Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Pryszcz, grudka u podstawy penisa
Autor Wiadomość
19Mlody89 

Wysłany: Czw 17 Mar, 2016   Pryszcz, grudka u podstawy penisa

Cześć! Minęło trochę czasu i problem foliowego penisa i kiepskiego wzwodu minął, ale to, co jest teraz kwestią, z którą nie wiem co robić jest to, co można zobaczyć w załącznikach (tak, wiem, trochę się pozacinałem przy goleniu, miałem najtańsze maszynki pod ręką):
http://images.tinypic.pl/i/00767/jlis4o4ss865.jpg
http://images.tinypic.pl/i/00767/94au9lz3bpcj.jpg

Ok. pół roku temu robiłem remont łazienki i kuchni i w czasie dużych upałów nie miałem się jak umyć przez trzy dni. Golę się w miejscach intymnych i zdarzyło mi się, że jakiś włosek zaczął wyrastać pod skórą, ale to chyba nie to. Po tych trzech dniach bez higieny, u podstawy penisa zrobiła się mała grudka. Myślałem, że to zwykły "pryszcz" powstały w wyniku zatkania skóry, ale nie da się go wycisnąć, bo jest głębiej. Nie wygląda na to, żeby to był wrośnięty włosek a ostatnio chyba trochę się to powiększyło. Do tego guzka akurat się już przyzwyczaiłem, chociaż chciałbym się tego pozbyć, bo potencjalna partnerka może uznać, że jest to jakaś choroba weneryczna wynikająca z mojego rozwiązłego trybu życia a jak wspominałem w poprzednim wątku, nie uprawiałem jeszcze seksu ani w ogóle nie miałem żadnych bliższych kontaktów z dziewczynami. Czy ktoś mógłby udzielić informacji, czym ta grudka może być i jak się jej pozbyć? Myślałem, żeby spróbować sterylną strzykawką usunąć tę grudkę, bo prawdopodobnie to jest łój, ale wolę się zapytać ;)

onesa 
onesa

Wysłany: Pią 18 Mar, 2016   

Po co zakładasz kolejny temat z taką samą wiadomością?

19Mlody89 

onesa napisał/a:
Po co zakładasz kolejny temat z taką samą wiadomością?

Bo poprzedni temat w gruncie rzeczy dotyczył czego innego a tam na to akurat nikt nie odpowiedział. Zedytowałem poprzedni post usuwając treść o tej krostce, kopiując to jednocześnie tu, do działu bardziej odpowiadającego "chorobie", o którą pytam!

penis.com.pl
tabletki penilarge
onesa 
onesa

Najodpowiedniejszym rozwiązaniem będzie udanie się do specjalisty, który zbada dokładnie czym jest ta grudka. Usuwanie tego na własną rękę strzykawką według mnie jest słabym pomysłem.
Na pewno nie stosuj jakiś "swoich" domowych sposobów jak poprzednio
19Mlody89 napisał/a:
albo ten płyn do higieny intymnej wywołał jakąś alergię.. Po tym jak nie zmywałem go przez kilkanaście godzin, może wywołał jakieś uczulenie?

Micał 

Nic tu nie wodzę ja to co dopiero partnerka :D Jakie to zgejowane golić sobie penisa na zero :-O :mrgreen:

onesa 
onesa

Wysłany: Sob 19 Mar, 2016   

Micał, bez obrażania! Trochę kultury!

Micał 

Wysłany: Nie 20 Mar, 2016   

zgejowane to obrażanie ?

onesa 
onesa

Wysłany: Wto 22 Mar, 2016   

Najwidoczniej tak, jeżeli zwróciłam Tobie uwagę.

Odpowiedz do tematu