Parę fotek | Autor | Wiadomość | 13_ Dołączył: 20 Mar 2016 Posty: 7 Skąd: Wrocław | Wysłany: Pon 21 Mar, 2016 Parę fotek |
|
| Cześć,
do tej pory zwykle czytałem forum. Od jakiegoś czasu ćwiczę.
Niestety przyrostów nie mierzę ale, wizualnie, na oko, jest do przodu
Poniżej link do paru fotek:
http://imgur.com/a/Ax43v
Podgląd kilku:
 | | | |  | legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 21 Mar, 2016 |
|
| 13_, jesteś posiadaczem bardzo przyzwoitego penisa i do tego ładnie zadbanego ładnie wygolone jajka są plusem
skoro ćwiczysz systematycznie to może warto prowadzić dziennik przyrostów tak aby później mieć klarowny wynik ile przybyło.
btw ile masz lat? | _________________ ultima consolatio corporis humani | | | |  | 13_ Dołączył: 20 Mar 2016 Posty: 7 Skąd: Wrocław | Wysłany: Pon 21 Mar, 2016 |
|
| Mam 27 lat. Nie prowadzę dziennika i nie czuję takiej potrzeby. Uważam, że ocena wizualna jest dla mnie wystarczająca, tym bardziej, że rozmiar zależy też od innych czynników - partnerki, stopnia podniecenia, dnia, wagi. Sam tłuszcz to de facto jakieś 2-3 cm na plus do długości, więc wystarczy schudnąć i nie męczyć penisa ćwiczeniami. Dla mnie ćwiczenia mają efekt przede wszystkim poprawy erekcji - a to zdecydowanie się poprawiło, przy okazji wizualnie penis się też lepiej prezentuje, a czy przybyło mu 1mm, 2mm czy 5mm... granica błędu pomiaru. | | | |  | penis.com.pl | |  | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|