Piercing intymny |
Autor | Wiadomość |
jan_kaz Dołączył: 22 Lip 2011 Posty: 141 Skąd: Poland | Wysłany: Czw 06 Lut, 2014 Piercing intymny |
|
| Witam, mam zamiar zrobić sobie kolczyk na penisie - prince albert. Nie znalazłem na tym forum żadnej informacji o tym problemie. Mam w związku z tym pytanie - czy prawdą jest, że kolczyk tego typu stymuluje dodatkowo strefy erogenne kobiety i zatem sex jest bardziej intensywny i szybciej kobieta osiąga orgazm, czy z męskiego punkyu widzenia też jest lepiej? Może ktoś, kto ma doświadczenia w tej materii wypowie się, zwłaszcza interesujemnie punkt widzenia kobiet. A może jest gorzej? | _________________ janek | |
| |
 |
exhibi37 Dołączył: 15 Kwi 2009 Posty: 35 Skąd: z Nienacka | Wysłany: Czw 06 Lut, 2014 |
|
| jan_kaz napisał/a: | czy prawdą jest, że kolczyk tego typu stymuluje dodatkowo strefy erogenne kobiety i zatem sex jest bardziej intensywny |
Nie, nie jest prawdą. Chyba, że trafisz na fetyszystkę którą kręci, gdy kawałek żelastwa drapie ją w pochwie i kłuje w szyjkę macicy. Ja miałem kiedyś frenum (dużo mniej upierdliwe pod tym względem z punktu widzenia partnerki) a i tak w grę wchodził wyłącznie seks w gumie, bo tylko w ten sposób unikało się podrażnień.
Nb rzadko który piercing ma korzystny wpływ na seks, chyba tylko Clitoris (który bywa że niekiedy nawet ZA DOBRZE działa) i czasem Hood.. ale obydwa nie dotyczą mężczyzn. | |
| |
 |
jan_kaz Dołączył: 22 Lip 2011 Posty: 141 Skąd: Poland | Wysłany: Pią 07 Lut, 2014 |
|
| hm, z decyzją oczywiście poczekam na rozwój dyskusji. Z nielicznych znalezionych przeze mnie dyskusji sprawa nie jest jednoznaczna - jedni twierdzą, że mężczyźnie jest lepiej, bo podrażnia to czuły punkt na czubku głóki w okolicy ujścia cewki moczowej, inne głosy wskazują na pozytywny odbiór przez kobiety. Wydaje mi się, że zależy to od wielkości pierścienia - niweielki może być pomocny w podrażnianiu punktu G kobiety (oczywiście zależy od pozycji). Ale spotkałem także głosy podobne do Twojego, że to nic nie daje, a nawet wręcz przeciwnie - może powodować ból u kobiet i oczywiście niechęć do współżycia. Ale były i takie, że po zrobieniu PA żona najpierw okrzyczała mężą, ale po pierwszych stosunkach nie chciała juz inaczej jak z kolczykiem. Czekam na dalsze głosy i pozdrawiam | _________________ janek | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
pawelios Dołączył: 22 Paź 2005 Posty: 32 Skąd: hrubieszów | Wysłany: Pią 08 Lip, 2016 |
|
| Ja mam PA i ampallanga. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 09 Lip, 2016 |
|
| kolejny odkop.. w nagrodę
 | |
| |
 |
kalarepa150 Wiek: 35 Dołączyła: 17 Lip 2016 Posty: 3 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 18 Lip, 2016 |
|
| A nie wydaje Wam się,że taki piercing może być bardzo niebezpieczny ? no i przede wszystkim bolesny ? | |
| |
 |
zbychwawawa Dołączył: 10 Lip 2014 Posty: 999 Skąd: wawa | Wysłany: Sro 20 Lip, 2016 |
|
| kalarepa150, no dla jednych jest pociągający i stymulujący | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 21 Lip, 2016 |
|
| kalarepa150, niektórzy lubią takie udziwnienia, ale ja jakoś chyba nie jestem do tego przekonana | |
| |
 |
|