Czy masz włochaty tyłek? |
Czy masz włochaty tyłek? |
Tak, bardzo |
|
19% |
[ 77 ] |
Srednio, ale gęsto |
|
25% |
[ 102 ] |
Średnio |
|
42% |
[ 171 ] |
Nie mam |
|
12% |
[ 48 ] |
|
Głosowań: 398 |
Wszystkich Głosów: 398 |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
polish Wiek: 37 Dołączył: 26 Kwi 2006 Posty: 19 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 07 Paź, 2015 |
|
| cześć wszystkim!
piszę, aby zachęcić tych z was, którzy mają owłosiony tyłek (szczególnie w okolicy szpary) do przystrzygania/golenia okolic intymnych.
nadmierne owłosienie wokół odbytu i siedzący tryb życia doprowadziły do tego, że pojawiła się u mnie torbiel włosowa na jednym z pośladków - będzie konieczny zabieg proktologiczny, którego się boję.
grupą, której dotyczy ten problem stanowią głównie młodzi mężczyźni.
jak to wygląda? torbiel włosowa wygląda u mnie jak "duży pryszcz", który ropnieje i krwawi.
moje sexy owłosione nogi pozostawiam w spokoju, ale owłosiony tyłek potrafi jak widać doprowadzić do chorób i to już nie jest takie fajne
http://www.poradnikzdrowi...enie_40736.html | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Sro 07 Paź, 2015 |
|
| polish napisał/a: | cześć wszystkim!
piszę, aby zachęcić tych z was, którzy mają owłosiony tyłek (szczególnie w okolicy szpary) do przystrzygania/golenia okolic intymnych.
nadmierne owłosienie wokół odbytu i siedzący tryb życia doprowadziły do tego, że pojawiła się u mnie torbiel włosowa na jednym z pośladków - będzie konieczny zabieg proktologiczny, którego się boję.
grupą, której dotyczy ten problem stanowią głównie młodzi mężczyźni.
jak to wygląda? torbiel włosowa wygląda u mnie jak "duży pryszcz", który ropnieje i krwawi.
moje sexy owłosione nogi pozostawiam w spokoju, ale owłosiony tyłek potrafi jak widać doprowadzić do chorób i to już nie jest takie fajne :cry:
http://www.poradnikzdrowi...enie_40736.html |
No tak, ale czy na pewno golenie tych miejsc zapobiegnie ewentualnemu wytworzeniu się takiej torbieli? Przecież rzecz dotyczy mieszka włosowego, a więc części podskórnej włosa. Owszem brak higieny może przyczynić się do powstania takiego problemu, ale moim zdaniem, nie ma to znaczenia czy jest się w szparze wygolonym, czy nie. Brak higieny to brak higieny, i nie zmieni tego wystrzyżenie okolic odbytu.
Studiowałeś już pewnie mocno ten temat, to może rozjaśnisz nieco tę kwestię.
Pozdrawiam | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 08 Paź, 2015 |
|
| liczyłam na zdjęcia w linku
To musi być dość zaawansowane stadium, skoro trzeba usuwać chirurgicznie i nie wystarczy wycisnąć. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Deeejwid99 Wiek: 28 Dołączył: 11 Kwi 2015 Posty: 19 Skąd: Kielce | Wysłany: Nie 29 Lis, 2015 |
|
| Zawsze jak golę jaka ahah to golę i tyłek, dla mnie to naturalne | _________________ Dejwww | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 30 Lis, 2015 |
|
| Deeejwid99, a nie swędzi, jak potem włoski na tyłku odrastają? | |
| |
 |
Deeejwid99 Wiek: 28 Dołączył: 11 Kwi 2015 Posty: 19 Skąd: Kielce | Wysłany: Pon 15 Lut, 2016 |
|
| onesa napisał/a: | Deeejwid99, a nie swędzi, jak potem włoski na tyłku odrastają? | trochę :/ | _________________ Dejwww | |
| |
 |
Lowicz Dołączył: 31 Gru 2015 Posty: 36 Skąd: Opole | Wysłany: Pon 15 Lut, 2016 |
|
| Czasem nie warto golic mozna zadać SB trochę bólu | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 24 Lut, 2016 |
|
| Lowicz, trzeba być ostrożnym, a z drugiej strony - co jakiś czas trzeba zadbać o higienę w tych trudniej dostępnych miejscach. | |
| |
 |
bigay2016 Wiek: 28 Dołączył: 20 Lut 2016 Posty: 64 Skąd: Płock | Wysłany: Sro 24 Lut, 2016 |
|
| Przypomnieliście mi, że też muszę ogolić sb tyłek, bo dawno tego nie robiłem. Chociaż szczerze nie lubię tego robić, bo niestety ciężko się to robi, nawet w lustrze. | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Czw 25 Lut, 2016 |
|
| bigay2016 napisał/a: | Przypomnieliście mi, że też muszę ogolić sb tyłek, bo dawno tego nie robiłem. Chociaż szczerze nie lubię tego robić, bo niestety ciężko się to robi, nawet w lustrze. |
Czyli, odpowiadając na pytanie w ankiecie, masz bardzo włochaty tyłek, skoro nawet co jakiś czas go golisz. Tak? A golisz cały tyłek - oba pośladki, szparę i okolice dziurki, czy jedynie jakieś wyselekcjonowane fragmenty? | |
| |
 |
zbychwawawa Dołączył: 10 Lip 2014 Posty: 999 Skąd: wawa | Wysłany: Pon 29 Lut, 2016 |
|
| Per Rectum, Aleś ty dokładny:D
Ja golę tam wszystko co wyrasta:) | |
| |
 |
maxxyz19 Wiek: 27 Dołączył: 24 Maj 2016 Posty: 18 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 24 Maj, 2016 |
|
| Ja mam lekko owłosiony, ale nie zamierzam golić. Lubię takie | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 25 Maj, 2016 |
|
| maxxyz19, ale lubisz swój czy czyjś bo to jest różnica:D | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
xawiere Wiek: 25 Dołączył: 25 Mar 2016 Posty: 37 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 19 Cze, 2016 |
|
| Mam 15 lat i owłosiony tylek, a nawet na brzuchu mam już czarne włosy. | |
| |
 |
|