stulejka niepełna |
Autor | Wiadomość |
jojobojo Dołączył: 23 Mar 2016 Posty: 2 Skąd: kraków | Wysłany: Sro 23 Mar, 2016 stulejka niepełna |
|
| Witam. Mam 18 lat, jestem prawiczkiem. Problem polega na tym że mam stulejkę niepełną, bo od jakiegoś czasu rozciągam w gorącej kąpieli codziennie. W początkowej fazie nie było możliwe odsłonięcie żołędzi w stanie spoczynku, teraz jest to możliwe. Jednak w czasie wzwodu możliwe jest odsłonięcie 2/3 żołędzi. Czy móżliwy będzie stosunek z prezerwatywą? Jak tak to jak ją założyć, kiedy penis jest w zwodzie aby napletek nie został ściągnięty na silę? Boje się że wędzidełko które wtedy się napręza pęknie.
Drugą sprawą jest to, że nigdy nie zauważyłęm żeby wędzidełko mi pękło. Jednak dawniej po mastrubacji stało się tak, cewka była zaczerwienona chwilę popiekło i przeszło. Jednak tak w połowie wędzidełka tuż za cewką w sumie, powstało lekkie zgrubienie i to miejsce często jest siwe/czerwonawe coś w stylu blizny. Najbardziej widocznej rano zaraz po ściągnięciu napletka. To taka blizna zgrubiała, tuż przy bocznej stronie wędzidełka.
zdjęcie wędzidełka.
Kod: | http://imgur.com/piHUhoX |
| |
| |
 |
ged321 Dołączył: 26 Lut 2015 Posty: 44 Skąd: z domu | Wysłany: Sro 23 Mar, 2016 |
|
| Mi się udało wyćwiczyć stulejkę, nigdy nie ściągany napletek.
A wędzidełko też mam krótkie, ale na ściągnięcie do rowka starcza. | |
| |
 |
jojobojo Dołączył: 23 Mar 2016 Posty: 2 Skąd: kraków | Wysłany: Sro 23 Mar, 2016 |
|
| a na załączonym zdjęciu to jest blizna? stało mi się to podczas wzwodu chyba zbyt energicznie ściągnąłem napletek. to się już nie wygoi tak aby nie było śladu?
a i jak z tą prezerwatywą, założę ją kiedy napletek nie będzie zsunięty do końca w czasie wzwodu? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|