czy peniś może zmaleć? | Autor | Wiadomość | D.Va Wiek: 28 Dołączył: 19 Cze 2016 Posty: 2 Skąd: Suwałki | Wysłany: Nie 19 Cze, 2016 czy peniś może zmaleć? |
|
| przeszukałem forum i znalazłem dwa podobne tematy ale jeden był związany z siłką, a drugi z długością bez wzwodu.
U mnie otóż jest problem, ponieważ mam problem z rozmiarem mojeg penisa w zwodzie... w ciągu 4 lat on tak jakby... się zmniejszył?
w 3 gimnazjum raz mierzyłem swój sprzęt, całkiem niezły wynik bo 16 cm, myślałem sobie, że przez 5 lat jeszcze mi pewnie 2 cm urosną i będzie supcio. nie miałem żadnych kompleksów.
ale lata mijały, szkoła, problemy sercowe, nowe gry, znajomi, seriale a w ostatnich 2 latach matura i praktyki. postanowiłem sobie niedawno zmniejszyć penisa a tutaj... że co!? 15 cm!? przyglądam się z różnych stron i faktycznie, w 3 gimnazjum był o wiele większy i grubszy a teraz nagle się pomniejszył, o co tu chodzi...
okej cofnijmy się nieco, co było przez te ostatnie lata takiego, że mógłby mi zmaleć penis.
>tutaj jest możliwy powód podany przeze mnie<
1. przed mierzeniem, tak pare miesięcy przed przez stres związany z maturami rzadko jadłem, nie bywałem głodny, a ja zawsze jem wtedy gdy czuje głód. Jadłem 1 posiłek na dzień, a czasem ten posiłek to pare kanapeczek potrafiły być, bądź chińska zupka. Czy to mogło wpłynąć jakoś na rozmiar penisa? niestety przyzwyczaiłem się już do tego nie jedzenia, a jak zjem 1 wielkie danie to czuje się pełny przez prawie cały dzień i po prostu nic więcej nie jem.
2. Drugi powód to taki, że gdy idę spać często budze się leżąc na brzuchu. zacząłem myśleć czy to nie przez spanie na brzuchu (także) i takowe "przygniatanie" członka nie spowodowałem zmniejszenia się jego...
Jak myślicie mam rację? I czy można jakoś cofnąć ten wsteczny progres?
wiem że w gimnazjum zawsze penis był mały (luźno) ale podczas wzwodu rósł ponad dwukrotnie, teraz na luźno różnie od 6 do 12 cm (grubość 10-11) a podczas wzwodu... tak prawie na styk 15 i grubość leciutko ponad 13. | | | |  | cape_horn Dołączył: 15 Lut 2015 Posty: 64 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 19 Cze, 2016 |
|
| Nie przejmuj się takimi detalami!!!
W Japonii lekarze wydzielili nawet specjalną jednostkę chorobową. Chodzi o to, że wielu pacjentów ma lęki spowodowane domniemanym kurczeniem się penisa. Ale to Japonia, stan umysłu. Wiadomo: stres, niepewność jutra, pomniejszanie roli mężczyzn itd.
W Twoim przypadku zawiodła metodologia pomiaru. Dla ciekawości, spróbuj sobie mierzyć co jakiś czas i notuj pomiary. Prawdopodobnie uzyskasz różne wartości. Tak więc spoko, penis nie może się kurczyć. Różne są tylko poziomy erekcji. A jeśli nawet, to 1 cm niczego nie zmienia. Lepiej nam go pokaż i będzie spoko | | | |  | D.Va Wiek: 28 Dołączył: 19 Cze 2016 Posty: 2 Skąd: Suwałki | Wysłany: Nie 19 Cze, 2016 |
|
| no o to chodzi że robiłem w różnych dniach przez pare miesięcy, na początku też myślałem że dramatyzuje, albo to nie pełny wzwód i tak dalej. wzwód różnie od 14 do 15 cm (przy 15 cm czuć mocno napięty penis, i nie mogę nim tak luźnie operować) | | | |  | penis.com.pl | |  | karol00 Wiek: 30 Dołączył: 25 Gru 2008 Posty: 171 Skąd: pl | Wysłany: Wto 28 Cze, 2016 |
|
| A nie przytyło Ci się trochę? | | | |  | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|