Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Ból we wzwodzie
Autor Wiadomość
Per Rectum 

Wysłany: Sob 28 Maj, 2016   

troll98 napisał/a:
To ja myślałem że jak się bawiłem pół godz to dużo było i rekordowo dla mnie a tu proszę :D

Pół godziny to całkiem nieźle! :D Zwykle bawię się znacznie krócej. Tylko czasem mnie diabeł najdzie i nie mogę się zdecydować kiedy kończyć... :oops:

troll98 

Ja ostatnio za każdym razem jak walę, doprowadzam się do wytrysku preejakulatu i dopiero potem spermy, super uczucie i baaardzo mokra zabawa :D

Per Rectum 

troll98 napisał/a:
Ja ostatnio za każdym razem jak walę, doprowadzam się do wytrysku preejakulatu i dopiero potem spermy, super uczucie i baaardzo mokra zabawa :D

Bardzo słusznie! Dobry trening! I, jak piszesz, bardzo fajna wilgotna zabawa. :D

penis.com.pl
andropenis
Kwiatol 

Wysłany: Nie 29 Maj, 2016   

troll98 napisał/a:
To ja myślałem że jak się bawiłem pół godz to dużo było i rekordowo dla mnie a tu proszę :D

Z wiekiem będziesz mógł dłużej, zobaczysz. U mnie całkiem sporo w tej kwestii zmieniło (częściowe) obrzezanie. A jeśli chodzi o ten ból, to może przejdź się do lekarza? Najwyżej powie, że wszystko ok.

Co do cech idealnego męża - let's agree to disagree :D :D :D

A co bezpośredności/rozmiaru/tekstów na forach, to zupełnie nie rozumiem chamskich tekstów. Daleko mi do Adonisa, w bokserkach wielkość standardowa i... jakoś mnie to zupełnie nie rusza. Mam to gdzieś. Kompleksy są bez sensu.

Per Rectum 

Kwiatol napisał/a:
A co bezpośredności/rozmiaru/tekstów na forach, to zupełnie nie rozumiem chamskich tekstów. Daleko mi do Adonisa, w bokserkach wielkość standardowa i... jakoś mnie to zupełnie nie rusza. Mam to gdzieś. Kompleksy są bez sensu.

Powiedz chłopakom w wieku dorastania, żeby nie mieli kompleksów... Mission (almost) impossible. Ty jesteś dojrzałym facetem i olewasz takie pierdoły (nie zwracasz uwagi, że ktoś ma np. krzywego penisa, albo penisa rozmiarowo poniżej średniej; sobie samemu też nie przyglądasz się wyłącznie krytycznym okiem), ale młodym trzeba cierpliwie tłumaczyć, że to wcale nie totalna załamka, tylko normalna sprawa, i że nikt nie wytyka ich palcami, jak dziwadła. Jedni mają tak, drudzy tak, bo każdy ma trochę inną budowę.
Dlatego się wkurzam, jak ktoś nie pomaga, tylko bezmyślnie pogrąża takiego załamanego nastolatka w jeszcze większej depresji i frustracji. Ty rzeczowo odpiszesz na problem, inni niestety nie, robiąc tylko krzywdę.
Poza tym się zgadzam, kompleksy są bez sensu. Jednak każdy jakieś ma, często schowane gdzieś w głębi. Ważne jest żeby zachować równowagę i nie składać się wyłącznie z samych kompleksów. Wtedy to już tylko psycholog może pomóc, albo i psychiatra.

Przepraszam za przydługą dygresję...

Myślę, że możesz (zwracam się do kol. trolla) na razie odpuścić lekarza. Chyba, żeby ból stale się powtarzał, albo - co gorsza - narastał. Wtedy będzie dobrze to skonsultować. Nie zaszkodzi, nawet jeśli, jak słusznie zauważył kol. Kwiatol, okaże się, że wszystko jest ok. Diagnoza pozytywna to też diagnoza. :-)

Kwiatol 

Ja? Dojrzały?! Tylko udaję :D :D :D głupi jestem i tyle :D :D :D

A wszystkim mędrcom z neta, co się wyśmiewają tylko dodam "F*ck the haters!"

Per Rectum 

Kwiatol napisał/a:
Ja? Dojrzały?! Tylko udaję :D :D :D głupi jestem i tyle :D :D :D

A wszystkim mędrcom z neta, co się wyśmiewają tylko dodam "F*ck the haters!"

No, to się dobrze maskujesz, przyjacielu. Świetnie udajesz. Czyżbyś był po szkole aktorskiej? :wink:

Tak jest: " F*ck the haters!"
Ale zaraz... Ale ja też nim jestem. Przecież ja nienawidzę nienawistników!

Kwiatol 

Per Rectum napisał/a:

Tak jest: " F*ck the haters!"
Ale zaraz... Ale ja też nim jestem. Przecież ja nienawidzę nienawistników!

Ale pamiętasz, że "f*ck" ma też inne znaczenia? :D Przyjemniejsze :)

Per Rectum 

Kwiatol napisał/a:
Ale pamiętasz, że "f*ck" ma też inne znaczenia? :D Przyjemniejsze :)

Pamiętam, pamiętam... :wink: Ale wolę to robić z kimś miłym, a nie z kimś kogo w duchu nienawidzę.

Kwiatol 

Czasem nawet z takim jest fajnie:) grunt żeby się dobrze bawić :P

Odpowiedz do tematu