Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Jelq moje efekty Ćwiczeń
Autor Wiadomość
r530 

Wysłany: Nie 17 Sty, 2016   

Dacie jakiś link do ćw rozciągających jak piszecie, że warto robić?
Wiem, że gdzieś tu ktoś dawał, ale tyle stron ma temat a wam zajmnie 20sec podrzucenie linka.
Dzieki!
Robić te ćwiczenia rozciągające przed jelq czy po ?

Don Vito 

Wysłany: Pią 22 Sty, 2016   

Opisane jak robić rozciąganie masz w tym wątku kilka razy, najbliżej 1-2 strony do tyłu. Co do efektów to nie bardzo pomogę bo staż treningów za krótki ale ja staram się rozciągać jak najczęściej i raczej nie za delikatnie tylko mocno. Zawsze po pompce i zawsze po jelq. Dodatkowo zawsze jak idę się odlać albo najlepiej kąpać bo wtedy jest dobrze rozgrzane wszystko.

kadeon 

Wysłany: Sob 23 Sty, 2016   

Miałem wkleić tutaj nowe fotki i mój nowy trening na razie nie zrobię tego dla czego: dla tego że wszyscy nie zrozumieją wszystkiego i zamierzam postompic inaczej będę trenował dalej penisa jelq i opisywał jak to robię ale nie podam Wam wymiaru jakie posiadam fotki będę robił regularnie co 3 miesiące i będę ćwiczył do września i wtedy wrzucę wszystkie fotki z 9 miesięcy ćwiczeń i Wam wszystkim wytłumaczę dla czego tak postąpiłem.

A teraz opis mojego nowego treningu, jak ćwiczę co robię jakie metody?:

Oczywiście zostaje przy JELQ bo wiem że żadne inne metody na mojego penisa nie podziałają jest zaprawiony w bojach z pompką i jelq więc żadne tam rozciągania nie dadzą dobrego bodźca testowałem i ma się to nijak do mojego penisa a po JELQ nawet na wprawkach lekko robionych czuje że to rozciąga penisa i jest skuteczne.

Opis treningu:
Wystartowałem dokładnie 01,12.15r, postanowiłem robić wprawki po tej kontuzji czyli lekki jelq a jako rozgrzewkę edging stary dobry edging.

Wprawki
Zacząłem od liczby 300 Jelq stopniowo zwiększyłem do 600 w 4 seriach po 150 do takiej liczby dojechałem dokładnie 11.01.16r i dopiero teraz po wprawkach zaczeło się na poważnie.

