Bielizna (szczegolnie dla kobiet) |
Autor | Wiadomość |
antek115 Dołączył: 17 Wrz 2007 Posty: 5 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 02 Paź, 2007 Bielizna (szczegolnie dla kobiet) |
|
| NIe wiem czy to dobry temat ale mi sie bardzo podoba gdy to robie to a ona jest ubrana w to co ja chce. szczegolnie bielizne.I dla kobiet : jaka nosicie bielizne?(rodzaj kolor material) | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 02 Paź, 2007 |
|
| mam chyba wszystkie kolorki jakie znam i różne materiały najbardziej lubię satynowe i koronkowe stringi a stanik z usztywniaczem żeby je wyeksponować co do kolorów na ogół zależy to od stroju ale czarny czerwony niebieski biały to chyba moje ulubione - nie nawidzę różowego wszystkiego co różowe i tego nawet dla chłopaka bym nie ubrała | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
axa 
Dołączyła: 22 Cze 2007 Posty: 64 Skąd: za gorami, za lasami | Wysłany: Wto 02 Paź, 2007 |
|
| paulinka napisał/a: | mam chyba wszystkie kolorki jakie znam i różne materiały najbardziej lubię satynowe i koronkowe stringi a stanik z usztywniaczem żeby je wyeksponować co do kolorów na ogół zależy to od stroju ale czarny czerwony niebieski biały to chyba moje ulubione - nie nawidzę różowego wszystkiego co różowe i tego nawet dla chłopaka bym nie ubrała |
a ja lubie różowy
więc : różowy, czarny, granatowy, czerwony,biały ( ale bardzo rzadko) i wszystkie inne co akurat fajnie wyglądają. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
SweetestGirl 
Wiek: 39 Dołączyła: 28 Lut 2009 Posty: 42 Skąd: Bieruń | Wysłany: Nie 01 Mar, 2009 |
|
| czerwień i czerń :)oczywiście koronki lub satyna | |
| |
 |
Fluff 
Dołączył: 30 Lip 2009 Posty: 10 Skąd: wafka | Wysłany: Czw 30 Lip, 2009 |
|
| bielizna to mój mały bzik... więc kolorki się znajdą wszystkie, kroje pewnie też... do tego uwielbiam takie koszulki koronkowe do spania
a dla Panów, którzy szukają prezentu dla swojej Pani polecam intymna.pl -->świetny wybór, doskonała jakość | |
| |
 |
hekman 
Dołączył: 20 Kwi 2015 Posty: 4 Skąd: Łódź | Wysłany: Wto 23 Sie, 2016 |
|
| Lubię jak moja dziewczyna się ubierze w koronkowy komplecik i zrobi mi taką niespodziankę zdecydowanie uwielbiam koronki i pończochy czasami mi otwiera drzwi w samej bieliźnie i mamy deser przed kolacją wie dokładnie co lubię i najlepsze jest to, że ona lubi nosić bieliznę, która mi się podoba | |
| |
 |
Kuba85 Dołączył: 28 Sie 2015 Posty: 373 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 25 Sie, 2016 |
|
| hekman, siedem lat, siedem długich lat, panie wyżej czekały na Twojego posta.
Czy to jest złota łopata, czy już koparka? | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Czw 25 Sie, 2016 |
|
| Ja bym przyznał dużą koparę za ten odkop. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 25 Sie, 2016 |
|
| hekman, nagroda dla ciebie, duża złota kopara aż się na forum nie mieści
 | |
| |
 |
|