Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Moszna po operacji wodniaka, czy tak powinna wyglądać?
Autor Wiadomość
easygoing 

Wysłany: Wto 01 Mar, 2016   Moszna po operacji wodniaka, czy tak powinna wyglądać?

Witam,

Jakoś 2-3 lata temu miałem operację na wodniaka jądra (jądro puchnie w nieskończoność, ponieważ w jego "płaszcz" cały czas wlewa się jakiś płyn ustrojowy).
Operacja jak dobrze zrozumiałem polegała na podwiązaniu jakiejś żyłki, żeby więcej takie coś nie miało miejsca. Od operacji tak do dnia dzisiejszego, jedno jądro "wisi" cały czas w górze, co niezbyt estetycznie wygląda, a niejednokrotnie i śmiesznie, kiedy jest gorąco i jedno jądro wisi dłuugo w dół, a drugi cały czas u góry. Zmniejsza to również optycznie penisa, ale też trochę przeszkadza w seksie przy głębokich pchnięciach, ponieważ cały czas lekko uderzam tym jądrem.
Teraz pytanie, czy takie "zawieszenie" jądra jest sprawą normalną, czy po prostu lekarz prowadzący operację to spieprzył? Operacja była na nfz, czy można za coś takiego podać do sądu lub domagać się chirurgicznego przywrócenia do stanu prawidłowego? Lub czy też są może jakieś inne metody, które mogłyby wpłynąć na opuszczenie jądra parę cm?

[ Dodano: Wto 01 Mar, 2016 ]

Kuba85 

Wysłany: Sro 02 Mar, 2016   

Specjalistą nie jestem ale jeżeli ten ślad na prawym jądrze jest po cięciu to nie mógł mieć on aż takiego wpływu na aktualną wysokość.
Moszna natomiast pod wpływem temperatury powinna się rozciągać aby jajka miały tą samą temperaturę. Gdy jest zimno moszna jest skurczona, a jajka blisko ciała, gdy natomiast jest ciepło moszna się rozciąga i jajka oddalają się aby nie łapać dodatkowego grzania.

Sprawdź czy po gorącej kąpieli nadal wszystko będzie w tym samym miejscu czy jednak zejdzie trochę niżej.

easygoing 

Wysłany: Sro 02 Mar, 2016   

Mam ten problem od 3 lat i opisałm wszystko dokładnie. Chcę uzyskać odpowiedź od osoby, która miała taką samą operację, czy też jej tak podwiesili jajo u góry czy u mnie to tak spieprzyli

penis.com.pl
bathmate
ged321 

Wysłany: Sob 05 Mar, 2016   

Każdy ma jedno jajo trochę wyżej.
Może ty miałeś to trochę wyżej i jeszcze po operacji trochę się podwyżyło i teraz tak masz.
Widzę że skóra moszny jest cały czas napięta, nigdy nie masz takiej niepozmarszczanej luźnej?

[ Dodano: Sob 05 Mar, 2016 ]
A jakie miałeś dokładnie objawy tego wodniaka bo mnie przez dwa dni kiedyś bolało jedno jądro i wymacałem tak jakby małą kuleczkę obok niego ale potem przestało i nie widzę zmian.

easygoing 

Boże ludzie, co Wy tu do mnie piszecie... Wiem jak jaja wyglądały przed operacją, a jak wyglądają po operacji - są szpetne. Napisałem wyrażnie, że gdy jest ciepło to jedno jajko wisi daleko w dół a to drugi dalej u góry wisi przy samej podstawie.
Chcę porozmawiać z osobą, która miała taką operację wykonaną, bo moim zdaniem u mnie lekarzowi nie chciało się zrobić tego porządnie i mnie oszpecił, w dodatku mam problem podczas stosunku.

MałyPotworek 

Boże ludzie, czy tak ciężko się zarejestrować i pójść do lekarza...

easygoing 

Wysłany: Nie 06 Mar, 2016   

Poszedłbym, ale nie mam ubezpieczenia na tą chwilę i nie będę miał jeszcze z rok

Odpowiedz do tematu