Średnio zaawansowany jelq:
Co rozumie przez średnio zaawansowany?, to że zwiększam intensywność treningu a mianowicie zaczynam nie co mocniej ciągnąć penisa w doł i przytrzymywać, wygląda to tak że stawiam go na 90-100% erekcji i wykonując jelq siedzę na krawędzi łózka i ciągnę go do podłogi centralnie tak że wszystko w środku się naciąga. ''UWAGA JAK JESTEŚ POCZATKOJONCY NIE ZACZYNAJ OD TEGO MOMENTU NA POCZĄTEK WPRAWKI I STOPNIOWO ZACZYNAJ CIĄGNĄĆ PENISA W LINI PROSTEJ Z CORAZ MOCNIEJSZYM KONTEM DO PODŁOGI W PRZECIWNYM RAZEM BĘDZIE PENIS BOLAŁ W JAMIE BRZUSZNEJ''. Penis jest poprostu wyciagany ze środka dzieki rozciaganiu go centralnie w pozycji pionowej do dołu wystarczy lekko go przytrzymać przy główce konczonc jelq jedną renka i łapiąc drugą u podstawy czujemy w jamie brzusznej jego mocne rozciągnięcie. Tak to wyglonda zamierzam tak ćwiczyć do końca miesionca pożniej poprostu bede go ciagnoł mocniej w doł może zastosuje przytrzymanie głowki kilka sekund zastanowie się ale na pewno bede go mocniej ciagnoł w doł uścisk jest nie za mocy nie za silny na razie nie zależy mi na obwodzie lecz długośći powiem tak obwod prawie w miesjcu stoi i moge tu podać że jest to 17,2cm bez mojego błędu pomiarowego tyle mam i ciężko bedzie więcej wywalczyć ale zobaczymy. I ostanie zdanie dodałem trening PC! dla czego bo robiony z głową i co drugi dzień działa świetnie na erekcje i na cały trening ale wystąpił lekki problem z kontrolowaniem wytrysku to też ucze sie edgingu i powiem jedno zaczyna wychodzić i ucze sie tak jak by od nowa kontrolować mocniejsze mięsnie PC mając nadzieje że zmakymalizuja efekty i ruszy też ten obwod troszke jak nie te 17,2cm jest już świetnym wynikiem chciałbym miedz i te 18cm w obwodzie no zobaczymy co mi wyjdzie jak go nie zwieksze i tak już jestem zadowolony teraz długość mnie interesuje chciałbym miedz te 20cm ale w pozycji STOJĄCEJ A LINIJKA JEDYNIE OPIERA SIĘ I DOTYKA SKORY PRZY KOŚCI ŁONOWEJ TAK NIESTETY NIE JEST JEST ALE W POZYCJI SIEDZĄCEJ CO JEST TEŻ TROCHĘ NIE ADEKWATNE. Ale jestem dobrej mysli mam nowy cel będę uzupełniał wpisy i odpowiadał. Pozdro.

penis.com.pl
orgasm contol
Martin37 

Wysłany: Nie 24 Sty, 2016   

Don Vito napisał/a:
Opisane jak robić rozciąganie masz w tym wątku kilka razy, najbliżej 1-2 strony do tyłu. Co do efektów to nie bardzo pomogę bo staż treningów za krótki ale ja staram się rozciągać jak najczęściej i raczej nie za delikatnie tylko mocno. Zawsze po pompce i zawsze po jelq. Dodatkowo zawsze jak idę się odlać albo najlepiej kąpać bo wtedy jest dobrze rozgrzane wszystko.

Wydaje mi się że lepiej jest robić najpierw rozciąganie a potem jelq, ja tak robię, nie wiem czy tak jest dobrze ale czuje że lepiej mi się robi potem jelq ale popraw mnie jeżeli uważasz że lepiej jest robić na odwrót.

Mój plan treningowy podzieliłem na 4 tygodnie.
Wygląda to tak:

1 tydzień (5 dni + 2 dni regeneracji)
10 min warm up
20 min sts
30 jelq

2 tydzień (4+3)
10 min warm up
25 min sts
35 jelq

3 tydzień (5+2)
10 min warm up
edging
15 min squeeze
10 min uli-squeeze
20 min sts

4 tydzień (4+3)
10 min warm up
edging
30 min suprra slumers
10 min uli-squeeze

Zacząłem ćwiczyć dokładnie rok temu, nie stosowałem jednak takiego planu, ten plan wdrożyłem dopiero miesiąc temu. Wcześniej robiłem po prostu ćwiczenia, i to dość nie regularnie.
Zaczynałem z wynikiem 14 cm, obecnie mam 15,8. (wynik na wczoraj)
Dodatkowo po ćwiczeniach stosuję krem, w ciągu dnia lub przed ćwiczeniami pastylki, witaminy czasami tylko Arginina+żeń szeń koreański.
Pozdrawiam wszystkich wytrwałych !!!

