Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Jak sikacie na stojąco?

Podczas sikania na stojąco trzymasztowy się za:
Trzon penisa
76%
 76%  [ 55 ]
Napletek
23%
 23%  [ 17 ]
Głosowań: 72
Wszystkich Głosów: 72

Autor Wiadomość
altracyt 

Wysłany: Nie 13 Mar, 2016   Jak sikacie na stojąco?

Siemka, dawno mnie tu nie było.
Jestem ciekaw ilu z was podczas oddawania moczu trzyma się bezpośrednio za trzon penisa, ale za napletek.
No ją właśnie chwytam za napletek z racji tego, że nie jest duży i jest to dla mnie wygodne.
Takiego tematu na forum jeszcze nie było chyba

MałyPotworek 

Wysłany: Nie 13 Mar, 2016   

Robię na siedząco :lol:

Kaloryfer1995 

ściągam napletek i się za niego trzymam :lol:

penis.com.pl
masturbator
fanaberia 

też ściągam napletek i trzymam jak mi wygodnie. 8) czasem na siedząco, jak sedesik nisko.

onesa 
onesa

Wysłany: Pon 14 Mar, 2016   

MałyPotworek napisał/a:

Baba Jesteś ?:D

MałyPotworek 

onesa napisał/a:
MałyPotworek napisał/a:

Nie lubię długo stać :P

Krzysztofff 

onesa napisał/a:
MałyPotworek napisał/a:

Dziś wielu facetów sika na siedząco, wtedy nie opryskasz muszli, a na stojąco, to często gdzieś coś na boki poleci.
Ja na przykład rano, kiedy wstaje do pracy i jestem rozespany, też przysiądę , czasami nawet ze trzy minutki , bo nie chce się wstawać :mrgreen:
Sikanie na siedząco weszło mi tak w krew , że często siadam nawet w ciągu dnia, oczywiście tylko w domu , bo gdzieś w pracy , czy toalecie publicznej , to na stojąco, żeby czegoś nie załapać.

dam988 

Wysłany: Czw 17 Mar, 2016   

Różnie zależy od sytuacji ale jeśli jestem w domu to robię to na siedząco jest mi tak jakoś wygodniej :D

Pemm 

Wysłany: Wto 30 Maj, 2017   

Stoję, nie siadam, a to nowa moda z siadaniem nastała?

DTTPO 

Wysłany: Sro 31 Maj, 2017   

Cóż, zazwyczaj od sikania na stojąco dużo się wychlapuje taja delikatna mgiełką i trzeba częściej myc wszystko dookoła bo śmierdzi. Jak się ma krótkie spodenki to czuć nawet.... Oczywiście zależy gdzie leci strumień, o dziwo mniej chlapie jak się sika w wodę, niż na porcelanę, bo krople w wodzie sa,większe i wolniejsze i nie wylatują, a jak jest piana, to calkiem zatrzymuje chlapanie.

Ja św domu sikam na stojąco do zlewu... Tak właśnie do zlewu po ściance, potem opłukuję, przecieram ręką, jest zazwyczaj czystszy niż przed użyciem. Zona wie, nie przeszkadza jej to. Ona często sika do wanny ;) np. Jak zapomni aie wysikać przed kąpielą.

Rano nieraz tez siadam do sikania na kibel, człowiek zaspany wole sobie posiedziec niż stać.

Pozdr.

Nunak 

Wysłany: Sro 31 Maj, 2017   

Człowiek myśli, że jest jakiś dziwny, a tu proszę, wszyscy dziwni!

Trzymam za człon... yyy... trzon.

onesa 
onesa

Wysłany: Czw 01 Cze, 2017   

DTTPO, sikanie do zlewu/wanny. dziwne.

Pemm 

Wysłany: Czw 01 Cze, 2017   

DTTPO napisał/a:
Cóż, zazwyczaj od sikania na stojąco dużo się wychlapuje taja delikatna mgiełką i trzeba częściej myc wszystko dookoła bo śmierdzi. Jak się ma krótkie spodenki to czuć nawet.... Oczywiście zależy gdzie leci strumień, o dziwo mniej chlapie jak się sika w wodę, niż na porcelanę, bo krople w wodzie sa,większe i wolniejsze i nie wylatują, a jak jest piana, to calkiem zatrzymuje chlapanie.

DTTPO, zgadzam się. Lepiej bym tego nie ujął!

penis.com.pl
tabletki penilarge
User66 

Wysłany: Pią 02 Cze, 2017   

Sikam do zlewu od wielu lat (z 8?). Ale bywa ze tez sie cos ochlapie. Na stojaco do wlasnego szaletu slabo... smierdzi moczem w calej lazience. W pracy/restauracji/stacji benzynowej itd. Mozna sobie pozwolic.

Najbardziej lubie sikac na stojaco na dworzu. Mozna chlapac do woli, nie trzeba celowac. Maksymalny komfort :D

bear36 

Wysłany: Sob 03 Cze, 2017   

Tylko nie na siedząco, dla mnie to niewygodne i niehigieniczne. Chyba, że ktoś jest obrzezany. Nie dość że trzeba pilnować zsunięcie napleta, to jeszcze trzymać penisa by nie dotykał obrzeża i wnętrza muszli. Zawsze na stojąco a na rozchlapywanie patent jest prosty.
Wystarczy sensowna kostka toaletowa do spłuczki. Po każdym spuszczeniu wody ten detergent przecież zostaje w samej muszli. Wystarczy sikać do tej wody. Wtedy zamiast odprysków powstaje piana,problemu nie ma.

Odpowiedz do tematu