dostałeś ostrzeżenie - za namolne edytowanie postu.
Gdybym chciała wystawić tobie ostrzeżenie za reklamę. zrobiłabym to w dniu kiedy napisałeś posta - Pią 19 Sie, 2016.
Żegnam. | |
| |
 |
alexander3 Dołączył: 10 Sie 2016 Posty: 38 Skąd: Wwa | Wysłany: Pon 05 Wrz, 2016 |
|
| Zastanawiam się nad treningiem z użyciem masturbatora Fleshlight/sztucznej pochwy. Czy Waszym zdaniem ma to sens?
Założyłem wątek:
http://www.penis.com.pl/f...p?p=96629#96629
Okazuje się, że przy seksie oralnym mogę wytrzymać dość długo, ale kilka-kilkanaście ruchów w partnerce i lecą fanfary. Jaka może być tego przyczyna? Jak temu zaradzić?
Z mojej perspektywy jest mi po prostu.. za dobrze. Nawet jeśli myślę o czymś innym to bodźce są tak rozkoszne, że nie da się tego "odgonić myślami" | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
kunifek Wiek: 45 Dołączył: 13 Wrz 2016 Posty: 8 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 13 Wrz, 2016 |
|
| Od roku zmagam się z tym krępującym problemem – przedwczesnego wytrysku... Wstydziłem się pójść do lekarza i do apteki... Co miałem powiedzieć? Poproszę coś na opóźnienie wytrysku.... Masakra. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 13 Wrz, 2016 |
|
| kunifek, dorośnij, masakra i tragedia! | |
| |
 |
alexander3 Dołączył: 10 Sie 2016 Posty: 38 Skąd: Wwa | Wysłany: Wto 13 Wrz, 2016 |
|
| Onesa, spokojnie, wyluzuj to tylko jakiś spamer, nawet pewnie nie przeczyta Twoich wiadomosći | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 15 Wrz, 2016 |
|
| alexander3, ja jestem spokojna. | |
| |
 |
|