Heretyk 

Wysłany: Pon 25 Sty, 2016   

Martin lepiej się trzymać jednego ćwiczenia niż co tydzień zmieniać.

bear834 

Kadeon super ze wrociles do treningow i zdajesz relacje - jak zawsze bardzo wartościowe i obszerne.
Mam pytanie - czy zauwazyles u siebie ze sprzet w rozne dni roznie sie zachowuje po cwiczeniach? tzn. raz potrafi byc nabrzmialy i spory objetosciowo a innym razem praktycznie od razu kurczy sie i nie idzie go postawic?

karol212 

Martin opiszesz po krótce jak wygląda te ćwiczenie suprra slumers ?

kadeon 

bear834 napisał/a:
Kadeon super ze wrociles do treningow i zdajesz relacje - jak zawsze bardzo wartościowe i obszerne.
Mam pytanie - czy zauwazyles u siebie ze sprzet w rozne dni roznie sie zachowuje po cwiczeniach? tzn. raz potrafi byc nabrzmialy i spory objetosciowo a innym razem praktycznie od razu kurczy sie i nie idzie go postawic?

Dzieki bear834:)
To znaczy tak zauważyłem że nie raz bardziej sie skurczy w czasie dnia a nieraz jest bardziej nabrzmiały bardziej sie kurczy jak sobie zrobie dobrze po treningu np no i wtedy trudniej go postawić po wytrysku połonczonym z treningiem i po treningu też go troche trudniej postawić ale wystarczy odczekać i wszystko wraca do normy.

Odkryłem sekret mięśni PC ćwiczę je juz chyba ze 3 tygodnie i teraz moje erekcje nabrały na sile ba nawet penis w czasie dnia jest bardziej nabrzmiały i większy w spoczynku:):). Do tego nauczyłem sie powstrzymywać wytrysk w czasie orgazmu zaciskam mesnie i nic nie wyleci a orgazm trwa normalnie tylko że minus taki że penis sachowuje sie po nim jak po zwykłym wytrysku musi troche odpocząc jak to po normalnym orgazmie ale na drugi dzien jest tak jak by wogole nie było tego orgazmu erekcja jest nadal tak mocna jak bym pościł np te 5 dni bez wytrysku. Sekret polega na tym by nie przecwiczyc tych miesni ja je cwicz jedynie 3x w tygodniu co drugi dzien zaciskam je po 100x z sekundowym przytrzymaniem i to tyle fakt jest teraz mi trudniej to kontrolowac by nie dojsc bo miesnie sa silniejsze ale nabierm wprawy edging robi swoje i coraz lepiej mi wychodzi. Efekt bedzie taki juz teraz to widze że beda stalowe erekcje znacznie mocniejsze wytryski i bede w stanie utrzymywać penisa cały czas zaraz przed wytryskiem i odbije sie to na pewno na samym treningu i powiekszaniu mocniejsza i dłoższa erekcja lepszy trening to raz a dwa mocniejsze pc wieksza erekcja wiec penis w czasie wzwodu bedzie bardziej nabity grobszy i dłoższy. Wcześniej zle to osondziłęm trzeba z głowa to robic do tego umiejetnosc panowania na wytryskiem i jest bomba w łożku jednym słowem:).

Martin37 gratuluje odniesionego sukcesu byle tak dalej trzymac!!!

Kamill_tak 

Też właśnie ciągle walczę z PC mięśniami ale dodałem jeszcze ćwiczenia reverse kegels i muszę powiedzieć, że te ćwiczenia w drugą stronę są też bardzo ważne. Udaje mi się czasami mieć tzw suche orgazmy i nawet po tych orgazmach nic nie wylatuje a penis pulsuje i podskakuje jak przy normalnym spuści i nie traci bardzo na witalności można jechać dalej. Tylko udaj m się tak w zapleczu domowym jak robię to w realnej akcji to nie jest tak łatwo się skupić i skoncentrować jeszcze widzę długo droga do opanowania tego całkowicie. Tylko jak będziecie robić te reverse kegels to przy napinaniu mięśni starajcie się oddychać to jest bardzo ważne, a to ćwiczenie to jest takie że jak przy sikaniu chcecie przyspieszyć wypływ moczu to napinacie mięśnie. Kadeon to jest niesamowite ile cm przyrostu masz w obwodzie i w długości od samego jelq. A macie tak, że penis szybciej się regeneruje po treningu od większego stażu trenowania?, mój już po kilka godzinach jest prawie całkowicie zregenerowany.

kadeon 

Tak Kamil_tak penis teraz szybciej się regeneruje niż kiedyś:).

patataj 

Wysłany: Wto 26 Sty, 2016   

A ja chyba wracam do treningów. Kadeon błagam, włącz autokorektę. Wiesz ktoś tu wejdzie i sobie pomyśli. Fujarę to On ma, ale .... Miedź - to taki metal.
A Ty chcesz MIEĆ.

