| Sex z znajomym(kolega z kolegą)lub(kolega z koleżanka)z klas |
| Autor | Wiadomość |
mati870 Dołączył: 26 Mar 2006 Posty: 5 Skąd: Wodzisław | Wysłany: Pią 01 Wrz, 2006 Sex z znajomym(kolega z kolegą)lub(kolega z koleżanka)z klas |
|
| | A więc kumple kumpele chodzi mi o to czy kiedys uprawialiscie sex z kim s znajomym kolega z kolega lub tez kolezanka z kolezanka jak tak to prosze o opisanie tego jak to robiliscie i gdzie!!Wrzuccie na luz!!;) :D :twisted: :evil: :wink: | |
| |
 |
Marcin_14 Dołączył: 04 Maj 2006 Posty: 17 Skąd: Lublin | Wysłany: Pią 01 Wrz, 2006 |
|
| Najpierw ty odpowiedz a nie pytaj | |
| |
 |
mati870 Dołączył: 26 Mar 2006 Posty: 5 Skąd: Wodzisław | Wysłany: Pią 01 Wrz, 2006 |
|
| | A wiec tak było to rok temu!:)Odbyło sie to o 22:0 na dworze na ławce z trzema kolegami ze szkoly a jednoczesnie z tej miejscowosci ktorej pochodze(z tego samego osiedla)siedzielismy na ławce i gadalismy o róznych głupotach!!Nagle Paweł powiedzial bo tak mial na imie czy zwalimy se konia tak od niczego nic nie mowiac na ten temat tak od razu wyskoczyl z ta prozpozycją!!Mysmy sie zgodzili bo myslac dlaczego by nie gejem nie jestem moge zwaloic no i poszlismy do pywnicy jednego z bloku juz bylo pozno gdzies dwunasta w nocy!!Przyszlismy rozebralismy spodnie kazdy zaczal walic konia wszyscy mieli czym zaimponowac ja tez Pawel mial 20 cm a mial 17 lat ja mam 18 cm a marcin mial 19 cm a lat 18 a z kad wiem bo mowili!!Po tem Marcin wpad na pomysl ciekawe jak to jest jak ktos komus loda robi no i zaczelismy loda sobie robic a na koncu odlallismy sie do buzi kazdego z nas!!I tak to bylo i juz wiecej z nimi tego nie robilem ani z zadnym innym chlopcem!!Tylko z dziewczynami!!A jak z nimi to robie??To wy napiszcie jak wy to robicie!! | _________________ Ha ha jestem luzak wy tez nimi badzcie wrzuccie na luz!! | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
pablos84 
Dołączył: 14 Gru 2005 Posty: 53 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Pią 01 Wrz, 2006 |
|
| | sa dwie rzeczy nieskonczone:wszechswiat i ludzka glupota | |
| |
 |
mati870 Dołączył: 26 Mar 2006 Posty: 5 Skąd: Wodzisław | Wysłany: Pią 01 Wrz, 2006 |
|
| | pablos84 napisał/a: | | sa dwie rzeczy nieskonczone:wszechswiat i ludzka glupota | a co masz na mysli?? | _________________ Ha ha jestem luzak wy tez nimi badzcie wrzuccie na luz!! | |
| |
 |
mastra Dołączył: 09 Sie 2006 Posty: 62 | Wysłany: Pią 01 Wrz, 2006 |
|
| | kupe na klatke piersiową nie zrobiliscie sobie? sprawdzcie zajebiste doznania są | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 02 Wrz, 2006 odp |
|
| | Szczególnie jak spływa...:d | |
| |
 |
ktosik_tam Wiek: 37 Dołączył: 02 Wrz 2006 Posty: 3 Skąd: Gdańsk | Wysłany: Sob 02 Wrz, 2006 |
|
| a ja chciałem ale nie wypaliło miałem sobie zwalic z kumplem ale wszystko zmaściłem ale tego nie żałuję za rok też będą wakacje | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Nie 03 Wrz, 2006 |
|
| oj, marzenia
a co do tej opowiastki - czterej kolesie z wielkimi pałami - nie wierzę w ani jedno słowo | |
| |
 |
noddy Dołączył: 25 Cze 2006 Posty: 115 | Wysłany: Pon 04 Wrz, 2006 |
|
| hehehehehhehehhehehhehheahahhahahaha normalnie jak ja kocham te forum xD ja tu ludzie czasem leze i placze pod biurkiem normalnie jak widze jak opisujecie takie rzeczy bueheheheheh xD
NO COMMENT | |
| |
 |
marcinus1991 Gość | Wysłany: Wto 05 Wrz, 2006 |
|
| Teraz już wiem, że mój sąsiad nie jest najgłupszym człowiekiem w tym kraju... | |
| |
 |
skos Dołączył: 17 Sie 2006 Posty: 52 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 06 Wrz, 2006 |
|
| A ja kiedyś z kumplem sobie razem waliliśmy. Nawet bym to kiedyś powtórzył. | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Nie 10 Wrz, 2006 |
|
| vooltan
byłoby zapewne całkiem sympatycznie - mój Facet też ma bardzo dużego | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
amadeus Dołączył: 15 Sie 2006 Posty: 44 | Wysłany: Pon 11 Wrz, 2006 |
|
| | Ja chciałem kiedyś swojej żonie wsadzić penisa w tyłek, a ona oczywiście zabroniła, mówiąc, a czy Tobie byłoby przyjemnie jakby tobie ktoś wsadził coś w tyłek? Zastanawiałem się nad tym, że faktycznie, może miała rację? | |
| |
 |
pablos84 
Dołączył: 14 Gru 2005 Posty: 53 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Pon 11 Wrz, 2006 |
|
| no wlasnie tak wiele pytan a taka malo odpowiedzi!ale z drugiej strony lepiej cos zrobic i zalowac niz zalowac ze sie tego nie zrobilo | |
| |
 |
| |