Kąpiele pod prysznicem |
Autor | Wiadomość |
kibicsportowy Dołączył: 15 Sie 2015 Posty: 46 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 11 Sie, 2016 Kąpiele pod prysznicem |
|
| Hej. Uprawiam sport i codziennie Kąpie sie z kolegami. Jak z tym u Was? | |
| |
 |
Master1989 
Dołączył: 15 Gru 2009 Posty: 128 Skąd: Kalisz | Wysłany: Czw 11 Sie, 2016 |
|
| Ja chodzę na siłownie i 3 razy w tygodniu jestem z kilkoma kolesiami pod prysznicem, normalna sprawa. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 11 Sie, 2016 |
|
| kibicsportowy, Master1989, a nie macie kabin w takich łazienkach? chociaż takich ścianek działowych między prysznicami? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
jasiek98 Dołączył: 22 Lip 2016 Posty: 6 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 12 Sie, 2016 |
|
| Ja miałem kilka razy takie sytuacje, choć raczej na wakacyjnych obozach. Prysznice były niby oddzielone, choć zazwyczaj i tak było wszystko widać przez brak zasłonek. | |
| |
 |
haster69 Dołączył: 14 Sty 2012 Posty: 380 Skąd: Wlkp. | Wysłany: Pią 12 Sie, 2016 |
|
| onesa napisał/a: | kibicsportowy, Master1989, a nie macie kabin w takich łazienkach? chociaż takich ścianek działowych między prysznicami? |
Różnie bywa w szatniach. Raz są te ścianki, raz nie ma. Zasłonek raczej nie ma.
Ja tam z tym nie mam problemu. | |
| |
 |
jan_kaz Dołączył: 22 Lip 2011 Posty: 141 Skąd: Poland | Wysłany: Pią 12 Sie, 2016 |
|
| Ja też z tym nie mam problemu, często jeżdżę do cech czy na Słowację, tam na basenach na ogół nie tylko że nie ma zasłonek, to także ścianek - jest duże pomieszczenie i kilka prysznicy - panowie w większości kąpią się nago, ja do tego towarzystwa bez skrępowania wchodzę i też się kąpię (dodam jednak, że pierwszy raz czułem lekkie skrępowanie) . Panowie często nago przechodzą do szatni (osobne dla mężczyzn) i tam dopiero się wycierają i ubierają. Fakt, że lekko mnie to podnieca, jednak nigdy mi nie stanął na baczność (także innym też nie stawał). Raz gdy się ubierałem, koło mnie stał facet, który bardzo długo wycierał głowę i szyję, majtając koło mnie (wiązałem buty) swoim kutasikiem mrucząc przy tym okrutnie. Przez moment miałem ochotę złapać go za kutasa, ale jakoś nie mogłem zdobyć się na odwagę, gdyż w szatni byli też inni. Gdyby byliśmy sami, to kto wie - chociaż nie wiem jaka byłaby jego reakcja, ale sądzę, że czekał na to. Teraz żałuję, że tego nie zrobiłem. | _________________ janek | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 13 Sie, 2016 |
|
| haster69, tam gdzie ja korzystałam z prysznicu też nie było zasłonek, ale za to ścianki działowe były:P | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Sob 13 Sie, 2016 |
|
| jan_kaz napisał/a: | Raz gdy się ubierałem, koło mnie stał facet, który bardzo długo wycierał głowę i szyję, majtając koło mnie (wiązałem buty) swoim kutasikiem mrucząc przy tym okrutnie. Przez moment miałem ochotę złapać go za kutasa, ale jakoś nie mogłem zdobyć się na odwagę, gdyż w szatni byli też inni. Gdyby byliśmy sami, to kto wie - chociaż nie wiem jaka byłaby jego reakcja, ale sądzę, że czekał na to. Teraz żałuję, że tego nie zrobiłem. |
Kurde, powiedz gdzie chodzisz na basen! Pliz...
Będę tak długo się wycierał koło Ciebie i majtał tym co trzeba, aż wszyscy sobie z szatni pójdą... | |
| |
 |
haster69 Dołączył: 14 Sty 2012 Posty: 380 Skąd: Wlkp. | Wysłany: Sob 13 Sie, 2016 |
|
| onesa napisał/a: | haster69, tam gdzie ja korzystałam z prysznicu też nie było zasłonek, ale za to ścianki działowe były:P |
Tylko po co te ścianki jak nie ma zasłonek? I tak każdy później wychodzi spod prysznica nagi | |
| |
 |
jan_kaz Dołączył: 22 Lip 2011 Posty: 141 Skąd: Poland | Wysłany: Sob 13 Sie, 2016 |
|
| No właśnie, wystarczy jedno pomieszczenie i kilka prysznicy obok siebie. W Oravicach np. potem trzeba przejść korytarzem do szatni do swojej szafki. Są tam też przebierańców, ale jak zauważyłem korzystają z nich Polacy i rodzice z dziećmi. W Komarnie podobnie - tam głównie Niemcy, Czesi i Słowacy, więc nikt się nie krępuje i wszyscy biegają z firmami na wierzchu. Super sprawa.
[ Dodano: Sob 13 Sie, 2016 ]
Miało być PRZEBIERALNI a nie przebierańców oraz FIUTAMI a nie firmami | _________________ janek | |
| |
 |
kibicsportowy Dołączył: 15 Sie 2015 Posty: 46 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 13 Sie, 2016 |
|
| USUŃ | | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 13 Sie, 2016 |
|
| haster69, no nie każdy, czasami niektórzy wycierają się pod prysznicem i wracają do szatni opatuleni w ręczniku. | |
| |
 |
haster69 Dołączył: 14 Sty 2012 Posty: 380 Skąd: Wlkp. | Wysłany: Nie 14 Sie, 2016 |
|
| No tak, ale spod natrysku trzeba trochę odejść pod ręcznik, bo jak się go na ściankę działową od tych pseudo kabin rzuci, to będzie mokry
Zależy też od szatni na jednej hali sportowej szatnie są duże i wewnątrz niej jest pomieszczenie z prysznicami, to rozbieram się w szatni i idę nago pod prysznic, tak też wracam, albo owinięty w ręcznik żeby się tyłek do końca wytarł Z kolei na jednym z basenów jest tak, że kobiety i mężczyźni wychodzą za szatni na wspólny korytarz i za chwilę wchodzą pod prysznice z podziałem na płeć. Wtedy raczej się owijam. | _________________ http://zbiornik.com/go/9L3w!/ <-- skopiuj całość i przejdź do mojego konta na zbiorniku | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 14 Sie, 2016 |
|
| haster69, no właśnie, to wszystko zależy od budowy i rozmieszczenia pryszniców | |
| |
 |
jan_kaz Dołączył: 22 Lip 2011 Posty: 141 Skąd: Poland | Wysłany: Czw 18 Sie, 2016 |
|
| Tam gdzie szatnia jest koedukacyjna poruszam się w ręczniku lub kąpielówkach ale gdzie szatnia i prysznice są oddzielne tam przechodzę nago podobnie jak pozostali | _________________ janek | |
| |
 |
|