Mrrrau powiększa |
Autor | Wiadomość |
Mrrrau Wiek: 28 Dołączył: 16 Sie 2016 Posty: 25 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 16 Sie, 2016 Mrrrau powiększa |
|
| Siema, postanowiłem założyć dziennik, żeby nie zapominać o treningu, mam 20 lat a mój dzodzo ma w erekcji 14-15 cm, tak więc szału nie ma, dupy nie urywa, to samo z obwodem, normalny... Dokładnie zmierzę dziś albo jutro... Wczoraj miałem pierwszy dzień treningu. Dodam, że ćwiczę na razie samymi ćwiczeniami, w przyszłości zakupi się różne itemki, na razie mieszkam z rodzicami, więc masakra z czasem.
Jaki cel? Zobaczymy | | |
| |
|
cape_horn Dołączył: 15 Lut 2015 Posty: 64 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 17 Sie, 2016 |
|
| Mrrrau, to zrób na początek dokumentacje fotograficzną i nam pokaż. A jak zrobisz z miarką, to będzie dowód w sprawie po jakimś czasie | |
| |
|
bear834 Wiek: 41 Dołączył: 28 Maj 2015 Posty: 519 Skąd: wawa | Wysłany: Pią 19 Sie, 2016 |
|
| powodzenia w dalszej drodze. pytanko-z jakiego powodu zaczales treningi? sam stwierdziles ze jest za maly czy tez zranila Cie jakas dziewczyna mowiac Ci to w twarz? | |
| |
|
penis.com.pl | |
|
onesa onesa
Wiek: 34 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5568 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 19 Sie, 2016 |
|
| Mrrrau, czekamy na kolejne wpisy. | |
| |
|
Mrrrau Wiek: 28 Dołączył: 16 Sie 2016 Posty: 25 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 19 Sie, 2016 |
|
| edit | | |
| |
|
kadeon Wiek: 41 Dołączył: 11 Sie 2010 Posty: 1094 Skąd: Izbica | Wysłany: Sob 20 Sie, 2016 |
|
| Nie traktuj tego jak zabawe bo nie wytrwasz by coś zdziałac w tym temacie to potraktuj to naprawde poważnie a trening musi sie stac czescia twojego dnia i życia tak naprawde. Opisz lepiej temat przyłoż sie napisz jak ćwiczyusz daj zdjecia z pomiaru?. Aha i taka mala rada malymi kroczkami dzialaj ustal sobie że na poczontek chcesz powiekszyc o 1cm pożniej o kolejny 1cm nie odrazu o 5cm bo sie zawiedziesz powieksznie to dlugi proces a cwiczeniami te 3cm osiaga sie oo 1roku do 2 przygotuj sie ze nawet ze 4lata może zejsc za nim powiekszysz o te 5cm oczywiscie jestli twoj penis na to pozwoli bo sa granice jeden powiekszy o 1 cm a drugi o 6 dajmy na to zalezy od organizmu i penisa jak zareguje na trening. Takie moje wstepne rady daj sobie czas przede wszystkim zrob miesiac wprawek przyzwyczaj penisa pozniej zacznij trening juz z pewnym progresem a zmierz za 2,3 miesionce dopiero daj mu zareagowac na trening. | _________________ Poradnik o przedwczesnym wytrysku
Jelq moje efekty Ćwiczeń | |
| |
|
Mrrrau Wiek: 28 Dołączył: 16 Sie 2016 Posty: 25 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 20 Sie, 2016 |
|
| kadeon napisał/a: | Nie traktuj tego jak zabawe bo nie wytrwasz by coś zdziałac w tym temacie to potraktuj to naprawde poważnie a trening musi sie stac czescia twojego dnia i życia tak naprawde. Opisz lepiej temat przyłoż sie napisz jak ćwiczyusz daj zdjecia z pomiaru?. Aha i taka mala rada malymi kroczkami dzialaj ustal sobie że na poczontek chcesz powiekszyc o 1cm pożniej o kolejny 1cm nie odrazu o 5cm bo sie zawiedziesz powieksznie to dlugi proces a cwiczeniami te 3cm osiaga sie oo 1roku do 2 przygotuj sie ze nawet ze 4lata może zejsc za nim powiekszysz o te 5cm oczywiscie jestli twoj penis na to pozwoli bo sa granice jeden powiekszy o 1 cm a drugi o 6 dajmy na to zalezy od organizmu i penisa jak zareguje na trening. Takie moje wstepne rady daj sobie czas przede wszystkim zrob miesiac wprawek przyzwyczaj penisa pozniej zacznij trening juz z pewnym progresem a zmierz za 2,3 miesionce dopiero daj mu zareagowac na trening. |
Dobrze o tym wiem, przed rozpoczęciem treningu powiedziałem sobie, że będę ćwiczył przynajmniej rok aby uzyskać chociaż 1cm. Na razie nie mam zbytnio czasu na rozpisywanie się i opisywanie dokładnych metod treningowych. Dziś mierzyłem i wyszło 14.5 cm długości, bez rewelacji. Wieczorem zmierzę obwód, ćwiczę 6x w tyg. Niedziela wolna. Tak więc cel ustalam sb na 2cm długości to by mnie satysfakcjonowało. | |
| |
|
onesa onesa
Wiek: 34 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5568 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 20 Sie, 2016 |
|
| Mrrrau napisał/a: | Generalnie to jestem w ch....j ładny |
skromny.. | |
| |
|
Mrrrau Wiek: 28 Dołączył: 16 Sie 2016 Posty: 25 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 20 Sie, 2016 |
|
| onesa napisał/a: | Mrrrau napisał/a: | Generalnie to jestem w ch....j ładny |
skromny.. |
To też, dzięki! | |
| |
|
onesa onesa
Wiek: 34 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5568 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 23 Sie, 2016 |
|
| Mrrrau, co ile będziesz aktualizował temat?robił kolejne wpisy? | |
| |
|
Mrrrau Wiek: 28 Dołączył: 16 Sie 2016 Posty: 25 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 24 Sie, 2016 |
|
| Hmm, wiesz co? Ćwiczę sobie 6 razy w tygodniu i tak myślałem, czy jest sens dodawać posty codziennie, typu dziś zrobiłem to samo co wczoraj? Mogę robić codziennie, a mogę też robić podsumowanie np tygodnia. Nie wiem co by było lepsze. | |
| |
|
onesa onesa
Wiek: 34 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5568 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 24 Sie, 2016 |
|
| Mrrrau, może takie podsumowanie tygodnia będzie lepsze. Chociaż ja się na tym nie znam:P spytałam z ciekawości. | |
| |
|
Mrrrau Wiek: 28 Dołączył: 16 Sie 2016 Posty: 25 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 24 Sie, 2016 |
|
| To zdam się na Ciebie. Myślę, że znasz się na tym bardziej niż ja, bo z tego co widzę to jesteś tu bardzo długo No i moderator? | |
| |
|
penis.com.pl | |
|
onesa onesa
Wiek: 34 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5568 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 25 Sie, 2016 |
|
| Mrrrau, najlepiej spytaj kolegów z forum,ja tu tylko sprzątam. | |
| |
|
Mrrrau Wiek: 28 Dołączył: 16 Sie 2016 Posty: 25 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 25 Sie, 2016 |
|
| onesa, Hahah... Nie no, zostaję przy podsumowaniu tygodnia. Masz po czym sprzątać. | |
| |
|
|