Grubość Penisa - co polecacie? |
Autor | Wiadomość |
Super_Baloo Dołączył: 10 Sie 2013 Posty: 15 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Wto 03 Lis, 2015 Grubość Penisa - co polecacie? |
|
| Jak w tytule postu - co polecacie na zwiększenie objętości (średnicy) penisa? Samej objętości tylko i wyłącznie. Długość mi wystarcza 16-16,5cm, Mam tylko wizję, aby dodać 1-2 cm w obwodzie i będzie perfecto (3cm+ też nie pogardzę
Czy pompka, czy też może jakieś pierścienie? Gdzieś czytałem coś o "cock ring", ale nie za bardzo wiem, czy to tylko się zakłada aby przedłużyć stosunek, czy też można kupić załóżmy mniejszy w obwodzie i po prostu nosić (załóżmy 1h dziennie), aby krew była zatrzymana przez jakiś czas w penisie?
Na ćwiczenia nie mam czasu ani nawet sposobności, więc zdecydowanie odpadają. | |
| |
 |
_kammillo Dołączył: 27 Cze 2015 Posty: 167 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 12 Lis, 2015 |
|
| Sam zauważyłem, że bez ćwiczeń ciężko osiągnąć efekty | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 12 Lis, 2015 |
|
| a zatrzymywanie krążenia w penisie nie spowoduje obumarcia tkanek? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
_kammillo Dołączył: 27 Cze 2015 Posty: 167 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 12 Lis, 2015 |
|
| przez 1h chyba nie umrą ale przeważnie się tak robi po ćwiczeniach | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 16 Lis, 2015 |
|
| Że też wy chcecie tak ryzykować. | |
| |
 |
Super_Baloo Dołączył: 10 Sie 2013 Posty: 15 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Czw 19 Lis, 2015 |
|
| no właśnie nie wiem, czy to jest bezpieczne - ten cockring. Ale skoro można go używać przy stosunku, to chyba nic niebepiecznego z tego nie wyniknie? Cock ring używa sie do tzw spuchnięcia członka oraz do rzekomego opóźnienia wytrysku, jednak zastanawiałem się, jak noszenie tego ma się do codziennego użycia - tak jak wyżej przez np. 1 godzinę dziennie
Czekam na pomysły, bo ja nie mam pojęcia a nie chcę sobie krzywdy zrobić - za młody jeszcze jestem
[ Dodano: Czw 19 Lis, 2015 ]
no właśnie nie wiem, czy to jest bezpieczne - ten cockring. Ale skoro można go używać przy stosunku, to chyba nic niebepiecznego z tego nie wyniknie? Cock ring używa sie do tzw spuchnięcia członka oraz do rzekomego opóźnienia wytrysku, jednak zastanawiałem się, jak noszenie tego ma się do codziennego użycia - tak jak wyżej przez np. 1 godzinę dziennie
Czekam na pomysły, bo ja nie mam pojęcia a nie chcę sobie krzywdy zrobić - za młody jeszcze jestem
<edit> Jakieś problemy z wysyłaniem postów :/ | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 19 Lis, 2015 |
|
| Mi by wystarczyło, żeby sobie przypomnieć, co dzieje się z palcem, który owinie się czymś ciasno.
jakbym miała penisa to na pewno bym nie chciała na nim tego próbować. | |
| |
 |
Super_Baloo Dołączył: 10 Sie 2013 Posty: 15 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Pią 20 Lis, 2015 |
|
| onesa napisał/a: | Mi by wystarczyło, żeby sobie przypomnieć, co dzieje się z palcem, który owinie się czymś ciasno.
jakbym miała penisa to na pewno bym nie chciała na nim tego próbować. |
Z palcem to inna historia - wiadomo, że to inna tkanka, poza tym w penisie nie ma kości.
Te naczynia w członku są przecież odpowiedzialne za napełnianie się krwią podczas wzwodu, więc raczej po godzinie nic mi nie uschnie
Dobra, szukam dalej. Jeśli znajdę jakieś rozwiązanie tego problemu, to z pewnością się tutaj podzielę informacją, być może inni też skorzystają. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 20 Lis, 2015 |
|
| Super_Baloo, podziel się koniecznie. | |
| |
 |
addamek1988 Wiek: 36 Dołączył: 14 Maj 2016 Posty: 4 Skąd: Szczecin | Wysłany: Sob 14 Maj, 2016 |
|
| Halo, podziel się z chłopakami | |
| |
 |
alepen Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2016 Posty: 3 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 21 Lis, 2016 |
|
| Też szukam dobrej metody | _________________ Zawsze chciałem mieć dużego ale czy powiększanie penisa SPAM działa i jest skuteczne. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 22 Lis, 2016 |
|
| alepen, szukaj dalej, ale tobie nic nie pomoże. | |
| |
 |
zbychwawawa Dołączył: 10 Lip 2014 Posty: 999 Skąd: wawa | Wysłany: Sro 30 Lis, 2016 |
|
| alepen, toś chłopaku podpadł no i tak jak moja przedmówczyni chyba nic tobie nie pomoże | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
maniek_cbr600 Wiek: 35 Dołączył: 11 Mar 2018 Posty: 2 Skąd: Bielsko | Wysłany: Nie 11 Mar, 2018 |
|
| spam | _________________ Ok | |
| |
 |
zbychwawawa Dołączył: 10 Lip 2014 Posty: 999 Skąd: wawa | Wysłany: Pon 12 Mar, 2018 |
|
| spamy spamy ! | |
| |
 |
|