Mój "młody" penis :) |
Autor | Wiadomość |
Tezu01 Dołączył: 13 Mar 2015 Posty: 16 Skąd: Antarktyda | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Sob 21 Lis, 2015 Re: Mój "młody" penis :) |
|
| Bardzo ładny penis i przyjemne ciało. Piękne dłonie.
Poproszę jeszcze kilka ujęć! | |
| |
 |
kubaaaa Wiek: 26 Dołączył: 21 Wrz 2015 Posty: 10 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 22 Lis, 2015 |
|
| Tak! Fajny! Ale jeszcze kilka zdjęć z bliska | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
buldogang Wiek: 33 Dołączył: 07 Sty 2015 Posty: 144 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 22 Lis, 2015 |
|
| No fajny, tylko właśnie jakieś lepsze fotki z bliska, to będzie można go bardziej ocenić. | |
| |
 |
boy2010 
Dołączył: 11 Sty 2012 Posty: 761 Skąd: POZNAŃ | Wysłany: Nie 22 Lis, 2015 |
|
| dobry początek czekamy na więcej | _________________ 1. Nie liczy się to, co masz, ale jak tego używasz.
2. Zawsze jest ktoś gorszy od ciebie.
3. Nie przejmuj się krytyką na temat swojego kutasa.
------------------------------------------------- | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 23 Lis, 2015 |
|
| całkiem ok, nie krępuj się i dodaj więcej fot. | |
| |
 |
cape_horn Dołączył: 15 Lut 2015 Posty: 64 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 24 Lis, 2015 Re: Mój "młody" penis :) |
|
|
Tezu01 posłał ciekawe fotki swojego kapitalnego sprzętu. Gratuluję.
Ale przy okazji taka uwaga. Widać, że Twoje włosy łonowe są bardzo wyprostowane. A najczęściej chyba u młodych chłopców skręcają się one w takiego charakterystycznego "baranka". Dopiero w późniejszym wieku przestają się tak fajnie kręcić.
Czy ktoś może się też w tej sprawie wypowiedzieć? | |
| |
 |
Tezu01 Dołączył: 13 Mar 2015 Posty: 16 Skąd: Antarktyda | Wysłany: Wto 24 Lis, 2015 |
|
| Nie wiem co rozumiesz przez baranka, ale zazwyczaj sa takie krecone | |
| |
 |
linux923344 Wiek: 26 Dołączył: 26 Lip 2015 Posty: 11 Skąd: Poznan | Wysłany: Wto 24 Lis, 2015 |
|
| _____________ | _________________ Pozdrawiam | | |
| |
 |
Tezu01 Dołączył: 13 Mar 2015 Posty: 16 Skąd: Antarktyda | |
| |
 |
boy2010 
Dołączył: 11 Sty 2012 Posty: 761 Skąd: POZNAŃ | Wysłany: Wto 24 Lis, 2015 |
|
| ładny widok | _________________ 1. Nie liczy się to, co masz, ale jak tego używasz.
2. Zawsze jest ktoś gorszy od ciebie.
3. Nie przejmuj się krytyką na temat swojego kutasa.
------------------------------------------------- | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 24 Lis, 2015 |
|
| cape_horn, to wygląd włosów zależy od wieku? | |
| |
 |
cape_horn Dołączył: 15 Lut 2015 Posty: 64 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 24 Lis, 2015 |
|
| @Tezu01 @onesa - Cześć. Już Wam odpowiadam.
Według mojego doświadczenia (własnego i obserwacje) włosy łonowe u młodych chłopaków mają tendencję do zwijania się w kółka, więc z daleka to wygląda czasami jak karakuł Potem włosy zaś zaczynają się raczej prostować. Ale oczywiście nie jest tak u każdego.
A owłosienie Tezu jest tak fajnie wyprostowane, trochę tak ja u Azjatów. Mam nadzieję, że moje spostrzeżenie nie dotknęło Ciebie. Jesteś super.
Jak ktoś ma inne zdanie, to oczywiście zapraszam do dyskusji. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Sro 25 Lis, 2015 |
|
| cape_horn napisał/a: | @Tezu01 @onesa - Cześć. Już Wam odpowiadam.
Według mojego doświadczenia (własnego i obserwacje) włosy łonowe u młodych chłopaków mają tendencję do zwijania się w kółka, więc z daleka to wygląda czasami jak karakuł Potem włosy zaś zaczynają się raczej prostować. Ale oczywiście nie jest tak u każdego.
A owłosienie Tezu jest tak fajnie wyprostowane, trochę tak ja u Azjatów. Mam nadzieję, że moje spostrzeżenie nie dotknęło Ciebie. Jesteś super.
Jak ktoś ma inne zdanie, to oczywiście zapraszam do dyskusji. |
Mam podobne spostrzeżenia.
Myślę, że nikogo porównanie do Azjatów nie powinno dotknąć. Azjaci mają przeważnie fajne, bardzo ciemne, proste włosy łonowe.
A kolega Tezu ma bardzo przyjemnego "ptaka" i włosy łonowe, jakie mi i koledze cape_horn się podobają. Jestem na TAK (mówiąc w stylu programów "talent show"). | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 25 Lis, 2015 |
|
| cape_horn, aż zapytam koleżanek czy coś podobnego zauważyły. | |
| |
 |
|