Penis do oceny :) |
Autor | Wiadomość |
jurandzespychow Dołączył: 08 Cze 2016 Posty: 23 Skąd: spychów | Wysłany: Sro 08 Cze, 2016 Penis do oceny :) |
|
| Jak oceniacie? Trochę mały i zagięty w dół dlatego skromne zdjecia Jak sie dobrze przyjmie to wstawie jakieś inne
http://imgur.com/a/3AiRK
 | | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | |
| |
 |
jurandzespychow Dołączył: 08 Cze 2016 Posty: 23 Skąd: spychów | Wysłany: Sro 08 Cze, 2016 |
|
|
Sorki za kiepską jakosc
 | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Sro 08 Cze, 2016 Re: Mój penis |
|
| jurandzespychow napisał/a: | Jak oceniacie? Trochę mały i zagięty w dół dlatego skromne zdjecia Jak sie dobrze przyjmie to wstawie jakieś inne
http://imgur.com/a/3AiRK
Obrazek |
Jaki tam mały. Normalny. "Na baczność" wygląda całkiem groźnie.
Fajne są penisy zagięte w dół. Lubię takie "bananowate". | |
| |
 |
jurandzespychow Dołączył: 08 Cze 2016 Posty: 23 Skąd: spychów | Wysłany: Czw 09 Cze, 2016 |
|
| wreszcie mialem troche czasu porobic wiecej zdjec, jak oceniacie? jaką dlugosc obstawiacie?
wszystkie zdjecia w folderze:
http://imgur.com/a/hdbbJ
 | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Czw 09 Cze, 2016 |
|
| Przyjemne widoczki. Lubię takie normalne rozmiarowo penisy.
Obstawiam około 15 cm we wzwodzie. Przepraszam jeśli zaniżyłem. | |
| |
 |
jurandzespychow Dołączył: 08 Cze 2016 Posty: 23 Skąd: spychów | Wysłany: Czw 09 Cze, 2016 |
|
| No, niecałe 16 "nawet" Tylko, że przez to zakrzywienie wydaje sie jeszcze mniejszy :/ | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Czw 09 Cze, 2016 |
|
| jurandzespychow napisał/a: | No, niecałe 16 "nawet" Tylko, że przez to zakrzywienie wydaje sie jeszcze mniejszy :/ |
A to przepraszam, zawiodło mnie oko (nie najlepszy to mierniczy, jak wiadomo). Myślę, że to nie zakrzywienie, a grubość wprowadza w błąd. Grube penisy zdają się krótsze, niż są w rzeczywistości, a twój "szczupły" nie jest. Mam ten sam "problem", też zdarza mi się czasem tłumaczyć kolegom, że mój jest nieco dłuższy.
Niecałe 16 cm to świetny, ponadprzeciętny wynik, tak przy okazji. Jest co pomacać! | |
| |
 |
jurandzespychow Dołączył: 08 Cze 2016 Posty: 23 Skąd: spychów | Wysłany: Pią 10 Cze, 2016 |
|
| Per Rectum napisał/a: | jurandzespychow napisał/a: | No, niecałe 16 "nawet" Tylko, że przez to zakrzywienie wydaje sie jeszcze mniejszy :/ |
A to przepraszam, zawiodło mnie oko (nie najlepszy to mierniczy, jak wiadomo). Myślę, że to nie zakrzywienie, a grubość wprowadza w błąd. Grube penisy zdają się krótsze, niż są w rzeczywistości, a twój "szczupły" nie jest. Mam ten sam "problem", też zdarza mi się czasem tłumaczyć kolegom, że mój jest nieco dłuższy.
Niecałe 16 cm to świetny, ponadprzeciętny wynik, tak przy okazji. Jest co pomacać! |
dzięki za słowa otuchy
tutaj jeszcze takie zdjecie, od tylu, wszystko w jednym nie wiedziałem czy wklejać w jakims innym temacie..
 | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Pią 10 Cze, 2016 |
|
| WOW! | |
| |
 |
jurandzespychow Dołączył: 08 Cze 2016 Posty: 23 Skąd: spychów | Wysłany: Nie 10 Lip, 2016 |
|
| Mam filmik z wytryskiem Jakby ktoś chcial zobaczyć to uderzać na GG | |
| |
 |
Anonimlatek 
Wiek: 27 Dołączył: 06 Maj 2015 Posty: 128 Skąd: Jelenia Góra | Wysłany: Nie 10 Lip, 2016 |
|
| jurandzespychow, może wystaw filmik do tematu 'Filmy -,nasze produkcje':D | _________________ Zapraszam do oceny moich filmów i dzielenia się swoimi!
Galeria Zdjęć -> Filmy! - nasze produkcje | |
| |
 |
jurandzespychow Dołączył: 08 Cze 2016 Posty: 23 Skąd: spychów | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 03 Wrz, 2016 |
|
| jurandzespychow, dodawałeś jakiś efekt na zdjęcia? | |
| |
 |
jurandzespychow Dołączył: 08 Cze 2016 Posty: 23 Skąd: spychów | Wysłany: Sob 03 Wrz, 2016 |
|
| onesa napisał/a: | jurandzespychow, dodawałeś jakiś efekt na zdjęcia? |
Nie, to raczej aparat mi fiksuje i te zdjęcia wydają się trochę.. rozmyte :/ | |
| |
 |
|