| Tradycyjnie, temat nr 32887847 - Za krótkie wędzidełko? | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | 12qwe4   

|  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Kuba85   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pon 07 Mar, 2016 |   
 |                                              | 
 |                                              | Nie masz się co bać. Nie jest źle ale trzeba popracować troszkę. Ciepłe kąpiele i delikatne rozciąganie. Efekty nie są od razu jak po operacji, bo trzeba troszkę potrenować (rok) ale efekt będzie widoczny  Uśmiechnij się, życie jest piękne, a Ty masz porządnego przyjaciela do wspólnej podróży przez to życie   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | onesa   onesa

|                                                                                                                             |  Wysłany: Wto 08 Mar, 2016 |   
 |                                              | Kuba85, takiej fachowej rady oraz wsparcia inni użytkownicy powinni uczyć się od Ciebie!:) |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Per Rectum   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sro 09 Mar, 2016 |   
 |                                              | Kolega Kuba85 już tu "pozamiatał"  i mogę tylko potwierdzić to, co napisał. Bardzo ładny penis, a wada nie jest duża i trzeba jedynie trochę cierpliwie popracować nad rozciągnięciem. Strachu nie ma, bo na pewno się uda. Z resztą i stan obecny jest w zupełności zadowalający i można spokojnie przyrodzenia używać - napletek wystarczająco się zsuwa, trzeba jedynie mieć pod kontrolą aby za bardzo nie napinać wędzidełka. Pozdrawiam, życzę powodzenia.
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Kuba85   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sro 09 Mar, 2016 |   
 |                                              | onesa, Jak tylko mogę, to staram się pomagać. Kiedyś też miałem problem i bałem się, że tylko ja tak mam i nic nie da się z tym zrobić. Bałem się go używać. Trochę poczytałem i z problemem (stulejka) poradziłem sobie sam. Dziś mogę latać z siusiakiem na wierzchu i pokazywać go wszystkim jako on jest fajny   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | 12qwe4   

|                                              | Bardzo dziękuję za odpowiedzi! Troche mi się lepiej zrobiło ;p. No to zabieram się do pracy   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Micał   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Wto 15 Mar, 2016 |   
 |                                              | Miałem dwa razy krótsze i potwierdzam zdanie Kuba85, rozciągniesz i nie ma żadnego problemu. W sumie to nie musisz rozciągać bo i tak nie ma. |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                        |  |