| Jaki chirurg? | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | kamildepo   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Nie 26 Lip, 2015   Jaki chirurg? | 
 |                                              | 
 |                                              | Witam. Chciałbym prosić o szczerą radę forumowiczów który urolog na terenie polski (najlepiej) wykonałby zabieg obrzezania metodą High and Tight, chodzi mi o duże doświadczenie lekarza żeby wszystko ładnie równo wyciął. Można zdjęcie podesłać. Z góry dzięki   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | marek30   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pon 29 Sie, 2016 | 
 |                                              | Sam to zrobiłem i nie korzystałem z pomocy i wszystko sie ładnie zagoiło, nie było żadnych problemów.   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | onesa   onesa

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pon 29 Sie, 2016 | 
 |                                              | marek30, super odkop. zamykam
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                        |  |