| Stulejka 18+ | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | Kornel101   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Nie 31 Lip, 2016   Stulejka 18+ |   
 |                                              | 
 |                                              | vvvvvvvvvvvvv |                                              |  |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Penitren   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Nie 31 Lip, 2016 |   
 |                                              | Ja miałem ale rozwiązanie było przez ćwiczenia w wieku jakichś 13 lat ale nie była całkowita miałbyć zabieg ale się powstrzymano od tego |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | marcinn1990   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Nie 31 Lip, 2016 |   
 |                                              | Ja miałem całkowita stulejke, miałem zabieg w wieku 19 lat   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                                                                        | maths   

|                                              | Ja miałem problem ze ściąganiem skorki miałem bardzo długi napletek i zasłaniał całego grzybka. Miałem skrócony  jak miałem 20 lat i teraz spoko wszystko działa   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | robx4321   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pon 15 Sie, 2016 |   
 |                                              | ja tez miałem problem z napletkiem,ale jak zacząłem sie masturbowac to się rozciągnął jak gdyby i teraz mi cały schodzi,jedynie jest troszke nadmiar skóry ale to nie przeszkadza,mam 18 lat |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                        |  |