| Mały problem z penisem | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | fender468389   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Wto 16 Sie, 2016   Mały problem z penisem | 
 |                                              | 
 |                                              | Witam mam 18 lat i mam problem z penisem jak mam w zwisie skórę mogę ściągnąć normalnie ale jak mam w zwodzie to nie mogę tak do małej połowy a dalej to nie chce iść mocno uciskałem żeby poszło ale dalej nic nie wiem czym to może być spowodowane.Da się to wyleczyć jakoś domowym sposobem ? 
 Z góry dzięki za pomoc
 |                                              | _________________ Sporty walki mma,Samochody
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Per Rectum   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Wto 16 Sie, 2016 | 
 |                                              | Nie mnóż tematów. Już założyłeś jeden ogólny o swoim kutasku. Tam też znajdziesz moją odpowiedź.
 Pzdr.
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | onesa   onesa

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sro 17 Sie, 2016 | 
 |                                              | fender468389, leci ostrzeżenie! zamykam
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                        |  |