Proszę o ocenę |
Autor | Wiadomość |
mattsors Dołączył: 30 Maj 2015 Posty: 9 Skąd: warszawa | Wysłany: Nie 10 Lip, 2016 Proszę o ocenę |
|
| Cześć, to jak z nim jest? duży, mały, średni? Kobitka będzie zadowolona ? Nie wstyd pokazać?
17 cm, obwód w najgrubszym miejscu 13,5 - nie za dużo :/
https://postimg.org/image/xavhesqxj/ | |
| |
 |
aarss Dołączył: 28 Lut 2015 Posty: 19 Skąd: ślask | Wysłany: Nie 10 Lip, 2016 |
|
| wygląda ok, ważne żeby dopasować do kobiety | |
| |
 |
mattsors Dołączył: 30 Maj 2015 Posty: 9 Skąd: warszawa | Wysłany: Nie 10 Lip, 2016 |
|
| Dzięki... ale szału nie ma ? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|
| no długi jest także nie masz się czym przejmować tylko szukać partnerki | |
| |
 |
mattsors Dołączył: 30 Maj 2015 Posty: 9 Skąd: warszawa | Wysłany: Nie 10 Lip, 2016 |
|
| Partnerki są chętne na mnie . Moje dziewczyny zawsze deklarowały że są zadowolone zarówno ze sprzętu jak i z moich poczynań ale kiedyś usłyszałem że jestem "długi i chudy" tam na dole... dziewczyna za to była dość dobrze rozbudowana jeśli chodzi o jej organy ale nawet po rozstaniu chciała jeszcze sexu... z drugiej strony jak się na mnie zdenerwowała to krzyczała że "masz małego" . Nie wiem co myśleć Chciałbym czuć się pewnie w tych sprawach. Martwi mnie ten obwód bo wiadomo że najważniejszy... a u mnie trochę lipa... cieszył bym się gdyby było przeciętnie | |
| |
 |
|
| jeżeli się garną to nie masz się czym martiwć, a gadać sobie mogą | |
| |
 |
|
| znowu dzięki, chociaż znowu się nie dowiedziałem czy faktycznie jest chudy czy normalny. Bo gruby raczej nie bardzo. Sory ale chciałbym się pozbyć tego głupiego kompleksu raz na zawsze i nie mieć zahamowań. Już parę okazji przeszło koło nosa przez brak pewności siebie spowodowany wstydem :/ | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 10 Lip, 2016 |
|
| mattsors, po co zakładasz kolejny taki sam temat? już jeden stworzyłeś rok temu mogłeś go kontynuować. Jesteś tutaj od roku a nie potrafisz korzystać z opcji szukaj.
Masz tutaj temat zbiorczy na kolejne galerie: http://www.penis.com.pl/f...=648&start=7380
temat zamykam | |
| |
 |
|