Proszę o ocenę malucha |
Autor | Wiadomość |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Sob 28 Maj, 2016 |
|
| Jebzdzidy napisał/a: | Troche ponad 13cm dlugosci i 13 grubosci pokazne nie jest... |
Na zdjęciach twoja dzida wygląda bardzo groźnie. Chyba coś zaniżyłeś...
A nawet jeśli nie zaniżyłeś, to to co masz zupełnie wystarcza do dobrej zabawy. Jak widać na załączonych fotografiach... | |
| |
 |
Jebzdzidy Dołączył: 16 Sty 2016 Posty: 52 Skąd: Amsterdam | Wysłany: Sob 28 Maj, 2016 |
|
| Nic nie zaniżałem niestety kolejke po odpowiedni sprzęt przespałem | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Sob 28 Maj, 2016 |
|
| Jebzdzidy napisał/a: | Nic nie zaniżałem niestety kolejke po odpowiedni sprzęt przespałem |
Nie przesadzaj, ten jest bardzo ODPOWIEDNI! I przy tym ładny. Jeszcze niejednej kobiecie sprawisz dużo radości. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Jebzdzidy Dołączył: 16 Sty 2016 Posty: 52 Skąd: Amsterdam | Wysłany: Sob 28 Maj, 2016 |
|
| Mniejszego na forum chyba nie ma sam tez mysle nad powiekszeniem. | |
| |
 |
Per Rectum 
|
| Jebzdzidy napisał/a: | Mniejszego na forum chyba nie ma |
O rany, ale się lubisz przekomarzać...
Były na forum znacznie mniejsze, ale równie dzielne w boju, jak twoja dzida. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 30 Maj, 2016 |
|
| Jebzdzidy napisał/a: | Tak, czemu pytasz? Wiem, ze nie jest pokazny, ale za maly? |
Nic takiego nie napisałam. Spytałam po prostu z ciekawości:)
Chociaż patrząc po zdjęciach i zaangażowanie - zdecydowanie zadowolona | |
| |
 |
ShoEmOff Dołączył: 24 Maj 2016 Posty: 8 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 30 Maj, 2016 |
|
| Jebzdzidy napisał/a: | Nic nie zaniżałem niestety kolejke po odpowiedni sprzęt przespałem |
Jest zajebisty! | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Pon 30 Maj, 2016 |
|
| ShoEmOff napisał/a: | Jebzdzidy napisał/a: | Nic nie zaniżałem niestety kolejke po odpowiedni sprzęt przespałem |
Jest zajebisty! |
No właśnie! A kolega tylko na dzidę narzeka... | |
| |
 |
Jebzdzidy Dołączył: 16 Sty 2016 Posty: 52 Skąd: Amsterdam | Wysłany: Pon 30 Maj, 2016 |
|
| Dzieki Panowie, ale ten penis celuje jednak w kobiety, a one wola wieksze hmm. onesa, nie obraz sie jesli zabrzmi to zbyt bezposrednio, ale szczerze, bylabys zadowolona gdyby Twoj partner mial takiego penisa (pominmy tu temat techniki itd)? Jesli to mozliwe, prosze o bezposrednia odpowiedz, moze byc nawet na pw | |
| |
 |
|