Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Preparaty do masturbacji - domowe - dyskretne sposoby?
Autor Wiadomość
Adroz 

Wysłany: Wto 16 Sie, 2016   Preparaty do masturbacji - domowe - dyskretne sposoby?

Witam, chciałby zacząć używać czegoś do nawilżania. Wiem, że są do tego stworzone specjalne produkty, ale wolałbym nie zamawiać niczego przez internet. Także moje pytanie, czy znacie coś czy mogę takowe produkty zastąpić? Najlepiej czymś ogólnie powszechnego, dyskretnego.

oetam 

Wysłany: Wto 16 Sie, 2016   

w każdym większym sklepie możesz kupić produkty do nawilżania durexu czy unimil.
Jesteś z Warszawy więc nie powinieneś mieć problemu ze wstydem. Idziesz do tesco na zakupy, kupujesz kilka produktów, a wśród nich żel nawilżający i wieczorem jedziesz. Fajnie to wzmacnia doznania.

Per Rectum 

Dokładnie tak kiedyś robiłem, jak proponuje kol. oetam. Wprawdzie nie wstydzę się kupować tego typu rzeczy, czy to żeli, czy kondomów, ale był czas, że mieszkałem w Wawie blisko Carrefoura i tam się w nie zaopatrywałem w trakcie większych tygodniowych zakupów.
Teraz mam blisko do Rossmanna, którego sklepy są prawie na każdej ulicy (mojej najbliższej okolicy są aż dwa). Tam też można dostać takie intymne akcesoria.

Jeśli masz problem z rodzicami i nie chcesz żeby widzieli, że używasz żeli intymnych, to zawsze możesz przełożyć taki żel do opakowania po czymś powszechnie używanym.

Poza tym przy kupowaniu, nawet w aptece, nie ma się czego wstydzić. To bardzo powszechne produkty. Do dostania nawet na stacjach benzynowych.

Pozdrawiam

penis.com.pl
penilarge krem
oetam 

Wstydzisz to byś mógł się na wsi gdzie obsługiwałaby Cię matka kolegi. Ale w wawie nie ma szans żebyś trafił w sklepie na kogoś znajomego.
Przelać można, ale można też chować po użyciu ;)

onesa 
onesa

Wysłany: Sro 17 Sie, 2016   

Według mnie nie ma się czego wstydzić, takie produkty są dla ludzi. Taka ekspedientka sprzedaje mnóstwo towaru codziennie i szczerze to po 5 minutach nie pamięta co komu skasowała przed chwilą.

Z drugiej strony, w oczach dziewczyny/kobiety, facet który wstydzi się kupić prezerwatywy czy też żel nawilżający, to nadal dziecko.. zdecydowanie nie jest gotowy na współżycie..

Adroz 

onesa napisał/a:
Według mnie nie ma się czego wstydzić, takie produkty są dla ludzi. Taka ekspedientka sprzedaje mnóstwo towaru codziennie i szczerze to po 5 minutach nie pamięta co komu skasowała przed chwilą.

Z drugiej strony, w oczach dziewczyny/kobiety, facet który wstydzi się kupić prezerwatywy czy też żel nawilżający, to nadal dziecko.. zdecydowanie nie jest gotowy na współżycie..

Nie tyle wstydzę się kupić, co nie chcę by ktoś w domu to zauważył. Było by to trochę niezręcznie :P

oetam 

Ale masz swój pokój? Posiadasz plecak/torbę, możesz chować w pościeli, ubraniach albo nosić w swoim plecaku w zamkniętej kieszeni - gwarantuje, że nikt się nie zorientuje - przerabiałem to przez lata.

Adroz 

oetam napisał/a:
Ale masz swój pokój? Posiadasz plecak/torbę, możesz chować w pościeli, ubraniach albo nosić w swoim plecaku w zamkniętej kieszeni - gwarantuje, że nikt się nie zorientuje - przerabiałem to przez lata.

No w sumie, czasami chyba przejmuje się aż za bardzo :P

Per Rectum 

Wysłany: Czw 18 Sie, 2016   

Cytat:
No w sumie, czasami chyba przejmuje się aż za bardzo

No właśnie, nie przejmuj się zbytnio... Rodzice też to pewnie w młodości przerabiali. :-)
Powodzenia! I miłych zabaw z żelem!

onesa 
onesa

Adroz, zamawiając paczkę ze sklepu internetowego, towar zostaje tak zapakowany żeby nie zdradzać zawartości. Nie wiem czym się tutaj przejmować. Daj znać co kupiłeś i gdzie.

karol00 

Poza tym, zawsze można zamówić do paczkomatu - nie ma wtedy głupich pytań o to, co zamówiłeś :)

onesa 
onesa

Wysłany: Sob 20 Sie, 2016   

karol00, też racja, jest wiele możliwości zamówienia dyskretnie takich produktów :)

Shnitzel 

Wysłany: Pon 22 Sie, 2016   

Ja piernicze....

Dyskretne paczki głupiego żelu...

Nie róbmy z rodziców dinozaurów! Oni dobrze wszystko wiedzą tylko nasze pruderyjne wychowanie jest idiotyczne. Jak znajdą żel to 1. Dlaczego grzebia w twoich rzeczach osobistych? Widać jesteś dzieckiem skoro na to pozwalasz i żel nie jest dla ciebie. 2. Jak znajdą żel to co? Zabija? Wyrzuca z domu? Miej swoją godność i odwagę być sobą bo mam dość już ludzi zastraszonych przez urojenia.

penis.com.pl
penilarge krem
Janek45 

Ja tam rodziców się nie wstydzę.Szczególnie mamy..

onesa 
onesa

Janek45, no tak dorosły z ciebie facet.

Odpowiedz do tematu