Martin37 

Wysłany: Pon 01 Lut, 2016   

Heretyk napisał/a:
Martin lepiej się trzymać jednego ćwiczenia niż co tydzień zmieniać.

Być może masz racje ale jak nie sprawdzę to się nie dowiem. Generalnie pomysł jest taki żeby szło w równym tempie na długość jak i na grubość.

[ Dodano: Pon 01 Lut, 2016 ]
karol212 napisał/a:
Martin opiszesz po krótce jak wygląda te ćwiczenie suprra slumers ?

Wiesz, ja ich nie robię tak jak powinny być robione, na Pegym jest opis jak powinno się je dokładnie robić, zresztą u nas też ktoś to tłumaczył.

Dla mnie to połączenie ULI i JELQ.

Najpierw edging, w momencie dość dużej erekcji robię ULI i tak zaciskam przez około 20-30 sec. Czasami robię delikatne ruchy tak około 2 cm.
Po 30 sec. robię KEGLA, po czym mega powolnego JELQA, po czym puszczam.
I TO JEST JEDEN S.S.

Kadeon dużo zdrowia i dzięki za wsparcie.

bambus444 

Wysłany: Nie 21 Lut, 2016   

Witam :) mogl by mi ktos pomoc ulozyc plan treningowy? cwiczylem jelq przez 4 mieiace ale efekty sa marne jakies 2 mm na miesiac a teraz wgl niema od msc 0 efektow moze mi ktos doradzic co mam zrobic zeby te efekty byly chociaz troche lepsze??

Moj trening wygladal tak:
na rozgrzewke byla masturbacja 10 min albo przykladalem penisa do grzejnika owinientego sciarka na 5 min alby go rozgrzac potem rozciaganie 10 razy po 5-10 sekund kazde potem jelq 20-25 min i koniec

Wymiary:dlugosc
poczatek-erekcja 12,00 cm mocna erekcja 12,5 cm
obecnie-erekcja 12,8 cm mocna erekcja 13,5 cm
Wymiary;obwod tutaj nic sie nie zmienilo dalej jest 11,5 cm tak jak na poczatku

Moze mi ktos doradzic szczegolowo co mam robic aby byly chocaic troche lepsze efekty? i aby odwod poszedl bardzo porosze o pomoc z gory dziekuje wymairy bende co jakis czas podawal jesli benda efekty

.

penis.com.pl
andropenis
Martin37 

Wysłany: Sob 27 Lut, 2016   

Zastanawiam się czy ktoś tu jeszcze pisze, czy wszyscy wymarli ??

Ja zmieniłem nieco mój plan, w przeciwnym razie "zajechał bym" mojego przyjaciela, zwłaszcza po Supra Slummers, nie chce się nabawić kontuzji.
Jeżeli jednak ćwiczycie intensywnie to bardzo ważna jest regeneracja, 2-3 dni, bo tylko wtedy kolejne ćwiczenia będą efektywne !!!

Heretyk 

Wysłany: Nie 28 Lut, 2016   

Martin37 napisał/a:
Zastanawiam się czy ktoś tu jeszcze pisze, czy wszyscy wymarli ??

Ja zmieniłem nieco mój plan, w przeciwnym razie "zajechał bym" mojego przyjaciela, zwłaszcza po Supra Slummers, nie chce się nabawić kontuzji.
Jeżeli jednak ćwiczycie intensywnie to bardzo ważna jest regeneracja, 2-3 dni, bo tylko wtedy kolejne ćwiczenia będą efektywne !!!

Taaa? Skąd to wiesz ?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi