Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     zagięcie prącia
Autor Wiadomość
rasta00

Wysłany: Czw 23 Mar, 2006   zagięcie prącia

czesc Wam !!
doradzcie mi czy z wyżej wymienioną wadą potrzeba jest udania się na operację?????chodzi o to,że penis w stanie wzwodu skierowany do dołu a nie do góry jak trzeba ;/.co mi radzicie ??czy przeszkadza to podczasz sexu ???? piszcie....

hildegrant

Wysłany: Sob 25 Mar, 2006   

tak jak napisalem w dziale "cwiczenia" :wink:

redhot12

Wysłany: Pią 14 Kwi, 2006   

Ja przeglądając net i widząc niektóre zdjęcia to pękam ze strachu i bólu ^^ Lecz pewnie będe musiał sie na to zdecydowac. Podobo istnieje niebezpieczoństwo przedarcia się choroby. :cry:

penis.com.pl
andropenis
rasta00

Wysłany: Sob 15 Kwi, 2006   

przedarcia sie ??co masz na mysli ??ja caly czas sie zastanaiwam nad ta operacja i nie wiem co dalej robic, hehehe, czy sie decydowac czy nie;/

redhot12

Wysłany: Sob 15 Kwi, 2006   

Przeczytaj to -->> http://stulejka.com/forum...i=29652&t=29652
Ale ciekawe jest to:
Kod:
Chłopak miał operację prostowania i wdało się zakarzenia i leki podawane po operacji prostowania"gryzły" się z lekami podawanymi przy leczeniu zakarzenia. W końcu doszło do gangreny i trzeba było amputować. Wejdź sobie na stroinę Angory i poszukaj w archiwalnych numerach. Pamiętam że ten artykół czytałem z kilkanaście miesięcy temu, ale zapamiętałem dobrze bo mocno mnie poruszył dramat tego chłopaka. Przecież nnikt nie chciałby stracić swego prącia a co dopiero ktoś kto ma 19 czy 20 lat......

rasta00

Wysłany: Pon 24 Kwi, 2006   

to zes mnie pocieszyl, hehehe

Piotrek87

Wysłany: Wto 25 Kwi, 2006   

zarowno odchylenie do góry jak i do dołu podczas wzwodu jest normalne (tak samo jak w lewo czy prawo) dopóki nie uniemozliwia stosunku

rubik

Wysłany: Sro 19 Lip, 2006   

Panowie pod innym tematem wypowiadałem się o zabiegu wędzidełka. Tutaj jednak chciałbym spytać czy ktoś przechodził z Was juz taką operację? Po zabiegu wędzidełka chcę się poddać właśnie operacji wyprostowania prącia. Mój penis jest skrzywiony w dół jakieś 70°. Jednak nie jest dla mnie problemem poddanie się samej operacji ponieważ jestem w kontacie z urologiem. Martwi mnie to co usłyszałem od tego doktora, dokładnie chodzi o kilka minusów po operacji a jeden z nich jest chyba najistotniejszy.
- skrócenie długości penisa w zwodzie od 1 do 2cm,
- trwała blizna po operacji, jak najbardziej widoczna,
- 15% pacjentów skarży sie na ból przy stosunku.
To wszystko, proszę o poważne opinie osób które przeszły taką operację, ponieważ już za niecały miesiąc idę na stół operacyjny. Czy zauwazyliście znaczne skrócenie penisa w zwodzie po takiej operacji?

Gość

Wysłany: Sro 19 Lip, 2006   

70 stopni ? ale skrzywienie masz w polowie penisa ? czy od podstawy ? jak Patrze na kątomierz i widze 70 stopni to hmm... Troche ciężko..
Ja mam skrzywnie 25-30 stopni w dol od srodka penisa i sie martwie jak beda wygladac moje stosunki..

Pozdrawiam

rasta00

Wysłany: Czw 20 Lip, 2006   

rubik...ja też się zastanawiałem nad tą operacją, ale widząc zdjęcia tej operacji to już daje mi to do zastanowienia to po pierwsze a po drugie rozmawiałem z urologiem i mogą być jeśli się nie powiedzie operacja jakieś "nie miłe" konsekwencje wciągu kilka lat.. :? ..więc ja dlatego tylko zdecydowałem się na wydłużenie wędzidełka :twisted:

rubik

Wysłany: Wto 25 Lip, 2006   

Pytanie do rasta00, co miałeś na myśli pisząc "nie miłe" konsekwencje. :cry: Możesz napisać co powiedział Ci ten urolog? Pomimo, że napisałem o operacji to jeszcze ze wszystkiego mogę się wycofać, dlatego chcę się Was poradzić. Zresztą nie wiem czy mam jakieś inne wyjście, moje skrzywienie jest dość spore.[/b]

rubik

trup napisał/a:
70 stopni ? ale skrzywienie masz w polowie penisa ? czy od podstawy ? jak Patrze na kątomierz i widze 70 stopni to hmm... Troche ciężko..
Ja mam skrzywnie 25-30 stopni w dol od srodka penisa i sie martwie jak beda wygladac moje stosunki..

Pozdrawiam

Mam skrzywienie w dół w odległości jakieś 4-5 cm od podstawy. Cały penis od podstawy też jest lekko przechylony w lewą stronę ale tego nie chcę juz poprawiać bo raczej nie przeszkodzi mi to w stosunku.

rubik

Panowie bardzo ważne!! Czy ktoś na tym forum miał już taką operację? Bardzo proszę o wypowiedz, na temam samej operacji a także jak wygląda wasze życie płciowe po tym fakcie. Czy te ujemne strony o których pisałem są prawdziwe? Proszę niech ktoś napisze.

penis.com.pl
andropenis
Faster14

Wysłany: Czw 24 Sie, 2006   

Mam pytanie co do e-booka.Przy ćwiczeniach "prostowania zakrzywień" wie ktoś co znaczy dokładnie "dojenie w kierunku żołędzi" i dojenie w kierunku przeciwnym kierunku????Wspomnianego wcześniej w opisie filmu nie ma więc nie do końca wiem o co chodzi.Proszę o odpowiedź.

Faster14

Wysłany: Czw 24 Sie, 2006   Poprawka

Mam pytanie co do e-booka.Przy ćwiczeniach "prostowania zakrzywień" wie ktoś co znaczy dokładnie "dojenie w kierunku żołędzi" i "dojenie w kierunku przeciwnym do zakrzywienia"????Wspomnianego wcześniej w opisie filmu nie ma więc nie do końca wiem o co chodzi.Proszę o odpowiedź.

Odpowiedz do tematu